Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Eve Kuaför Çağırma Uygulaması: Mr&Mrs Beauty

Yayınlanma:
ABONE OL

Artık pek çok hizmet kapımıza kadar geliyor, içeceğimiz kahveden odamız için aldığımız aydınlatmaya kadar. Peki güzellik neden kapımıza kadar gelmesin? İşte Mr&Mrs Beauty uygulamasının hareket noktası burası: kolayca eve kuaför çağırmayı mümkün hale getirmek. 

Mr&Mrs Beauty Uygulaması Nedir? 

Yukarıda bahsettiklerimiz en genel bakış ile Mr&Mrs Beauty’nin amacını tanımlıyor. Biraz daha detaylı inceleyecek olursak bu uygulama, freelance stilistler ile kişisel bakım hizmetini evde almak isteyenleri buluşturuyor.            

Peki bu kişisel bakım hizmetleri neyi kapsıyor? Kısaca sıralayalım: Profesyonel makyaj, ağda, manikür&pedikür, kaş tasarımı, kirpik lifting, saç bakımı, Brezilya/Afrika örgüsü ve daha pek çok güzellik servisini. Sunduğu oldukça geniş seçenekler sayesinde sen evinde kahveni yudumlarken her türlü kişisel bakım servisi senin için yola çıkmış oluyor. Ayrıca uygulama, freelance çalışanlar için de güzel bir ağ sunuyor. 

Mr&Mrs Beauty Uygulamasının Avantajları Neler? 

Eve kuaför çağırma uygulaması Mr&Mrs Beauty pek çok avantaja sahip: 

  • Her şeyin başı sağlık. Kalabalık ortamlara girmeden evinde güzellik salonundan eksik olmayacak bir hizmet alırsın.
  • Sadece eve değil kaldığın otele ya da ofisine de stilist çağırabilirsin. 
  • Alacağın güzellik hizmeti için pek çok tanıdığınla iletişime geçmene hiç gerek yok: stilistler hakkında yapılan yorumları ve puanlamaları inceleyip kendine en uygun olanı seçebilirsin. 
  • Alacağın hizmetin fiyatlarını canlı olarak görürsün, böylece ödeme adımında bir sürprizle karşılaşmazsın. Ayrıca stilistler arasında kolayca fiyat karşılaştırması yapabilirsin. 
  • Trafikte zaman kaybetmeden, salonda sıra beklemeden ve işlem görmüş saçların yoğun kokusunu duymadan ihtiyaç duyduğun hizmeti alırsın. 

Mr&Mrs Beauty Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Uygulamanın nasıl çalıştığı ile ilgili önemli noktalara değinelim: 

  • Telefonuna uygulamayı indirdikten sonra gerekli bilgileri vererek üye olabilirsin. 
  • Güncel konumunu ya da seçtiğin başka bir konumu kullanabilirsin. 
  • İhtiyaç duyduğun servisleri seçtikten sonra bu alanda hizmet veren stilistleri görebilirsin. 
  • Hangi stilistten hizmet alacağını belirledikten sonra talep oluşturabilirsin.
  • Stilist talebini onayladıktan sonra ödeme yapabilirsin. 
  • Randevun onaylandıktan sonra yapman gereken stilistinin belirlediğiniz saatte gelmesini beklemek. 
  • Son olarak, aldığın hizmeti uygulama üzerinden değerlendirebilirsin. 

Gördüğün gibi, evde güzellik hizmeti almak artık yemek sipariş etmek kadar kolay. Bu kolaylıklardan faydalanmak için sen de Mr&Mrs Beauty uygulamasını indir, saç bakımın, profesyonel makyajın ya da ipek kirpiğin sana gelsin.

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Akıllı Telefonların Alışveriş Deneyimini Nasıl Dönüştürdüğü?

Akıllı telefonların ortaya çıkışı, tüketicilerin davranışlarını önemli ölçüde şekillendirerek alışverişle etkileşim kurma ve algılama şeklimizi etkilemiştir. Bu elde taşınabilir teknoloji, günlük yaşantımıza sorunsuz bir şekilde entegre olmuş, yeni kolaylıklar sunmuş ve alışveriş deneyimimizi artırmıştır. Akıllı telefonların perakendeyi nasıl devrim niteliğinde dönüştürdüğünü keşfederken, dijital ve fiziksel alışveriş dünyalarının sorunsuz bir şekilde birleştiği bir manzara keşfediyoruz. Akıllı […]

Bir Akıllı Telefon İşletim Sistemini Öne Çıkaran Nedir?

Akıllı telefon işletim sistemi (OS), işlevselliğinin ve kullanıcı deneyiminin temelini oluşturur. İdeal bir OS, cihaz etkileşimini basitleştirmenin yanı sıra yeteneklerini artırarak günlük yaşamımızda vazgeçilmez bir araç haline getirir. Teknolojinin ilerlemesiyle, olağanüstü bir OS’u ayırt etmenin kriterleri daha da talepkar hale gelmiştir. Bu makale, çağdaş kullanıcıların ve geliştiricilerin taleplerini nasıl karşıladığına odaklanarak, akıllı telefon işletim sistemlerini […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]