Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Hayatınızda bebek varsa Dastini Mağazalarına uğramayı unutmayın

Yayınlanma:
ABONE OL

Tülay Baransel Kırık – Nurettin Kırık çiftinin kızları Su Kırık’ın doğumu ile birlikte 2004 yılında İstanbul Sahrayıcedid’de açtıkları mağaza ile yolculuğuna başlayan Dastini bugün 18 farklı ilde 28 mağaza ile bebek sektörünün öncü kuruluşu olmayı başarmıştır. 28 olan mağaza sayısını arttırmak için bayilikler vermeye devam eden Dastini,Sforzo Kurumsal Danışmalığın iş ortaklığıyla beraber daha da güçlenmiştir.Dastini, bebek mamasından bebek arabasına oyuncak çeşidinden tekstile 15.000 farklı ürün çeşidiyle 2004 yılından itibaren anne ve babalara bebeklerinin ihtiyaçlarını tek bir çatı altından karşılama kolaylığı sunmaktadır.

  Sforzo kurumsal danışmanlık aracılığı ile  ranchise sistemiyle büyümeye devam eden Dastini cazip bayilik şartlarıyla özellikle anne ve baba olan yatırımcıların ilgi odağı olmayı başarmıştır..Dastini Bebe Market bayilerine sağladığı stoksuz çalışma rahatlığı,tüm dünya markası bebek ürünlerini tek bir çatı altından karşılama kolaylığı,reklam desteği,otomasyon desteği gibi birçok konuda kolaylıklar sağlamaktadır.Özellikle anne ve baba olan yatırımcıların ilgisini çeken Dastini risksiz bir sektörde orta ölçekli bir yatırım miktarıyla ticaret yapmak isteyenlerin tercihlerinin başında gelmektedir.Tüm ülke sınırlarında mağazalaşmayı hedefleyen Dastini kalitesi ispatlanmış bebek ürünlerini en uygun koşullarda tüketicisi ile buluşturmayı hedeflemektedir.

İSTENİLEN MAĞAZA KONSEPTİ :

   Minimum 60m2 ve üzerinde,şehir merkezlerinde,ana caddelerde ve alışveriş merkezlerinde bulunan 3 metreden daha geniş vitrine sahip olan mağazalar tercih edilmektedir.

   Dastini firmasının tüm mağazalarında olduğu gibi aynı dekor ve tabela kullanılmaktadır.

   Mağazaların doğru yönetilmesi,merkez bağlantıları ve sağlıklı bir altyapı için yine tarafımızca belirli olan mağazacılık programı kullanılmaktadır

   Yatırımcıların bizzat başında bulunmadığı mağazalarda hem bayi sahibi hemde Dastini koordinatörlük grubunun mağazayı kontrol altında tutması ve bazı olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla kamera sistemi kurulmaktadır.

NEDEN BEBEK SEKTÖRÜ ?

   Ülkemiz nüfusunun %57 sini evli insanlar oluşturmaktadır.Bununla birlikte çalışan kadın sayısının hızla artmasıyla tüketimin patronu kadın ve çocuklar olmuştur.

   Ülkemizdeki gelenek ve görenekler göze alındığında bebeklerin ihtiyaçları tüm çevresi tarafından karşılanır.Yakın çevresinde bebek bulunan herkes bu ihtiyaçları karşılamaya gönüllü olduklarından dolayı her birey potansiyel müşteri kabul edilir.

   Yetişkinlerin aksine bebekler sürekli ve hızlı bir gelişim içindedirler.buna bağlı olarak emzikten oyuncağa,oto koltuğundan tekstil ürünlerine kadar sayısız ürün ve çeşidinden faydalanır.

   Bebeklerin ihtiyaçları her ay değişerek ve gelişerek arttığından dolayı harcama limitleri yoktur.Bu da bu potansiyeli kullananlar için ciddi bir fırsattır.

   Anne adaylarının değişen fizyolojileriyle birlikte tekstil,kozmetik ve bakım ürünlerine ihtiyaç duyarlar.Böylece ürün gamımızda bulunan bu ürünlerle birlikte annelerde sektörün tamamiyle içerisindedirler.

NEDEN FRANCHİSE ve NEDEN DASTİNİ :

   Yatırımcılar mağaza kurulumu,dekor,ürün alımı vb. maliyetlerin üstüne reklam ve tanıtım için ciddi paralar harcayarak oluşturabilecekleri müşteri potansiyeline, Dastini tabelasını koyar koymaz sahip olurlar.

   Dastininin bu yatırımlar sonucunda sağlamış olduğu marka bilinirliği ile yatırımcılara sürekli müşteri ve iş yapma imkanı sağlanır.

   Personel bulumu,eğitimi,stok yönetimi,satış ve yönetim koularında sağlanan operasyonel destekle birlikte yatırımcı kendisinin ve ekibinin tüm zaman ve enerjisini satış üstüne yoğunlaştırabilir.bu da satışa ciddi bir artı sağlar.

   Kendi markalarını yaratmak isteyen kişiler onlarca firmayla; sipariş,sevkiyat,ödeme,iade gibi konularda ayrı ayrı muhattap olur.Dastini yatırımcıların her konuda destekçisi ve tek muhatapıdır.Ayrıca kendi markalarıyla hizmet vermek isteyen kişiler onlarca firmayı muhatap almayı kabul etse dahi ürün alımı yapmak isteyecekleri firmalar kendilerine adetsel ve TL bazında kotalar koyup yıllık teminatlar istemektedirler.Dastini yatırımcılarına sağladığı stoksuz çalışma kolaylığı ve kotasız ticaret imkanı ile riski en aza indirmektedir.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]