MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Genel, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Sivil Toplum, Toplum, Yaşam » Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi oyuncuları ödüle layık görüldü

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi oyuncuları ödüle layık görüldü



Diamond of Turkey ödüllerinin 3.sü Maltepe Elite World Asıa otelde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. En iyi oyuncu ödülünü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakterini canlandıran ünlü oyuncu Savaş Özdemir alırken, yaşam boyu onur ödlünü yine aynı diziden Turgay Tanülkü aldı.  

Des Yapım tarafından organize edilen Diamond of Turkey ödüllerinin 3.sü düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Mert Palavaroğlu’nun yaptığı törene Cengiz Kurtoğlu, Emel Müftüoğlu, Savaş Özdemir, Turgay Tanülkü, Bahadır Tatlıöz Selçuk Balcı gibi ünlü isimlerde katıldı.  

Düzenlenen organizasyonda en iyi oyuncu ödülüne layık görülen ünlü oyuncu Savaş Özdemir ödülün arkasında koca bir ekibin çalıştığını belirterek, “Bu ödülde set emekçilerinden, senaryo gurubuna, yönetmene kadar herkesin katkısı çok. Bu ödülü ekip arkadaşlarıma ithafen alıyorum” dedi.

Galeri
📆 17 Mart 2021 Çarşamba 21:44   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR