SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Fenerbahçe, Göztepe’yi deplasmanda 3-2 mağlup etti

Yayınlanma:
ABONE OL

Süper Lig’in 5. haftasında Göztepe, sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı-lacivertliler sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maçtan dakikalar 

3. dakikada sol kanattan yüklenen Caner Erkin’in ortasında ceza sahası içinde Atınç Nukan ters bir dokunuş yapsa da top kaleci İrfan Can’da kaldı.

24. dakikada sol kanattan ceza sahası için giren Ozan Tufan, ceza sahasına orta yaparken Göztepeli Poko topu eliyle kesti. Mücadelenin hakemi VAR yardımıyla penaltı kararı verdi.

27. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Sosa, topu kalenin sağından ağlarla buluşturdu. 0-1

33. dakikada sol kanattan ceza sahası içine giren Tripic, Serdar Aziz’in müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadelenin hakemi penaltı kararı verdi.

34. dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Guilherme, topu kalenin sağından ağlara gönderdi. 1-1

36. dakikada orta alandan atak yapan Fenerbahçe’de ceza sahası çizgisine yakın bir noktadan şut atan Valencia’nın pozisyonunda kaleci İrfan Can topu güçlükle uzaklaştırdı.

43. dakikada Caner Erkin’le sağ taraftan korner kullanan Fenerbahçe’de ceza sahası içinde topa yükselen Serdar Aziz, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 1-2

50. dakikada orta alandan gelişen Fenerbahçe atağında Sosa, ceza sahası içine aşırtma pas attı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Samatta, attığı şutta kaleci İrfan Can’ı geçemedi.

51. dakikada Ozan Tufan’ın sağ kanattan ceza sahası içine gönderdiği ortada kale arkasında defanstan seken topa kafa vuruşunu yapan Pelkas, meşin yuvarlağı uzak direğin dibinden ağlarla buluşturdu. 1-3

60. dakikada serbest vuruş kazanan Fenerbahçe’de, Sosa ceza sahası içine ortaladı. Serdar Aziz’in kafayla arka direğe gönderdiği topta Tisserand kafa vuruşu yapsa da top kalenin üstünden auta çıktı.

62. dakikada sağ kanattan kontratağa çıkan Göztepe’de Ndiaye topu sürerek ceza sahası içine girdi. Topu soluna çekip şut atan Ndiaye’nin pozisyonunda Fenerbahçe kalecisi Altay, topu kornere çeldi.

63. dakikada Halil Akbunar, sol kanattan topla birlikte ceza sahası içine girerek kale önüne çevirdi. Kaleci Altay’ı geçen topu Guilherme ağlarla buluşturdu. 2-3

72. dakikada sağ kanattan ceza sahası içine giren Sinan Gümüş, kale önüne pasını verdi. Cisse bekletmeden vursa da meşin yuvarlık direğin yanından az farkla auta çıktı.

77. dakikada orta alandan yüklenen Fenerbahçe’de Ozan Tufan, savunmanın arkasına sarkan Cisse’yi gördü. Kaleci İrfan Can’la karşı karşıya kalan bu futbolcunun şutunda İrfan Can gole izin vermedi. Boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı.

80. dakikada Ferdi Kadıoğlu’nun pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Gustavo, şutunu çekti ancak top kaleci İrfan Can’dan kornere çıktı.

86. dakikada kaleye yakın bir noktadan serbest vuruş kazanan Fenerbahçe’de Caner Erkin direkt kaleyi düşündü ancak Göztepe kalecisi İrfan Can topa uzanarak oyun alanına yönlendirdi.

90. dakikada Mossoro’nun ceza sahası içine yaptığı ortada Atınç Nukan topu kafayla kale önüne yönlendirdi. Ceza dahası içinde bulunan Ndiaye’nin kafayla yaptığı şutta Altay gole izin vermedi.

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Volkan Ahmet Narinç, Serkan Çimen

Göztepe: İrfan Can, Murat Paluli, Atınç Nukan, Mihojevic, Berkan Emir, Poko (Nwobodo dk. 56), Soner Aydoğdu (Mossoro dk. 82 ?), Halil Akbunar, Guilherme, Tripic (Ndiaye dk. 56), Ideye

Yedekler: Megyeri, Titi, Kubilay Sönmez, Gassama, Burak Süleyman, Burekovic, Efe Binici

Teknik Direktör: İlhan Palut

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Tisserand, Serdar Aziz, Caner Erkin, Gustavo, Ozan Tufan, Sosa (Mert Hakan Yandaş dk. 83 ?), Pelkas (Sinan Gümüş dk. 70), Valencia (Ferdi Kadıoğlu dk. 57), Samatta (Cisse dk. 70)

Yedekler: Harun Tekin, Tolga Ciğerci, Sadık Çiftpınar, Thiam, Novak, Ademi

Teknik Direktör: Erol Bulut

Goller: Sosa (dk. 26 pen.), Serdar Aziz (dk. 43), Pelkas (dk. 51) (Fenerbahçe), Guilherme (dk. 34 pen ve dk. 63) (Göztepe)

Sarı Kart: Gustavo, Altay Bayındır, Caner Erkin, Serdar Aziz (Fenerbahçe), Ndiaye, Nwobodo, Mihojevic (Göztepe)

İlgili Haberler

Genel
14 Mart 2024
TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Büyük Birlik Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Taylan Mahmut Çorta hızlı bir tempoyla seçim çalışmalarına devam ediyor. Çorta, Bakırköy’e olan bağlılığını belirterek; ‘’Bakırköy’ün ruhu benim ruhumla özdeşleşmiştir. Bu beldeye olan sevdam, sadece bir görev değil, bir yaşam tarzıdır’’ dedi. Türkiye, 31 Mart’ta yapılacak olan 2024 Yerel Seçimlere kilitlendi. İstanbul ve ilçelerinde de tüm hızıyla devam […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]