Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

GDN Reklamları Nedir?

Yayınlanma:
ABONE OL

GDN reklamları aslında kısaca Görüntülü Reklam Ağı ya da Google Display Network olarak da ifade edilmektedir. Reklamlarınızı Google’de gösterebileceğiniz gibi, Google’nin anlaşmalı olduğu bazı sitelerde de gösterebilirsiniz. Bunun için GDN reklamları uygulamasından yararlanmanız gerekmektedir. Siteler sayfalarının bazı bölümlerini bu hizmet için ayırırlar. Ancak burada boyut gibi önemli bir kriter bulunmaktadır. Reklamlar için ayrılan boyutlar, Google’nin görüntülü reklamlarına yetecek boyutta olmalıdır. Buna bağlı olarak da tıklanma sebebi ile ortaya çıkan bir gelir bulunmaktadır. Reklam verenler her tıklanma için ücret öderler. Ödenen bu gelirin yüzde 30’luk kısmını Google alırken, diğer kısmını site sahibi almaktadır.

GDN Reklamları ile Neler Yapılabilir?

GDN reklamları çok yönlü bir uygulamadır. Temel olarak yapabileceğiniz bazı hedeflemeler mevcuttur. Bunları şu şekilde ifade edebiliriz:

İçerikler Hedeflenebilir: Sizin tercih ettiğiniz anahtar kelimeler, GDN üzerinden taranmaktadır. Bu şekilde de sayfalarda reklamlarınız görülmektedir. Örnek vermek gerekirse, eğer bir ayakkabı sayfanız varsa, “Organik” kelimesini içeren sayfalar, reklamlarınızı yayınlayabilir.

Yeniden Pazarlama: Sitenizi daha önce ziyaret eden kullanıcılara reklamını gösterebilirsiniz. Bunun için “Remarketing” uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu şekilde kullanıcılar, sayfalarınıza yeniden dönüş yapabilir. Hem kazanç sağlayabilir hem de müşterilerinizi yeniden kazanabilirsiniz.

Yaş ve Cinsiyet: Google, genel olarak kullanıcılar hakkında elinde bazı verileri bulunduruyor. Bu şekilde hedef kitlenizin hangi yaş aralığında olduğunu ve hangi cinsiyete sahip olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu şekilde hedef kitlenize yönelik çalışmalar da yapabilirsiniz.

Konu Hedeflemesi: Konularına göre web sayfaları ayrılmaktadır. Sizler de bu başlıklara göre sayfanızın görüntülenmesini bu reklamlar sayesinde sağlayabilirsiniz.

GDN reklamları görüldüğü gibi çok çeşitlidir. İnternet üzerinden bu konu ile ilgili hizmet veren pek çok firma bulabilirsiniz. https://mobitek.com/gdn-reklamlari/ sayfası kullanıcılarına GDN reklamları hakkındaki her noktayı ayrıntılı bir şekilde aktarıyor.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]