Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kadıköy Fikirtepe’de İstanbul’un en büyük katlı kavşağı inşa ediliyor

Yayınlanma:
ABONE OL

İBB’nin Kadıköy Uzunçayır Kavşağı’nda yaptığı viyadük inşaatında çelik kirişlerin montajına hızla devam ediliyor. D-100 Karayolu’ndan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne dönen kavşakta yapılacak çalışma nedeniyle, bu gece trafik Göztepe Kavşağı’ndan verilecek. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesindeki trafiği rahatlatmak amacıyla Uzunçayır Kavşağı’nda viyadük inşaatına hızla devam ediyor. 
İş kapsamında viyadük ayaklarının yüzde 70’i tamamlandı. Viyadüğe çelik kirişlerin monte edilmesine 28 Şubat’ta başlandı. 


Devam eden çalışma nedeniyle; Uzunçayır Kavşağı Mevki’inde, D-100 Karayolu Harem-Ankara istikametinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne dönen kavşak kolu, 6 Mart 2019 – 23:00 ile 07.03.2019 – 06:00 saatleri arasında (Bu Gece) ve 9 Mart 2019 – 23:00 ile 10.03.2019 – 06:00 saatleri arasında (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece) trafiğe kapatılacak. 
Sürücülerin bu gece ve Cumartesi gecesi 23.30 ile 06.00 saatleri arasında ve Uzunçayır Kavşağı yerine Göztepe Kavşağı’nı kullanmaları gerekiyor. 

Fikirtepe’de İstanbul’un en büyük katlı kavşağı inşa ediliyor 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Alanında ulaşımın ve trafik düzeninin rahatlaması için 874 metre uzunluğunda İstanbul’un en büyük katlı kavşağını inşa ediyor. 
Proje, 7’si Ana Yol olmak üzere 18 farklı Güzergahtan oluşturuyor. Kavşak çalışması kapsamında; 1 adet Viyadük ve 3 adet Viyadük Kolu, 2 adet U Dönüş Köprüsü, 1 adet Karayolu Altgeçidi, 2 adet Karayolu Köprüsü, 3 adet Dere Köprüsü, 1 adet Yaya Üstgeçidi, 8 bin 718 metre (yaklaşık 9 kilometre) yeni Karayolu inşaa ediliyor. 


Çalışma kapsamında; 8 bin 718 metre (yaklaşık 9 kilometre) yeni Karayolu yapılıyor. Fikirtepe’de yaşayan İstanbullular, yaşadıkları yerden tüm noktalara direkt olarak bağlantı sağlayabilecek. 4 Aralık 2017 tarihinde başlanan işin, 30 Kasım 2019 tarihinde tamamlanması planlanıyor. 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum Saba Tümer, programının ikinci bölümünde çok sevdiği Mabel Matiz’i ağırladı. Tümer’in; “Bazen ruhun, bedenin […]