Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ahıakın, Kadıköy AK Belediyecilik ile tanışacak!

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, 2019’da Kadıköylüleri AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını ve Kadıköy’ün en büyük yatırım, hizmetlerini İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ve AK Parti Hükümetlerinin gerçekleştirdiğini ifade etti. Marmaray, Avrasya Tüneli, Metrobüs, Metrolar gibi büyük projeler AK Parti tarafından Kadıköy’e kazandırılmıştır.

İBB ve İSKİ tarafından sürdürülen Kurbağalıdere Islah Çalışmasında sona geliniyor. Dere çalışması ve kıyı düzenlemeleri ile dereye karışan ve özellikle yaz aylarında bölgede yaşayan Kadıköylüleri ciddi şekilde rahatsız eden kokudan kurtulmuş oldu.

“CHP’li Kadıköy Belediyesinin Kadıköylülere hizmet vermek veya üretmek gibi bir derdi yok ”

AK Partinin Kadıköy’de yaptığı ve devam etmekte olan projeleri, hizmet ve yatırımları dikkate alındığında Kadıköy Belediyesi Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun Kadıköylülerin beklentilerini karşılayacak ciddi bir hizmet veya projesinin olmadığını ve hayata geçirilemediğini görüyoruz.

AHIAKIN, Kadıköy Belediyesinin çalışmaması ve yönetilememesi nedeniyle Kadıköy’ün eskidiğini ve hak ettiği yerde olmadığını ifade etti.

Aykurt Nuhoğlu’nun daha fazla proje üretmek için aday adayı olduğunu açıkladığını ancak Kadıköy Belediyesi Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun görev süresi boyunca sayabileceği hiçbir büyük projesinin bulunmadığını, CHP’li Kadıköy Belediyesinin Kadıköylülere hizmet vermek veya üretmek gibi bir derdi olmadığını belirtti.

AK Partinin 81 milyon vatandaşımızı kucaklayan bir parti olmakla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Kadıköy’de yapmış olduğu sağlık, ulaşım, spor, kültür, imara ilişkin yatırım ve hizmetlerin 2004 yılından beri 2,5 Milyar TL’nin üzerinde olduğunu ifade etti.

AHIAKIN, İstanbul’da en büyük Metro yatırımlarının Kadıköy’de hizmete açıldığını Bostancı-Dudullu ve Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hatları Kadıköy’ün trafik sorununu rahatlatacağını, 2018 yılı sonunda her iki banliyö sistemi de Gebze Haydarpaşa, Kazlıçeşme Halkalı’yı metro standartlarına çevireceklerini, bu hattın Kadıköylüler ve İstanbullular için çok önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan AHIAKIN: “Ankara’dan kalkan bir Yüksek hızlı tren Pendik’te kalmayacak Haydarpaşa’ya kadar gidebilecek bir kısmı da Avrupa yakasına kadar gidebilecek. Kadıköy için çok büyük önem arz ediyor. Ankara’dan veya ülkemizin başka bir yerinden İstanbul’a Kadıköy’e giden yüksek hızlı tren yolcusu ister Anadolu yakasında ister Avrupa yakasında nereye gitmek istiyorsa oraya kadar gidebilecek.”

Marmaray projesinin devamı olan gerek Anadolu yakasındaki gerek Avrupa yakasındaki banliyö hatlarının metro standartlarına getirilmesi ve Marmaray ile bağlanması Kadıköy dahil İstanbul şehir içi trafiğini olağanüstü derecede rahatlatacak ve çok konforlu, metro standardında taşımacılık hizmetini de sunulmuş olacak.

 “ANKARA-HAYDARPAŞA 3 SAAT, SİVAS- HAYDARPAŞA 5 SAAT OLACAK”

İstanbul’da Marmaray projesinin devamı olan banliyö hatlarının metro standardına getirme çalışmaları tamamlandığında Ankara’dan kalkan Yüksek Hızlı Trenler  Haydarpaşa’ya 3 saatte ulaşacak.

Ankara-Sivas YHT Hattı’nın tamamlanması ile Sivas-Ankara 2 saat, Sivas-Haydarpaşa 5 saat olacak.

 

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK HASTANESİ KADIKÖY’DE YÜKSELİYOR!

Kadıköylülerin “Göztepe SSK” olarak bildiği köklü hastane, yenilenme projesi kapsamında yılda 1 milyon 500 bin ayakta, 50 bin de yatılı hastanın bakılacağı tesisler, Kadıköy’ü adeta sağlık üssüne dönüştürecek. Yatak kapasitesinin 900-1.200 arasında değişecek ve yeni hastane binaları, Kadıköylülerin daha konforlu ve iyi koşullarda sağlık hizmeti almalarını sağlayacak.

GAZHANE PROJESİ TAMAMLANIYOR

Tarihe saygı gösteren bir ecdadın mensuplarıyız. Yıllarca atıl olarak duran Tarihi Hasanpaşa Gazhane’sinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Enerji Müzesi ve Kültür Merkezine dönüştürülüyor. Kadıköy’ün ciddi bir müzeye ve kültür merkezine ihtiyacı olması nedeniyle yapılan projede Kadıköy’lülerin gelip sanat ve kültür faaliyetlerini yürütebilecekleri bir alan olacak. Enerji Müzesi, Çocuk ve yetişkin tiyatroları, kafeterya-restoran, eğitim atölyeleri, Uluslararası sergi salonları, kütüphane, peyzaj alanı, Açık Pazar Alanı, Seyir terası ve kapalı otopark ile kompleks kültür tesisi olacaktır.

“TARİHİ SALI PAZARI” ALANINDA YAPIMI SÜREN “HASANPAŞA PAZAR YERİ” GÜN SAYIYOR

İBB tarafından yapılan Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme işi tamamlanmak üzere. Projenin altı otopark, üstü meydan ve yeşil alan olarak planlandı, pazar yeri günleri ise salı ve cuma olarak belirlendi. 32 bin metrekarelik bölge, olası bir depremde toplanma alanı olarak kullanılabilecek.

Türkiye’de ilk kez uygulanan bu projenin İstanbul’da  ve Kadıköy’ümüzde pazar kültürünü yeniden canlandırması yanı sıra, Kadıköy’ün otopark ihtiyacını da karşılayacak. 32 bin 249 metrekarelik alana 4 bin 555 adet pazar tezgâhı kurulabilecek. Kadıköylülerin güzel bir zaman geçirilebileceği, çocuk oyun alanlarının, su şelalelerinin, yeşil alanların, oturma bankları ve sosyal donatıların olduğu bir alan olacak inşallah.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]