Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Galatasaray Mayıs’ta spor basınının da şampiyonu oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı rapora göre, ay boyunca en çok konuşulan başlığın Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu olduğu belirlendi. Buna göre en çok konuşulan futbolcu Bafetimbi Gomis, hakkında en çok haber çıkan teknik direktör ise Fatih Terim oldular.

 

Mayıs ayında medyada en çok konuşulan takımlar, sporcular, kulüp yöneticileri ve teknik direktörler belli oldu. MTM’nin Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) için hazırladığı rapora göre, Spor Toto Süper Lig’in 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bu ayın en çok konuşulan futbol kulübü oldu. Lig’in son haftasında Göztepe’yi deplasmanda 1-0 mağlup eden sarı kırmızılı ekip, bu başarısıyla 21’inci kez şampiyonluğu tatmış oldu. İki sezon aradan sonra tekrar lider olan ekip, 84 bin 370 haberle basında yer alarak Mayıs ayı raporunda zirvedeki kulüp oldu. Kulübün yanı sıra yıldız futbolcusu Bafetimbi Gomis ve teknik direktörü Fatih Terim’de zirvedeki isimler olarak karşımıza çıktı.

 

Gomis, Galatasaray tarihine geçti

 

Bafetimbi Gomis, Süper Lig’de bu sezon forma giydiği 33 maçta 29 kez fileleri havalandırarak bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu rekorunun sahibi oldu. Kariyerinin en parlak sezonunu geçiren Gomis, 12 bin 444 haberde adından söz ettirerek bu ayın en çok konuşulan futbolcusu oldu.

 

Burak Yılmaz transfer olacak mı?

 

Adı sezon boyu Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’dan siyah beyazlı ekibe transfer olup olmayacağı da spor gündeminde uzun süre yer alan konulardandı. Yılmaz’ın transfer belirsizliği sürerken, Mayıs ayı raporuna göre 12 bin 124 haberde yer aldı. Yılmaz, ay boyunca en çok konuşulan futbolcular listesinde ikinci sıraya yerleşti.

 

Arda Turan’a rekor ceza

 

Medipol Başakşehir’de forma giyen Arda Turan, Sivasspor karşılaşmasında iki hakeme yönelik sergilediği davranışları nedeniyle aldığı ceza ile adından söz ettirdi. Ünlü futbolcu için verilen 16 maçlık rekor ceza, geçtiğimiz günlerde TFF Tahkim Kurulu’ndan çıkan kararla 10 maça düşürüldü. MTM’nin hazırladığı raporda Turan hakkında, medyada 7 bin 149 haberin yer aldığı belirlendi.

 

Kulüplerde yönetim değişikliği gündemdeydi

 

Galatasaray Kulübünün 101’inci dönem yönetiminin belirlendiği olağan genel kurul toplantısında yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz, 12 bin 483 habere konu olarak listenin ilk sırasında yer alan isim oldu. Fenerbahçe’nin 2-3 Haziran’da yapılan seçimli olağan genel kurulu başkan adayı Aziz Yıldırım’ın ise 11 bin 828 haberde yer alarak en çok konuşulan ikinci isim olduğu belirlendi. Sezonu 4’üncü sırada kapatan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk yarışında istediği sonucun elde edilememesinden yana yaptığı açıklamalarla 8 bin 372 haberle listede üçüncü sırada kendine yer buldu.

 

Fatih Terim başarısıyla adından söz ettirdi

 

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yarım sezondur başında olduğu takımın şampiyon olmasıyla medyada gündemden düşmedi. Şampiyonluğun yanında çeşitli eleştirilerle de konuşulan Terim, takımının elde ettiği şampiyonluk ve yaptığı açıklamalarla 26 bin 133 haberle bu ay en çok konuşulan teknik direktörü oldu.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]