MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Spor, Toplum » Alex Süper Lig’e geri dönüyor

Alex Süper Lig’e geri dönüyor



Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımı Fenerbahçeli efsane Alex de Souza`ya teslim etmeyi planlıyor.

 

Bir sezon aradan sonra geri döndüğü Süper Lig`de başarılı bir sezon geçirmesine rağmen Samet Aybaba`yla sözleşme yenilemeyen Sivasspor`da hoca gündemi oldukça yoğun.

 

Başta Gheorghe Hagi olmak üzere Elano, Tamer Tuna gibi isimlerle temas kuran Kırmızı-Beyazlılar`ın asıl hedeflediği isim ortaya çıktı.

 

OTYAKMAZ, ALEX`İ İSTİYOR

 

Fanatik`in haberine göre; Yiğidolar`da başkan Mecnun Otyakmaz`ın takımı Fenerbahçe`nin efsane yıldızı Alex de Souza`ya emanet etmek istediği öğrenildi.

 

Her fırsatta bir gün Türkiye`yi döneceğini açıklayan ve en son İzmir`de katıldığı Altınordu organizasyonunda teklif gelmesi halinde teknik adamlık konusunda teklif gelmesi halinde değerlendireceğini ifade eden Alex`le temaslara başlandı.

 

BAŞKAN SİVAS`A DAVET EDECEK

 

Menajerler aracılığıyla yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığı ifade edilirken Sivasspor Yönetimi birkaç güne kadar durumu netleştirip Alex`i resmi görüşme gerçekleştirmek adına Türkiye`ye davet edecek

Etiketler: , , , ,
📆 29 Mayıs 2018 Salı 12:28   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.