MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » İstanbul Devlet Tiyatrosu, 7 dalda toplam 8 ödüle aday gösterildi

İstanbul Devlet Tiyatrosu, 7 dalda toplam 8 ödüle aday gösterildi



İstanbul Devlet Tiyatrosu, 2018 Afife Tiyatro Ödülleri’nde 7 dalda toplam 8 ödüle aday gösterildi. 

Türkiye’nin en uzun soluklu ve en prestijli ödülü Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde 2017-2018 sezonu adayları belli oldu. Bu yıl 22. kez verilecek ödüller için belirlenen adaylar, Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri İcra Kurulu Başkanı Salih Başağa, Jüri Başkanı Prof. Dr. Merih Tangün ve tiyatro sanatçılarının da katılımlarıyla 9 Nisan akşamı gerçekleştirilen basın toplantısında açıklandı.

İstanbul Devlet Tiyatrosu 7 dalda toplam 8 ödüle aday gösterildi.

Romeo ve Juliet oyunu en başarılı oyun, aynı oyunla Dejan Projkovski en başarılı yönetmen, M. Nurullah Tuncer en başarılı sahne tasarımı, Medina Yavuz Almaç en başarılı giysi tasarımı, Goran Trajkoski en başarılı sahne müziği, Serhat Akın en başarılı ışık tasarımı, Atakan Akarsu en başarılı genç kuşak sanatçı dallarında ve Bayrak oyunuyla Akın Yılmaz en başarılı ışık tasarımı dalında ödüle aday gösterildi.

Toplam 11 ana, 4 özel kategoride verilecek ödüller, 14 Mayıs’ta Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

📆 10 Nisan 2018 Salı 16:58   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.