MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Magazin, Manşet, Toplum » Mahperi Mertoğlu Gülizar dizisiyle ekrana geri dönüyor

Mahperi Mertoğlu Gülizar dizisiyle ekrana geri dönüyor



MAHPERİ MERTOĞLU, GÜLİZAR DİZİSİYLE EKRANA DÖNÜYOR

Bana Sevmeyi Anlat, Melekler Korusun, Şaşıfelek Çıkmazı gibi birbirinden değerli projelerdeki performansıyla, izleyicilerin hafızasına kazınan rolleri başarıyla canlandıran Mahperi Mertoğlu, 20 Ocak’ta Kanal D’de yayınlanacak Gülizar dizisindeki ‘Şerif Abla’ rolüyle ekrana dönüyor.

Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini ve proje tasarımını Çağan Irmak’ın üstlendiği dizide Mertoğlu, intikam peşinde acımasız bir karakterle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin iddialı oyuncu kadrosunda; Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan) yer alıyor.

Gülizar, 20 Ocak Cumartesi saat 20:00’de Kanal D’de.

📆 16 Ocak 2018 Salı 12:12   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.