Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Çanakkale-Assos Kış Kampı başladı

Yayınlanma:
ABONE OL

2016 Çanakkale-Assos Yaz Kampı ile gençlere unutulmaz bir yaz tatili yaşatan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi (ZEYGEM), ara tatili de boş geçmedi. İlçede eğitim gören lise öğrencilerinin katıldığı 2017 Çanakkale-Assos Kış Kampı başladı.
Zeytinburnu Belediyesi ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen kış kampı, 05 Şubat tarihine kadar toplam 320 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Zeytinburnu’nda eğitim veren liselerin idarelerince belirlenen öğrencilerin katıldığı ara tatil dönemi kış kampına akademik başarı gösteren öğrencilerin yanı sıra sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda başarıları olan gençler de davet edildi.
Yoğun ders çalışma temposundan sonra gençlerin nefes alacağı kampa Zeytinburnu Belediyesi Kayalaraltı Sosyal Tesisleri ev sahipliği yapacak. Mevsime uygun, zengin içeriklerle planlanan kampta salon sporlarından, okuma atölyelerine, drama eğitiminden, senaryo yazımına kadar pek çok aktivite gençleri bekliyor.

Gençler, Çanakkale ruhunu yaşatıyor
Sportif ve kültürel aktivitelerin yanında şehitlik gezilerinin de yapıldığı kış kampında gerçekleştirilen gezilerle Çanakkale ruhu yeniden yaşatılacak. Doğal güzelliklerinin yanı sıra zengin tarih mirası ile dikkat çeken bölgenin önemli mekanları da yine gençleri bekleyen sürpriz ziyaretler arasında. Ülkenin kaderine yön veren sayısız olaya ev sahipliği yapan Çanakkale’nin tanıklık ettiği büyük destanın anlatılacağı seminerlerle gençler, Çanakkale’nin manevi ikliminden de yararlanacak.

Uzman hocalar eşliğinde sportif etkinlikler
Tüm sportif ve fiziksel etkinlikleri profesyonel eğitmenlerle birlikte gerçekleştirecek olan gençler, gezi, seminer ve atölyelerde de alanında uzman isimlerle bir arada olacak. Kamp süresince öğrencilerle birebir ilgilenmek üzere görevlendirilmiş 20’ye yakın eğitmenle birlikte güvenlik görevlilerinden, servis ve temizlik görevlilerine kadar onlarca personel de gençlerin keyifli bir tatil geçirmesi için görev alacak.
Atölyelerde yazdıkları senaryoların kısa filmlerini çekme fırsatını da bulacak olan öğrenciler, bu alanda profesyonel bir prodüksiyon ekibinden de destek alarak, senarist ve oyunculuğunu kendilerinin üstlenecekleri filmlerde yönetmenliğe ilişkin ilk tecrübelerini de yaşama imkanı bulacak.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]