Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İstanbul’da 13 ilçede elektrik kesintisi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Akçaburgaz Mh., 37 Sokak, (Esenyurt İlçesi) 08:00 – 19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

Hoca Gıyasettin Mh., Vefa Cad., Tirendaz Sokak, Sarı Beyazıt Camii Sokak, Sarı Beyazıt Cad., Sarı Beyazıt Çıkmazı Sokak, Divan Efendi Sokak, Molla Şemsettin Camii Sokak, Molla Şemsettin Sokak, Yoğurtçuoğlu Sokak, (Fatih İlçesi) 09:00 – 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

Güneşli Mh., Barış Sokak, Kirazlı Mh., Umman Sokak, Serhat Sokak, Ömür Sokak, Doğan Sokak, Akasya Sokak, Betül Sokak, Dökümcüler Cad., Cami Sokak, (Bağcılar İlçesi) 09:00 – 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Hürriyet Mh., Menderes Cad., Kuyu Sokak, Köroğlu Sokak, İmren Sokak, (Bağcılar İlçesi) 13:00 – 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Hürriyet Mh., Atatürk Cad., Çınar Sokak, Flamingoyolu Sokak, Samanyolu Sokak, (Silivri İlçesi) 10:00 – 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Güvercintepe Mh., Göztepe Sokak, Beytepe Sokak, Boztepe Sokak, Fırat Sokak, Yaman Sokak, Şirin Sokak, (Başakşehir İlçesi) 08:00 – 16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Merkez Mh., 24. Sokak, 1. Sokak, Bağcılar Cad., İnönü Mh., 27. Sokak, 27/1. Sokak, 27/2. Sokak, 28/1. Sokak, (Bağcılar İlçesi) 09:00 – 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Barış Mh., Ada Çiftliği Cad., Yeşil Sokak, (Beylikdüzü İlçesi) 09:00 – 14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Barış Mh., Ada Çiftliği Cad., Nigar Sokak, (Beylikdüzü İlçesi) 13:00 – 20:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Sakarya Mh., Canan Sokak, Türbe Cad., Girne Sokak, Mehmet Çolakoğlu Sokak, Mimarsinan Cad., Çiçekli Sokak, Kaynar Sokak, Orhangazi Sokak, Altıner Sokak, Silahtarağa Mh., Silahtarağa Cad., Pınar Cad., Yeni Cad., Babataş Sokak, Hazan Sokak, Uğur Sokak, Emniyettepe Mh., Kahraman Sokak, Şirintepe Cad., Yeşil Merdiven Sokak, (Eyüp İlçesi) Pazariçi Mh., Seref Sokak, Bulbul Sokak, Ordu Cad., Tayyare Sokak, 1.mıne Sokak, (Gaziosmanpaşa İlçesi) 23:00 – 08:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Çağlayan Mh., Okul Cad., Zeki Sokak, Kumru Sokak, Türkan Sokak, Sahra Sokak, Deniz Çıkmazı Sokak, Sema Sokak, (Kağıthane İlçesi) 06:00 – 12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Kuştepe Mh., Yoncalı Sokak, Zeytinlik Sokak, Yavrukuş Sokak, Papatya Sokak, Kızılcık Mahmut Sokak, (Şişli İlçesi) 13:00 – 19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bahçelievler Mh., Elmalı Sokak, Şh.öğr.a.nafız Özbağrıaçık Sokak, Ömür Sokak, Adnan Kahveci Bulvarı, Ziyapaşa Sokak, İsmailpaşa Sokak, (Bahçelievler İlçesi) 09:00 – 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bolluca Mavigöl Mh., Beste Sokak-isimsiz 171.sok, Erdağı Sok-isimsiz 173.sok, Numan Sok-isimsiz 172.sok, Sühan Sok-isimsiz 182.sok, Sümela Cd-kazım Karabekir Cd., (Arnavutköy İlçesi) 09:00 – 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Türkali Mh., Nüzhetiye Cad., Şehit Ali Kerem Mergen Cad., Mısırlıbahçe Sokak, Ali Suavi Sokak, Dizi Sokak, Gazi Refik Sokak, Kemal Türel Sokak, (Beşiktaş İlçesi) 08:30 – 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Harbiye Mh., Maçka Cad., (Şişli İlçesi) Muradiye Mh., Hüsrev Gerede Cad., Şair Nazım Sokak, Muradiye Bayırı Sokak, Vişnezade Mh., Şair Nedim Cad., Çatalmektep Sokak, Maçka Talimyeri Sokak, Sporcu Adil Sokak, Armağan Sokak, Levhacı Sokak, Kakmalıkapı Sokak, Kassambaşı Sokak, Silahhane Sokak, Şehit Mehmet Çıkmazı Sokak, Şehit Mehmet Sokak, Hüsrev Gerede Aralığı Sokak, Maçka Meydanı Sokak, Solgunsöğüt Sokak, Solgunsöğüt Çıkmazı Sokak, Şenlikdede Cami Sokak, Şenlikdede Dere Sokak, Çatlakçeşme Sokak, (Beşiktaş İlçesi) 10:00 – 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Vişnezade Mh., Şehit Mehmet Sokak, Şehit Mehmet Çıkmazı Sokak, Levhacı Sokak, (Beşiktaş İlçesi) 11:00 – 13:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Kocatepe Mh., Hal Bağlantı Sokak, Hal Yolu Sokak, (Bayrampaşa İlçesi) 09:00 – 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Kocatepe Mh., Hal Bağlantı Sokak, Hal Yolu Sokak, (Bayrampaşa İlçesi) 13:00 – 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Baklalı Mh., Tayakadın Mh., Balaban Mh., Boyalık Mh., Yassören Mh., Karaburun Mh., Yeniköy Mh., Durusu-zafer Mh., (Arnavutköy İlçesi) 09:00 – 14:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Nisbetiye Mh., Akmerkez Levazım Yolu Cad., Barbaros Bulvarı, Aydın Sokak, (Beşiktaş İlçesi) 23:00 – 07:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Talatpaşa Mh., Ersoy Sokak, Öztoprak Sokak, Yaşayanlar Sokak, Keskingil Cad., Sarıbuğday Sokak, Semaver Sokak, Mekki Hikmet Gelenbey Sokak, Oktay Sokak, Hanımeli Sokak, Semavi Sokak, Şahin Sokak, Tokdemir Sokak, Çelebi Cad., Kirazlıyurt Sokak, Abdülgazi Sokak, Zeybek Sokak, İmrahor Cad., Terasevler Sokak, Terasevler2 Sokak, Aydoğan Cad., Karakol Sokak, Yurtbey Sokak, Gürsel Mh., Yankı Sokak, Şimşek Sokak, Bulut Sokak, Yeşiltepe Sokak, Festival Sokak, 28.nis Cad., Aytaç Sokak, Ercan Sokak, Rabak Sokak, Eski Beşiktaş Cad., Ağrı Sokak, Testi Sokak, Tümleç Cad., (Kağıthane İlçesi) 23:00 – 08:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü İLGİLİ HABER Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]