Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

23 Nisan’daTürk Telekom Sobee’nin konuğu Iron Man

Yayınlanma:
ABONE OL

Dünya lideri Marvel Characters BV, Paimotion Entertainment ve Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom arasında yapılan eğlence temelli anlaşmanın yankıları dünya çapında hala devam ederken, iki firma arasındaki lisans anlaşmasının çok özel bir günde imzalanacak. Marvel Characters BV adına Iron Man ve Türk Telekom adına Süper Can anlamlı bir günde, 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bu büyük  anlaşmaya imza atacaklar.

İşbirliğine ilişkin olarak bir açıklama yapan Marvel Entertainment şirketi Tüketici Ürünleri Global Başkanı Simon Philips “Bu anlaşmanın imzalanması tarihi bir önemi simgelemektedir.  Marvel’in efsanevi kahramanlarını tamamen çocuklara adanmış ve uluslararası kabul görmüş bugüne tahsis ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Türk Telekom Grubu teknoloji şirketi Sobee’nin Genel Müdürü Mevlut Dinç ise, “Daha önce de duyurduğumuz kapsamlı Marvel Lisans Anlaşması çerçevesinde, dünya çocuklarına armağan edilmiş olan 23 Nisan’da böyle bir anlaşma imzalayacak olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.  Bu kapsamda  dünyanın en tanınmış süper kahramanlarıyla kutlayacağımız 23 Nisan etkinlikleri işbirliğimizin ilk somut örneği olacak” dedi.

 Süper kahramanlar geçit töreninde

Iron Man 22 Nisan’da Türkiye’ye ayak bastığında  onu Türk Telekom Grubu adına Süper Can ve Türk hayranları karşılayacaklar. 23 Nisan sabahı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek geçit törenine katılacak olan Marvel’in ünlü karakteri Iron Man binlerce hayranını selamlayacak.  Sevinçli gösteri sonrasında, Iron Man, Super Can ve diğer Marvel Karakterlerinin eşliğinde Türk Telekom Galeri’ye gidecekler ve dünyada bir ilki gerçekleştirerek, 2 süper kahraman kapsamlı lisans anlaşmasını şirketlerini temsilen imzalayacaklar. Bu lisans anlaşması ile, Iron Man ve arkadaşları Hulk, X-Men, Spider-Man ve Fantastic Four ve beraberlerinde Süper Can, çocukları kötülüklerden koruyacaklar ve dünya barışı için süper güçlerini birleştirerek, hep birlikte dünyada çocukların güvenliği için çalışmaya devam edecekler. 

Türk Telekom’un yerel kahramanı olan Süper Can,  Marvel karakterleri ile omuz omuza vererek, Türk çocuklarının ne zaman ihtiyacı olsa yardımlarına koşacak.  23 Nisan’da, Süper Can ve Süper Kahramanlar ‘Barış Kahramanları’ isimli film ile Türkiye’den tüm dünyayı selamlıyacaklar. Ayrıca  Süper Can, ünlü  oyun şirketi Sobee tarafından hazırlanan, Marvel’in dünyaca ünlü süper kahramanlarının yeraldığı heyecanlı ve sürükleyici maceraların olduğu oyun ile , önümüzdeki aylar ve yıllarda evlerimize misafir olacak. Süper Kahramanlar bazen TV izlerken, bazen bilgisayarda oynarken ve bazen de sokakta yürürken karşımıza çıkacaklar. Süper kahramanların mevcudiyeti ile, yaşantımız çok daha güvenli, eğlenceli ve macera dolu olacak.

Süper Can ile beraber tüm hayranları, 22 Nisan sabah 10:00’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Iron Man’i karşılayacaklar. 23 Nisan’da Caddebostan Sahil Yolu’nda ise ‘Çocuk Şenlikleri’ kapsamındaki  Marvel Etkinliği’nde süper kahramanlar birarada olacak.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]