Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bağdat Caddesi’nin lezzet dolu buluşma noktası açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

‘Komşu komşuya Yaşam Merkezi’ Suadiye’de Açıldı!

 

Geleceğin geleneğini oluşturma hedefiyle hareket ederek, un ve unlu mamüller sektörüne yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Komşufırın bir yeniliğe daha imza attı… İstanbul’ un birçok semtinde birbirinden lezzetli ürünler sunan Komşufırın, komşuluk kavramını yeniden canlandırmak üzere tasarladığı ‘Komşu Komşuya Yaşam Merkezi’’ni  düzenlediği etkinliklerle hizmete açtı.

Komşuluk ilişkilerinin doyasıya yaşanabileceği mekanın açılışında, hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik pek çok etkinlik gerçekleştirildi. Çok renkli görüntülere sahne olan açılışta, Komşufırın bandosunun konseri, pandomim, jonglör ve kukla tiyatrosu gösterileri İstanbullular’ın beğenisini kazandı.

 

Komşufırın’ın Suadiye’ de açtığı yeni adresinde, girişte birbirinden lezzetli ve farklı ürünlerin satışa sunulduğu Komşufırın mağazası, üst katlarda ise komşuluk ilişkilerinin samimi, sıcak bir ortamda yaşanacağı ‘Komşu Komşuya’ katı ile çocuklara özel ‘Bırakın Oynasınlar’ adlı çocuk katı yer alıyor. Komşufırın,  ‘Komşu Komşuya Yaşam Merkezi’ ile İstanbullular’ın hem en çağdaş fırını hem de en içten komşusu olma konusunda kararlı…

İstanbullular’ın yeni buluşma yeri: ‘Komşukomşuya Yaşam Merkezi’

 

KomşuKomşuya katında, kimi zaman sohbet, bilgilenme, söyleşi; kimi zaman dinleti, uygulama kurs, imza günleri gibi etkinliklerin yapılacağı sıcacık bir ortam yaratılmış. İstanbullular’ın sosyal hayatında samimi bir buluşma noktası olmaya aday ‘Komşu Komşuya Yaşam Merkezi’nde farklı zevklere seslenen eğlenceli olduğu kadar eğitici etkinlikler düzenlenecek. Birbirinden renkli ve konusunda uzman isimlerin tecrübelerini, keyifli etkinliklerle paylaşacağı KomşuKomşuya Yaşam Merkezi, Pazartesi hariç haftanın 6 günü 12:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Çocuklar buradan çıkmak istemeyecek: ‘Bırakın Oynasınlar’

‘Komşu Komşuya Yaşam Merkezi’, çocuklara eğlenirken öğrenebilecekleri alternatif bir yaşam alanı da sunuyor. Özel olarak çocuklar için tasarlanan bölümde 4- 7 yaş arası çocuklar, gözetmen eşliğinde hamurla tanışarak; ekmek ve kurabiye yapma olanağı bulacaklar. Profesyonel sanatçıların masal canlandırmalarıyla eğlenceli dakikalar geçirirken, hayal dünyalarına yepyeni renkler katacaklar. ‘Bırakın Oynasınlar’ çocukların gelişimlerine katkı sağlayacağı gibi aynı zamanda yeni beceriler edinmelerine de zemin sağlayacak. 

Komşufırın “Komşu Komşuya Yaşam Merkezi”nde etkinlikler 13 Nisan 2010, Salı günü itibariyle başlayacak.

Komşufırın Suadiye hakkında:

 

  • Suadiye Komşufırın, 1 Nisan ‘ dan itibaren Bağdat Caddesi No:413/A adresinde hizmet veriyor.
  • Komşufırın, Bağdat Caddesi’nin nadir müstakil binalarından birinde tüketicileriyle buluşuyor. 3 katlı 280 metrekare kapalı alana sahip Komşufırın Suadiye Mağazası’nın dört mevsim yaşanabilir bir de bahçesi bulunmakta.
  • Suadiye Komşufırın’ ın içinde yer alan KomşuKomşuya Yaşam Merkezi’nde, Salı’dan Pazar’a 12:00 – 19:00 saatleri arasında, takı tasarımı ve  resim atölyesi kursları, Nevzat Usta ile ekmek yapımı ve hamur işleri kursu, Elif Edes Tapan ile pratik tarifler kursu, çocukların anne ve babalarıyla katılabilecekleri hamur işleri kursları, Filiz Özkol ile astroloji buluşmaları, kukla tiyatrosu, masal canlandırma birliktelikleri, oyun saati, çizgi film gösterimleri gibi etkinlikler organize edilecek.
  • Komşukomşuya Yaşam Merkezi’ndeki aylık etkinlikliklerle ilgili olarak 0216 356 39 70 ve 0530 609 60 55 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabiliyor.
  • Komşufırın, Suadiye’ deki şubesinde ilk defa hayata geçireceği “KomşuKomşuya Yaşam Merkezi” ile tüketicilerine yaşamın içinden farklı konularda tecrübeler edinecekleri alternatif bir platform yaratmayı hedefliyor.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel […]