Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

West Marine 2.el panayırını açıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

West Marine  geçen  sene  başlatmış olduğu  2.el panayırını  gelenekselleştiriyor. Panayırın  amacı  tüm  denizseverlerin  ellerindeki  malzemeleri  değerlendirmeleri  veya  uygun  fiyata  ihtiyaçlarını  karşılamaları.

 

 

Panayır için hazırlanmaya başlayın…

Pusulanız sapasağlam ama siz yine de bir üst modelini aldınız. Daha fazla balık tutabilirim diye oltanın her çeşidi evinizde var. Şişme bot, can simidi, el feneri, tulum, projektör… Ya da kilit, halat, elektronik ürünler, motor parçaları, bakım malzemeleri ve denizcilikle ilgili her türlü kitap… Kullanmadığınız ama atmaya da kıyamadığınız her türlü denizcilik ürünü şimdi yeniden hayat buluyor.

Kullanılmış veya hiç kullanılmamış giyimden, kitaba, elektronik aletlerden, şişme bota kadar her türlü  2. el denizcilik ürünlerinin satışı ile hem ürünler yeniden değerlendiriliyor hem de gelir sağlanıyor. 

Denizlerimizin korunmasına destek amacıyla, ürünlerinizi DenizTemiz Turmepa Derneği yararına kurulacak masalara teslim edebilir veya satmış olduğunuz ürünlerin gelirini bağışlayabilirsiniz.

2. El Panayırı

Yurtdışı marinalarda sıkça görülen 2. El Satışını, West Marine ,Türkiyede ilk defa geçtiğimiz sene 20 masalık katılım ile Kalamış Marina’da gerçekleştirdi.

Kalamış Marina’da başlatılan , isteyen herkesin kendi belirleyecekleri fiyatlarla kullanılmış ya da kullanılmamış ürünlerini satacakları ve tüm gün boyunca birlikte marinada keyifli vakit geçirecekleri bir organizasyon olan 2. El Panayırını Efes Pilsen, Pepsi, Kraft ve Joy FM’in sponsorlukları ile bu sene 11 Nisan Pazar günü Kalamış Marina Divan Brasserie önünde gerçekleştiriyor. 

2. El ürün satışına katılmak isteyen kişilerin,

–     0216 517 32 42 nolu telefondan veya info@westmarine.com.tr adresine mail yollayarak rezervasyon yaptırmaları,

–     Satacakları ürünlere ve fiyatlarına karar vermeleri,

–     Ürünlerin fiyat etiketlerini hazırlamaları,

–     Ürünleri satacak kişilerin ve panayırda bulunacakları saatlerin belirlenmesi gerekmektedir.

Tarih     : 11 Nisan 2010 Pazar

Saat       : 09:00- 18:00

Yer         : Setur Kalamış Marina Divan Brasserie önü, Münir Nurettin Selçuk Cad. KALAMIŞ

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]