Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Muhteşem Yüzyıl’ın Behram Ağası’ndan Muhteşem Konser

Yayınlanma:
ABONE OL

Muhteşem Yüzyıl’ın Behram Ağası Adnan Koç’dan dan Muhteşem Konser

 

Ateş Karaduman yönetiminde Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Korosunun , 24 Mart 2014’de, Bağlarbaşı Kültür Merkezi ‘de verdiği “İstanbul Şarkıları ve Türküleri” konserinde, Muhteşem Yüzyıl’ın Behram Paşası Adnan Koç konuk sanatçı olarak yer aldı.

 

Ln. Esranur Narin’in sunumunu yaptığı konserin açılışı, Koro Komitesi Başkanı Ln. Latife Güler ve Konfederasyon Başkanı Ln. Selva Ülgen tarafından yapıldı.

 

Türk Müziğine gönül veren amatör Lionların oluşturduğu koro, gecede sevilen İstanbul şarkı ve türkülerini başarı ile yorumladı.

 

Programın ikinci bölümüne muhteşem sesi ve fiziği ile Adnan Koç imzasını attı.

 

2006 Yılında Kadıköy Belediyesi’nce düzenlenen Ses Yarışmasında birinci olan ve ardından televizyon dizileri ve sahne programları ile yıldızı parlayan Adnan Koç, son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Behram Paşa rolü ile göz doldurmuştu.

 

Adnan Koç gecede yaptığı konuşmada; “- 2006 Yılında bu günkü gibi sahnede halkın huzurunda Kadıköy Belediyesince düzenlenen Ses Yarışmasında, bu akşamki gibi sahnede bulunuyordum.

 

Yarışma gecesi Tam arkamda da Kanun virtiözü Merhum Halil Karaduman bana eşlik ediyordu. Şu anda da kardeşi Müslüm Karaduman da aynı yerde oturuyor ve bu gece bana eşlik ediyor. Halil Karaduıman’ın kardeşi Koro Şefi Ateş Karaduman da bu koronun şefi olarak görev yapıyor. Tüm bunları düşününce bu gece sizlere Halil Karaduman’ın o unutulmaz bestelerinden oluşan eserleri okumak istedim.

 

Bu arada bir teşekkürüm olacak. Girdiğim bu yarışma ile sanat yaşamımda önemli bir değişim oldu.; Ses yarışmasını düzenleyen Kadıköy Belediyesi ve Kültür Sorumlusu Nesibe Müsevitoğlu’nun bu olumlu değişimde önemli rolü oldu.

 

Şu anda karşımda oturan, Lions camiasında da Kültür Sanat Koordinatörü olan Sayın Ln. Nesibe Müsevitoğlu’na sanata ve sanatçılara verdiği değer ve destek nedeni ile teşekkür ediyor, kendisini alkışlamanızı istiyorum.” Dedi.

 

Gece; Federasyon Başkanı Ln. Selva Ülgen, Kültür Sanat Koordinatörü Ln. Nesibe Müsevitoğlu, Lions Korosu Başkanı Ln. Latife Güler’in Koro şefi Ateş Karaduman ve konuk sanatçı Adnan Koç’a günün anısına teşekkür belgesi ve çiçekleri sunmaları ile sona erdi.

 

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]