Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca’ya Sevgi Seli

Yayınlanma:
ABONE OL


İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca seçim ziyaretleri sırasında sevgi seliyle karşılandı. Kırca’ya “Bu ülkeyi siz kurtaracaksınız” diyen 90 yaşındaki Nebiye Teyze, tüm yurttaşları Cumartesi günü Kadıköy Meydanı’nda gerçekleşecek “Birlik ve Dirlik Mitingi’ne çağırdı.

Kırca, İşçi Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Şevki Bilgin ve Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Mehmet Kurnaz ile birlikte halkla buluştu. Fatih’te semt pazarını gezen, esnafla kucaklaşan Kırca’ya ilgi büyük oldu. Kırca’yı karşısında gören yurttaşlar, “Çok cesaretli ve delikanlı bir insansın”, “Sizi gördük ya bugün işimiz rast gidecek”, “Sizin gibiler başımızdan hiç eksik olmasın”, “Hoşgeldiniz, oylarımız size”, “Sizi gönülden seviyoruz. Siz diğerlerinden farklısınız” sözleriyle sevinçlerini dile getirdi.

 

 

Levent Kırca Fatih Semt Pazarında

Türkiye’yi seven herkes Kadıköy’e”

 


Kırca’yı sevinçle karşılayanlardan biri de 90 yaşındaki Nebiye Teyze’ydi. Kırca’yı gördüğü anda yerinden fırlayan Nebiye Teyze “Ben sizin babaannenizim. 90 yaşındayım, hayatımda bu kadar mutlu olmadım. Allah sana sıhhat versin” dedi.

Kırca’nın yüzünü okşayan Nebiye Teyze “Benim babam 14 sene askerlik yaptı. Sarıkamış’a gitmiş. Taburundan sadece babam geri dönebilmiş, o da gazi olarak. Bu memleket kolay kazanılmadı. Atatürk ‘Dışarda düşmanlar çok olur’ dedi. Bizim dışardan çok içerde düşmanımız var. Çok üzülüyorum, çok ağlıyorum memleketin haline. Gezi Parkı’nda ölen çocukların yerine ben öleydim keşke. Gücüm yok ki kalkayım onlarla beraber savaşayım” ifadelerini kullandı.

Kırca’ya “Siz kurtaracaksınız bu ülkeyi” diyen Nebiye Teyze şöyle devam etti: “Ben Levent Kırca’yı hep takip ediyorum. Nereye gidiyor ne yapıyor hepsini biliyorum. Çok seviyorum onu. İşçi Partisi’nin ve Levent Bey’in mitingi var. Mitinge ben gelemiyorum ama Türkiye’yi seven herkesi, bütün halkı Cumartesi günü Kadıköy’e çağırıyorum.”

 

 

 

 

 

Levent Kırca Nebiye Teyze'yle
Kırca daha sonra Zeytinburnu Demirciler Sitesi’nde işçilere buluştu. “İyi ki varsın Levent baba”, “Sizlere ihtiyacımız var” diyerek karşılayan işçiler Kırca’yla fotoğraf çektirdi.

‘İstanbul’u rantçılara ve cemaatçilere bırakmayacağız’

İşçi Partisi, 22 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de İstanbul’da “Birlik ve Dirlik Mitingi” düzenleyecek. Ergenekon davasında tahliye olan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İşçi Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Levent Kırca ve ilçe belediye başkan adaylarının katılacağı miting Kadıköy İskele Meydanı’nda gerçekleşecek.

Tüm yurttaşları mitinge çağıran Kırca, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’yi bölmek istiyorlar. ‘Oyları bölmeyin’ diyerek Türkiye’yi bölüyorlar. ABD’nin A planı BOP eşbaşkanı ile Türkiye’yi bölmekti, yapamadılar. B planı Cemaat’le kol kola giren bir CHP yaratmak. Halkımızı emperyalizmin seçeneklerine muhtaç bırakmıyoruz. Bölünme oyununu bozmaya İstanbul’dan, Hatay’dan başlayacağız. İstanbul’u rantçılara, cemaatçilere bırakmayacağız. 30 Mart’ta cumhuriyet düşmanlarına Mustafa Kemaller’in yenilmediğini göstereceğiz. Cumhuriyeti yeniden kurmak için herkesi Sayın Genel Başkanım Doğu Perinçek ile Birlik ve Dirlik Mitingi’ne bekliyoruz.”

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent […]