Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Toplu açılışlarda imece ruhu

Yayınlanma:
ABONE OL

Beş yılda Maltepe’nin çehresini değiştirmeyi başaran Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Bağlarbaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte yeni hizmet noktalarının açılışlarını gerçekleştirdi.

 

 

Maltepe Belediye Başkanlığını 2009 yerel seçimleriyle kazanan Prof. Dr. Mustafa Zengin, göreve geldiği günden beri Maltepe’yi yaşanabilir kent yapma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini Maltepe’de hayata geçiren Başkan Zengin, bakanlıklara model olan projelerinin yanı sıra mahalle bazında geliştirdiği lokal çözümlerle de Maltepelilerin kalbine dokunuyor.

 

toplu-açılış-imece-1

 

İmeceyle büyüyen hizmet

 

 

Yapımları tamamlanan yeni hizmet alanlarının açılışını vatandaşlarla birlikte gerçekleştiren Başkan Zengin, konuşmasında, imece kültürünün önemine dikkat çekti. Hiçbir çıkar beklemeden, rant kapısı açılmadan da güzel işler yapılacağını her fırsatta kanıtlayan Maltepe Belediye Başkanı Zengin, hayırsever işadamlarına teşekkür etti.

 

Aile Sağlığı Merkezi açılışında, işbirliği yapan inşaat firmasına plaket takdim eden Prof. Dr. Mustafa Zengin, Maltepe’de bir tane inşaatı bulunmayan firma sahibine “Bu tür yapıları yüreğinizden geldiği için yapıyorsunuz. Burayı yapabilmenize sağladığımız olanağın sebebi, yüreklerinizdeki sevgidir.” dedi. İnşaat firmalarının daha düşük maliyetle bina yapmalarından dolayı işbirliği yaptıklarının altını çizen Başkan Zengin, böylece arta kalan paranın vatandaşın cebinde kaldığını söyledi.

 

Kalabalık nüfuslu mahallelerden biri olan Bağlarbaşı Mahallesi’ne uygun alan bulunduğunda ikinci aile sağlığı merkezini de yapacaklarını kaydeden Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, tüm ilçe genelinde boş buldukları her alanı vatandaşın yararına değerlendirdiklerini yineledi.

 

Muhtarlık binası, Çocuk Gelişim Merkezi, Çam Sokak, Kar Sokak, Dolunay Sokak parkları ile Buğra Sokak prestij sokak açılışlarını mahalle sakinleriyle birlikte gerçekleştiren Prof. Dr. Mustafa Zengin vatandaşlarla sohbet etti. Anadolu Yakası Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne uğrayan Başkan Zengin, çocuklarla da keyifli vakit geçirdi.

 

Beş yılda Maltepe’ye onlarca hizmet binası kazandıran ve bakanlıklara model olan ülke çapındaki projeleriyle öne çıkan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, toplu açılışların devam edeceğini, her şeyin Maltepeliler için olduğunu söyledi.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel […]

Belediye
06 Nisan 2024
Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu, çok medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından […]