SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

TÜYAK 2013’e 1500 kişi katıldı, yüksek binalarda yangın güvenliği tartışıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

 

TÜYAK –  Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı ve Yangından Korunma Derneği ev sahipliğinde Sektörel Fuarcılık organizasyonuyla bu yıl üçüncüsü 14-15 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleşen TÜYAK 2013 – Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne bin 500 kişinin üzerinde ziyaretçi katıldı.

TÜYAK 2013’te 70 akademisyen, bilim adamı ve yangın uzmanı 10 oturum, panel ve konferansta yangın güvenliğini tartıştı.

TÜYAK 2013 Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi, TÜYAK –  Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı ve Yangından Korunma Derneği Onursal Başkanı ve TÜYAK 2013 Yangın ve Güvenlik Sempozyum ve Sergisi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç ve TÜYAK Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Turanlı’nın konuşmalarının ardından düzenlenen açılış töreniyle başladı. Sektörün önde gelen firmalarının ve isimlerinin katılımlarıyla gerçekleşen TÜYAK 2013’ün ana teması “Yüksek Yapılarda Yangın ve Güvenlik” oldu.

Bin 500 kişi ziyaret etti

14-15 Kasım 2013 tarihleri arasında WOW Convention Center’da düzenlenen TÜYAK 2013’te yangın güvenliği alanında en son teknolojilerden oluşan yangın güvenliği çözümlerini sergileyen firmalar yeni iş fırsatları yaratma şansı buldu. Gerçekleştirilen 10 oturum, panel ve forumda 70 akademisyen, bilim adamı ve yangın uzmanı bir araya geldi ve yangın güvenliğini tartıştı. TÜYAK 2013’ü iki gün boyunca yaklaşık bin 500 kişi ziyaret etti ve sergi alanında ulusal ve uluslararası firmaların stantlarını görme imkanı buldu.

2015 yılında buluşmak üzere

Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, önceki senelerde olduğu gibi başarılı bir sempozyum geçirdiklerini belirterek, yüksek katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi: “Yangın güvenliği sektörü her geçen gün büyüyen önemli bir sektör haline geldi. Her sempozyumda da katılımcı sayımız artıyor. Sempozyuma katılımın artmasıyla yangın güvenliği sorunlarının da azalacağına, Türkiye’nin yangın açısından daha güvenli, tedbirlerini alan bir ülke haline geleceğine inanıyoruz.”

Prof. Dr. A. Kılıç: “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz TÜYAK 2013, kamu kurum ve kuruluşlarını özel sektör temsilcileri ve akademisyenlerle bir araya getiren önemli bir platform haline geldi. Yangın güvenliği alanında yaşanan sorunlar, ilk ağızdan öğreniliyor ve tartışılıyor” dedi.

Abdurrahman Kılıç, TÜYAK 2015 – Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’nde sorunları azalmış, sektör olarak daha büyümüş, ülkemizde yangın sayılarını azaltmış, yangından dolayı meydana gelen can ve mal kaybını en aza indirmiş bir Türkiye olarak tekrar buluşma dileğiyle konuşmasını tamamladı.

İlgili Haberler

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Usta sanatçı Müjdat Gezen, 71. sanat yılını Kadıköy’de kutlayacak

Müjdat Gezen Belgeseli ve Söyleşisi 14 Mart’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde Kadıköy Belediyesi, usta sanatçı Müjdat Gezen’in 71. sanat yılını özel bir programla kutlayacak. Müjdat Gezen Belgeseli gösterimi ve söyleşisinin gerçekleştirileceği etkinlikte usta sanatçının ailesi, arkadaşları, öğrencileri de yer alacak. Ücretsiz etkinlik 14 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 10 yaşında çıktığı sahneye […]

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]