Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Melih Gökçek’e sosyal medya ödülü

Yayınlanma:
ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, ikinci kez ‘Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı’ ödülü verildi.

 

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) önde gelen internet ve teknoloji kuruluşlarından biri olan Marketing Association (IMA) tarafından Las Vegas’ta düzenlenen törende, geçtiğimiz yıl da aynı başarıya layık görülen Başkan Gökçek adına ödülü, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Bekir Ünüvar ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Ramazan Kabasakal aldı.Törende, iki yıl üst üste aynı ödülü kazanan Başkan Gökçek’in, merak edilen bu başarısının sırrı katılımcılarla paylaşıldı. Düzenlenecek uluslararası bir konferans ile de diğer politikacılara aktarılması önerisi bulunuldu.Las Vegas’ta düzenlenen “Impact13” adlı konferans kapsamında düzenlenen ödül törenine Adobe, Microsoft, Oracle, Ernst & Young, IBM gibi dijital dünyanın önde gelen kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra Türkiye’den Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hacı Bekir Ünüvar, Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Ramazan Kabasakal ve Başkan Gökçek’in Danışmanı Özgür Güven katıldı.Toplantı sonunda IMA yetkilileri ile dünyanın önde gelen firmalarının yöneticilerinin ortak görüşü ise Başkan Gökçek’in sosyal medyayı kullanmadaki başarısını düzenlenecek uluslararası bir konferans ile diğer politikacılarla paylaşması önerisi oldu.

“SOSYAL MEDYAYI EN İYİ KULLANAN BAŞKAN”

Geçtiğimiz yıl da aynı ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza atan Başkan Gökçek’in, bu yıl da bu başarıya imza attığının belirtildiği Internet Marketing Association (IMA) tarafından yapılan değerlendirmede, yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan Twitter hesabından 45 binin üzerinde “tweet” gönderen ve sıklıkla takipçileriyle buluşarak sohbet eden Başkan Gökçek’in, metropolitan belediye başkanları arasında sosyal medyayı kişisel olarak en aktif kullanan belediye başkanı olduğu ifade edildi.
Değerlendirmede ayrıca Başkan Gökçek’in, takipçilerine bizzat kendisinin cevap vermesinin de çok önemli olduğu kaydedilerek, “Kişilerle iletişim kurarak ulaşması, toplum üzerinde etkin ve yön gösterici olması ile sosyal medyayı şehrin yönetiminde ve siyasette etkin ve olumlu olarak kullanması, ödülü bir kez daha kazanmasında rol oynadı” görüşlerine yer verildi.

“BAŞKAN GÖKÇEK DENEYİMLERİNİ PAYLAŞSIN”

Adobe, Microsoft, Oracle, Ernst & Young, IBM gibi dijital dünyanın önde gelen kuruluşların katılımı ile gerçekleşen organizasyonda, Ankara Büyükşehir Belediyesi heyeti ile katılımcı kuruluşlarla yapılan ikili görüşmelerde firma yöneticileri tarafından kısa süre içinde Başkan Gökçek’in bu başarısının sırrının ne olduğu merakla sorulurken, katılımcıların ortak görüşü ise Başkan Gökçek’in bu konudaki deneyimlerini uluslararası bir organizasyon çerçevesinde diğer politikacılarla paylaşması önerisi oldu.

DÜNYA ÇAPINDA 650 BİN ÜYESİ VAR

2001 yılında California’nın en etkin online PR şirketlerinden KCOMM ve silikon vadisindeki teknoloji şirketlerinin girişimi sonucu kurulan Internet Marketing Association, dünya çapında 650 bin üyeye sahip bir internet marketing kuruluşu olma özelliği taşıyor. International Executive Council adı verilen Google, ARC China, Skylight Global gibi farklı ülkelerden internet ve teknoloji şirketlerince yönetilen IMA, yıl içinde düzenlediği eğitimler ve konferanslarla sektöründe ABD yönetiminin de desteklediği kurumlar arasında yer alıyor. UCLA, Universty Of Phoenix, Chapman University ve USC’den akademisyen danışmanlar ile çalışan IMA, her yıl düzenlediği IMA-Impacts ödül töreniyle sektöründeki lider şirketleri, devlet kurumlarını, uluslararası gazetecileri ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiriyor.
ABD’nin bilişim sektöründe önde gelen kuruluşlarından olan IMA tarafından 25-27 Eylül 2013 tarihleri arasında ABD‘nin Las Vegas kentinde düzenlenen konferans’ta sosyal medya alanında etkin bir çok kuruluş yer alarak, sosyal medya, data analizi ve pazarlama stratejileri konularında, yeni teknolojiler, trendler hakkında fikir alış verişinde bulundular.
ABD Kongre üyesi Doug Carlson, Nevada Valisi Brian Sandoval, Zappos.com CEO’su Tony Hsieh, walt Dis ey Stüdyoları Baskan Yardimcisi T.J. Marchetti, Adobe Baskan Yardcımcısı Brad Rencher, IBM Baskan yardımcısı Rod Smith, Twitter uluslararası ürün Müdürü Guy Yalif’inde aralarında bulunduğu uluslararası 30 kuruluş temsileri yaptıkları sunum ve konuşmalarda, internet ve sosyal medya alanlarındaki sırları, yeni stratejilerini ve önerilerini paylaştılar.(İHA)

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]