Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması (CYEA) birincisi Giggem.com oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

JCI Türkiye Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması (CYEA) birincisi Giggem.com oldu

Yaratıcı fikirlerini başarıyla hayata geçiren ve fark yaratan girişimcileri ödüllendiren CYEA Türkiye ödülleri 7 Ekim, Pazartesi günü Dedeman Hotel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. JCI Türkiye tarafından JCI Kadıköy Şubesi ev sahipliğinde Para Dergisi işbirliği ve Türk Telekom’un desteği ile gerçekleştirilen yarışma bu yıl dördüncü kez düzenlendi. Tüm dünyadaki müzik endüstrisini tek çatı altında toplamayı amaçlayan müzik network’ü Giggem.com başarısı ile birincilik ödülünü kazandı.

8 Ekim 2013, İstanbul – Junior Chamber International – Genç Liderler ve Girişimciler Derneği JCI Türkiye tarafından JCI Kadıköy Şubesi ev sahipliğinde Para Dergisi işbirliği ve Türk Telekom’un desteği ile düzenlenen Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması sonuçları açıklandı. 7 Ekim tarihinde Dedeman Hotel’de düzenlenen ödül töreninde birincilik ödülünü müzik network’ü Giggem.com’dan Emir Turan kazandı. İş Seyahati nedeniyle San Francisco’da bulunan Emir Turan’ın yerine ödülü Giggem Teknoloji Direktörü Cihan Kavi aldı.

Bir sosyal network olarak çalışan Giggem’e herhangi bir kullanıcı (müzisyen, grup, şarkı yazarı, menajer veya yapımcı) üye olup kendilerine özel olarak dizayn edilmiş profillerine müzik kariyerlerine ve ihtiyaçlarına dair bilgilerini girebiliyor. Giggem’in özel algoritmaları bu profili analiz edip kişiyi anında ona en uygun kişilerle eşleştirmeye başlıyor. Giggem’de ayrıca “Audition” bölümü de yer alıyor. Böylece grupların online olarak potansiyel grup üyelerinin performanslarını görüp değerlendirerek seçim yapabilecekleri bir özellik de sunuluyor. Audition platformu, seçmelerin gerçek hayattaki şekil ve aşamaları dikkate alınarak dizayn edildi. Ancak gerçek hayatta çok zorlu ve uzun süren bu değerlendirme süreci Giggem’ in Audition ları ile çok daha verimli ve kısa sürelerde hem de online olarak gerçekleştirebilir hale geliyor. (www.giggem.com)

CYEA ikincilik ödülünü, şimdiye kadar 5 oyun ve 9 prototipten oluşan oyun kataloğu üreterek toplam 750.000 kişiye ulaşmayı başaran Gripati Teknoloji Hizmetleri kurucularından Doğukan Erenel kazandı. Apple App Store için çıkartılan ivmeölçer temelli el hareket tanıma kullanan ilk oyun olan Nanbazu’nun yaratıcı Gripati’nin ürettiği bir diğer oyun olan “Dolmuş Driver İstanbul” günlük yaklaşık 50.000 kişi tarafından indiriliyor. Oyun ayrıca Türkiye App Store’unda 3 hafta boyunca 1. sırada kalmayı başardı. (www.gripati.com)
Üçüncülük ödülünü kazanan We Dream ekibinden Alper Derinboğaz, klasik anlamda reklamın ötesinde, teknoloji ve mimarlığı bir araya getirerek insanların birebir deneyimleyebileceği özgün mekanlar sunmayı hedefliyor. Markaların veya kurumların bilgi kirliliği yaratmadan kullanıcı ile iletişime geçebilmenin pozitif bir yolunu kullanmasını amaçlayan We Dream’in sunduğu deneyimler göze hitap etmenin yanı sıra bütün duyular ile ilişki kurmayı amaçlıyor. (www.wedream.co)

 

Creative Business Cup’ın ilk Türkiye finalisti de Giggem.com oldu!

JCI Türkiye bu yıl CYEA 2013 kapsamında bir ilki gerçekleştirerek Avrupa’nın önde gelen girişimcilik yarışmalarından birini Türkiye’ye getirdi. Bu yıl ilk kez Türkiye’de de düzenlenen Creative Business Cup’ın Türkiye birincisi de Giggem.com oldu. CYEA ödül töreninde Creative Business Cup birincilik ödülünü de kucaklayan Giggem, Global Girişimcilik Haftası’nın dünyadaki resmi etkinliklerinden olan ve Danimarka İş ve Büyüme Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada ülkemizi temsil edecek. 40 ülkenin katıldığı ve 18 – 20 Kasım 2013 tarihlerinde Kopenhag’da yapılacak olan ödül töreninde Giggem.com uluslararası finali kazanırsa para ödülü ile ekstra ödüllerin de sahibi olacak.

Creative Business Cup “Yaratıcılık” kriteri baz alınarak mimarlık, müzik, gastronomi, reklam, tasarım, içerik üretim, film ve video, radyo – TV, kitap – basın yayın ile güzel sanatlar – el sanatları gibi 12 farklı sektördeki girişimcileri hedefliyor. Şirketini en az 1 yıl önce kurmuş 18 – 40 yaş arası girişimcilerin katılabildiği yarışma alanındaki en prestijli organizasyonlardan biri olma özelliğini taşıyor.

CYEA 2013 Jüri Kurulu

41! 29? Ajans Kurucu & Melek Yatırımcı Alemşah Öztürk
Genç Yöneticiler ve  İş Adamları Derneği Başkanı Burcu Toprak Akdarı
Koton Kurucusu ve CEO’su Gülden Yılmaz
Para Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Demir
Markafoni Kurucusu ve CEO’su Sina Afra
Turkishwin Kurucusu Melek Pulatkonak
Entrepreneurs’ Organization Turkey Genel Sekreteri Engür Rutkay
Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Aslıhan Ahızkal
JCI Türkiye 2013 Dönem Başkanı Pelin Kadılar

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]