PG Slot Giriş Siteleri Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Başkan Öztürk seçim maratonuna başladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Öztürk “Kadıköy’de AKP’yi sandığa gömeceğiz”

Kadıköy Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yapan Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, “CHP olarak Kadıköy Belediye Başkanlığı’nı alacağız. Ama bu bizi tatmin etmez, 45 meclis üyesinin tamamının CHP’li olması lazım. O da yetmez, İstanbul’u alacağız.  Genel iktidara giden yolu açacağız” dedi.

 Kadıköy Belediye Başkanlığı’na yeniden adaylık başvurusu yapan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, yerel seçimlerde Kadıköy’ü tekrar farklı oranla alacaklarını, ancak bu başarı ile yetinmeyip Kadıköy’ün başarısını  tüm İstanbul’a yayacaklarını söyledi.

2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi yeniden adaylık başvurusunda bulunan Selami Öztürk, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde verdiği kokteyl de birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yaklaşık iki bin davetlinin katıldığı kokteylde Başkan Selami Öztürk, konuklarını kapıda eşi Sevgi Öztürk, kızı Sinem ve oğlu Cem Öztürk ile karşıladı. CHP Kadıköy İlçe Başkanı Necati Ekşi ve yönetimi, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve STK’ların yanı sıra parti üyeleri ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği kokteylde sanatçı Sunay Akın, Halit Akçatepe ve eski milletvekili Algan Hacaloğlu da davete katılarak Başkan Öztürk’e destek verdiler.

Etkinlik, Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy’ün geçmişten günümüze yaptığı çağdaşlık yolculuğunu ve  belediyenin özellikle sosyal projelerini anlattığı kısa bir film gösterimi ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, gencinden yaşlısına, öğrencisinden çalışanına, esnafına, kadınından erkeğine, engelli yurttaşına varana kadar Kadıköy’de yaşayan herkese yönelik projeler ürettiklerini ve bunları yıllardır başarıyla uyguladıklarını söyledi. Selami Öztürk’ün konuşması sırasında engelliler için işaret dili çevirisi yapıldı.

“CHP’NİN VE KURUMUMUN ÖNÜNE HİÇBİR ZAMAN GEÇMEDİM”

Siyasete liseyi bitirir  bitirmez 45 yıl önce CHP’ye üye olarak girdiğini ve ilk günkü ilk günkü heyecanla çalışmalarına devam ettiğini belirtten Öztürk, CHP’de ve başkanlığını yürüttüğü Kadıköy Belediyesi’nde hiçbir zaman ön plana çıkma endişesi taşımadığını, diğer belediye başkanları gibi bilbordlarda ve broşürlerde fotoğraflarıyla yer almadığını, hizmeti ön plana çıkardığını vurguladı.

.”SADECE KADIKÖY YETMEZ İSTANBUL’U DA ALACAĞIZ”

Yaklaşan seçimler öncesi birlik ve beraberlikle oluşacak sinerjiyle başarlı olunabileceği mesajları veren Öztürk, “CHP olarak Kadıköy Belediye Başkanlığı’nı alacağız. Ama bu bizi tatmin etmez, 45 meclis üyesinin tamamının CHP’li olması lazım. O da yetmez, İstanbul’u alacağız.  Genel iktidara giden yolu Kadıköy’den açacağız. Şimdi birbirimize inanma, kol kola girme günüdür” dedi.

Gazdan etkilenenlere tabiî ki kapılarımızı açacağız”

Konuşmasının sonlarında sözü Taksim ve Kadıköy’deki olaylara getiren Başkan Öztürk, Kadıköy halkının Cumhuriyet değerlerine ve demokrasiye olan duyarlılığının her zaman birinci sırada olduğunu,  Kadıköy’de yaşanan olaylarda Kadıköylülerin tepkilerini kırıp dökmeden demokrasi ve özgürlükler çerçevesinde ifade ettiğini vurguladı. En son protestolarda demokratik tepkilerini gösteren göstericilerin gazdan etkilendiğini, kentin belediye başkanı olarak kimsenin zarar görmemesi için gazdan etkilenen vatandaşlara başta Süreyya Operası olmak üzere belediye birimlerinin kapılarını açtığını belirten Öztürk, bu nedenle bazı kesimler tarafından eleştirildiğini hatırlatarak şöyle konuştu:

“Bu bir insanlık görevidir. Gazdan etkilenen insanlarımıza tabiki kapılarımızı açtık. Bundan sonra da açmaya devam edeceğiz. Evimin, odamın kapılarını da açarım. Ayrıca gazdan etkilenen sokak hayvanları için de Barış Manço Kültür Merkezimizi açtık. Veteriner Hekimlerimizi görevlendirdik.”

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Öztürk’ü eşi Sevgi Öztürk, oğlu Cem ve kızı Sinem Öztürk de yalnız bırakmadı. Kürsüdeki konuşmasını tamamlayan Öztürk, eşi ve çocuklarını da yanına alarak gazetecilere poz verdi. Duygulandığı gözlerden kaçmayan Başkan Öztürk uzun süre salonda kalarak kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Davetlilerin, çevresinde adeta sevgi yumağı oluşturduğu Öztürk, Kadıköy de seçimleri CHP’nin çok farklı oran ile kazanacağını vurguladı.

 

 

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]