PG Slot Giriş Siteleri Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yeni Skoda’lar, Sultanbeyli’deki Çakıroğlu Bayide!

Yayınlanma:
ABONE OL

Skoda’nın Sultanbeyli Bayisi Çakıroğlu Otomotiv, yeni konsept araçlarını düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Cumartesi sabah kahvaltısı eşliğinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Çakıroğlu Otomotiv Satış ve Pazarlama Koordinatörü Kerem Çakır, yeni araçların özelliklerini fiyat avantajlarını basınla paylaştı.

“Hem İlçemize Hem de Ülke Ekonomisine Katkı Sağlayan Bir Çakıroğlu Hedefliyoruz”

Sultanbeyli’de uzun yıllardır otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Çakıroğlu Otomotiv yaptığı son hamleler ile adından bir kez daha söz ettirdi. Yeni aldıkları Skoda ve Michelin bayilikleri için Çakıroğlu Otomotiv Satış ve Pazarlama Koordinatörü Kerem Çakır,  “Zamanla daha da genişleyen bir firma olup hem ilçemize hem de ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

kerem--cakir-skoda--

Sultanbeyli’de otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Çakıroğlu Otomotiv,  İbrahim Çakır tarafından 1980 yılında kurulmuştur. Sektördeki tecrübesini 2008 yılından sonra Ssangyong  Yetkili Satış ve Servis hizmetlerini portföyüne katarak faaliyetlerine devam eden Çakıroğlu Otomotiv, yaptığı son hamle Sultanbeyli’nin otomotiv sektöründe yeni bir dönemi başlatmış oldu. Bu hafta içerisinde ilk satışını gerçekleştiren Çakıroğlu Otomotiv,  alanında kendini yenileyerek uzun soluklu maratonuna devam ediyor.

cakiroglu-skoda-sultanbeyli

 “Sultanbeyli İstanbul’un İpek Yolu”

Koşulsuz müşteri memnuniyetiyle kendi konusunda örnek gösterilen referans teşkil eden bir şirket yapısında olmayı hedefleyen Çakıroğlu Otomotiv’in kurucusu İbrahim Çakıroğlu’dan dinliyoruz:

“Hedefi ve hayalleri olmayanın başarısı olamaz. Mükemmel bir kadromuz var ilçemize katkı sunuyoruz. Beş bayilik işletecek elemana sahibiz. Bölgemizde buna müsait ve bölgemizin de buna ihtiyacı var. Sultanbeyli İstanbul’un ipek yolu. Sultanbeyli’de kazanıp, Sultanbeyli’ye yatırım yapan bir firmayız. Genç kadromuzla potansiyelimizi yükseltiyoruz. Şuan 70 personel istihdam ediyoruz ve bunların yüzde 80’i Sultanbeyli’de ikamet ediyor. Ama hedefimiz yeni atılımlarla 170 personel istihdamı sağlayabilmek. Bunun için yeni aldığımız bayilikler yeterli değil. Hedefimizde inşaat sektörü de var. Şuan zaten otomotivin yanı sıra sigorta sektöründe de Anadolu, Allianz, Mapfre Genel Sigortanın da acenteliğini sürdürmekteyiz.  Zamanla daha da genişleyen bir firma olup hem ilçemize hem de ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz.”

“5 Bin Araçta Çakıroğlu Sultanbeyli Yazıyor”

Çakıroğlu Otomotiv’in kurucusu İbrahim Çakıroğlu, her fırsatta Sultanbeyli için gerekli olduklarını belirterek yeni atılımları Skoda ile ilçenin adını daha fazla duyurmaya da katkı sağlayacaklarını ifade etti. Her geçen gün satışlarının arttığını söyleyen Çakıroğlu, “5 bine yakın aracın üzerinde Çakıroğlu Sultanbeyli yazıyor” diyerek bundan sonraki süreçte Sultanbeyli’nin adını çok daha fazla kişinin duyacağını söyledi.

kerem--cakir-skoda

Sultanbeyli’nin Türkiye’ye Açılan Kapısı

Çakıroğlu Otomotiv’in kurucusu İbrahim Çakıroğlu araç satışında sadece İstanbul’a değil Türkiye’nin dört bir yanına satış yaptıklarını söyledi. Sultanbeyli’nin komşu ilçelerine göre iş olanaklarının daha düşük olduğu gerçeğini göz önünde bulundurduğumuzda Çakıroğlu Otomotiv’in bu faaliyeti, Çakıroğlu Otomotiv’i Sultanbeyli’nin Türkiye’ye açılan kapısı konumuna getirmiş durumda. Türkiyenin dört bir yanına satış gerçekleştiren ve Sultanbeyli’nin tanınmasında önemli rol oynayan Çakıroğlu Otomotiv, Sultanbeyli ve civar ilçeler için önemli bir istihdam kapısı haline gelmiş durumdadır. Ssangyong bayiliğine ilave olarak Skoda, Michelin bayiliğini de bünyasine katan Çakıroğlu Otomotiv, sadece satış değil bunu yanında servis, yedek parça, yol yardım ve ikinci el otomotiv satışı ile müşteri memnuniyetini maksimum noktada tutuyor.

skoda-basinla-toplşu

“Yeni Yüzümüz Çakıroğlu Otomotiv”

Skoda İstanbul Bölge Yöneticisi Uğurcan Koral Skoda ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. Skoda’nın Türkiye’de pazar payını gün geçtikçe arttırdığını söyleyen Koral, “ En büyük gelişimini son 2 yıldır gösteriyor. Daha önce Türkiye genelinde 4 bin arac satan bir firma, pazar payı 0.5’lerde olan bir marka iken, Wolksvagen grupla ortaklık yapıldıktan sonra Türkiye’de inanılmaz değişikliğe gitti. Bizim geçen sene 7 bin araç satışımız varken bu seneyi 10 bin 600 satış ile bitirdik. Yüzde 50’lik bir atış söz konusu. Bunların sebebi her 6 ayda bir konseptle gelen otomobillerdir. Modellerimizde inanılmaz değişimler yapıldı. Amacımız her 6 ayda bir yeni bir model yeni bir yüz getirmek, 10 bin 600 olan hedefimizi 13 bin 500’e taşımak. Bir dahaki sene hedefimiz ise 20 bin adet.  Geçen sene yüzde 33’lük bir büyüme yaşadık ve aynı büyümeyi devam ettireceğiz. Çakıroğlu Otomotiv İstanbul’daki yeni yüzümüz. Bizim artık showroomlardaki değişikliğimize burayla adım atıldı. 2014’ün sonuna kadar bütün bayiliklerimiz Çakıroğlu gibi olacak. Çakıroğlu otomotivi diğer bayilerimize örnek olarak gösteriyoruz burası bizim pilot bayimiz hem yeni yüzümüz hem örnek bayimiz” diyerek Çakıroğlu Otomotiv’i diğer bayilere model olarak gösterdi.

Skoda’nın Avantajları

Citigo, Fabia, Roomster, Rapid, Yeti, Superb ve Yeni Octavia modelleri ile tüketiciyle buluşan Skoda’nın otomotiv pazarındaki atılımı dikkat çekici. Tasarım harikası araçlarıyla tüketiciyle buluşmaya devam eden Skoda tasarımının yanında her kesime ve her bütçeye hitap eden modelleri ile Türkiye’de de gözde otomotiv markaları arasına girmeyi başardı. 28-29 bin liralardan, 120 bin liraya kadar çıkan fiyatlarda araçlarla Türk halkına ulaşan Skoda’nın iddialı olduğu diğer bir konu ise yakıt tasarrufu. 1.6 motor hacmine ve 105 beygir güce sahip olan bir Skoda’nın İstanbul içerisinde 100 km’de 5 – 5.5 litre yakıt tüketimi yapıyor.  Bu tüketim şehirlerarası yolculukta ise 4 litre ve daha altına iniyor. Düşük maliyetle ileri teknolojiyi tüketicisiyle buluşturan Skoda her aracı için ilk 2 yılda sınırsız kilometre mekanik garantisi veriyor. Yaza özel kampanyalar ve uygun ödeme koşulları ile Skoda’lar showroomlarda tüketiciyle buluşmayı bekliyor.

 

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]