Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Maltepe Belediyesi’ne Çifte Ödül !

Yayınlanma:
ABONE OL

Kenti için aklına koyduğunu yapmayı başaran, en zor koşullarda bile kentine değer katan yerel yöneticiler, Özelkalem Dergisi adına Türkiye’nin en zorlu seçici kurulu tarafından 5. kez ödüllendirildi. Valilikler, büyükşehir belediyeleri, il belediyeleri ve ilçe belediyeleri bazında değerlendirilen projelerde Maltepe Belediyesi iki ödülün birden sahibi oldu.

Sosyal Sorumluluk kategorisinde Altın Kart hizmetiyle ödül alan Maltepe Belediyesi, Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım kategorisinde de engelsiz erişimin sağlandığı Çam Sokak projesiyle ikinci ödülünü aldı.

Ödülünü İstanbul Büyükşehir eski belediye başkanlarından Nurettin Sözen’in elinden alan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin konuşmasında, “Yüreklendirilmek isteyen hizmetkarlar olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizin ödüllendirilerek bizlere cesaret verilmesinden dolayı son derece mutluyum; bu geceyi düzenleyen Özelkalem Dergisi’ne ve seçici kurula teşekkür ediyorum. Zaten hizmet ettiğimiz vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımız daha da arttı. Daha güzel hizmetler üretmeye devam edeceğim.” dedi. Nurettin Sözen de konuşmasında, Başkan Zengin’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve yaptığı güzel çalışmalardan dolayı kendisini takdir ettiğini belirtti.

Kültür Sanat ve Turizm Etkinlikleri, Sosyal Sorumluluk, Kent İçi Ulaşım, Katılımcı Yönetim, Çevre Koruma, Kültür ve Sanat Varlıklarının Korunması, Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım, Afet Yönetimi, E Belediyecilik olmak üzere 9 kategoride toplam 34 ödülün verildiği Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri’nin Seçici Kurul Başkanlığını, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevat Geray yaptı.

Aralarında valilerin, belediye başkanlarının, milletvekillerinin, akademisyenlerin, bürokratların, üst düzey basın temsilcilerinin ve Birand Ailesinin de bulunduğu 400 davetliyi buluşturan törenin usta televizyoncu Korhan Abay yaptı. Şimdiye dek ödül almış bütün belediye başkanları ile valilerin solist olarak katıldığı ve dünyanın en usta şeflerinden İnci Çayırlı tarafından yönetilen koro, güzel bir Türkiye hayaline ortak olan bütün yerel yöneticileri bir araya getirdi.

Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen tören, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz usta gazeteci Mehmet Ali Birand anısına gerçekleştirildi.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI Türkiye’de özellikle son yıllarda […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]