Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ataşehirli Çocuklar 23 Nisan’da Coştu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali Keremcem Konseri ile son buldu.

 

Birbirinden renkli etkinliklerle Ataşehir’de coşkuyla kutlanan 3. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali boyunca; mahallelerde gösteriler ve şovlar gerçekleşti, kortej yürüyüşü yapıldı, protokol ziyaretlerinde bulunuldu ve kokteyl düzenlendi.

 

Almanya, Arnavutluk, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Macaristan, Meksika, Polonya ve Yakutistan’dan 184 çocuğun misafir olarak katıldığı festival, 23 Nisan Salı günü gerçekleşen gala ve Keremcem Konseri ile son buldu.

 

23-nisan keremcem-23-nisan

 

Ülker Sports Arena’da çocukların renkli gösterileriyle başlayan Gala sonrası düzenlenen Keremcem konserine Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi.

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızları Turnam ile katıldığı konsere, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri de katıldı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi etkinlikte yaptığı konuşmada, Ataşehir’den çocuklarla birlikte dünyaya barış ve dostluk mesajları gönderdiklerini söyledi. Başkan Battal İlgezdi, “Bu bayramı Atatürk’e borçluyuz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir bayram yok. Bu da Atatürk’ün büyüklüğünü göstermektedir. Bu çocuklarımız olduğu sürece milli bayramlarımız yaşayacaktır. Hiç kimse temel değerlerimizi yok edemez” diye konuştu.

 

Çocuklar Dünyaya sahip çıktı

 

22 Nisan Dünya Günü nedeniyle 23 Nisan Çocuk Festivali Galası’nın yapıldığı Ülker Sports Arena’nın girişine Dünya şeklinde bir posta kutusu yerleştirildi. Ataşehir Belediyesi’nin Festival davetlisi olarak dokuz ülkeden gelen çocuklarla Ataşehirli çocuklar, daha yeşil ve temiz bir dünyaya duydukları özlemi dile getiren mektuplarını ve resimlerini bu kutuya attı.

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]