Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Pegasus 2013 Yaz Sezonunu Açıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Pegasus ile 2012’de alın, 2013’de karlı çıkın.

 

30 Eylül 2012’ye kadar bilet alacak Pegasus misafirleri,
31 Mart 2013 – 26 Ekim 2013 tarihleri arasında yurt içi
39,99 TL’den, yurt dışına 49,99 Euro’dan, Kıbrıs’a da 49,99 TL’den
başlayan fiyatlarla uçacak

 

İstanbul, 19 Eylül 2012–  Ilık Sonbahar günlerinin başladığı bugünlerde, Pegasus Hava Yolları, misafirlerine Yaz aylarını unutturmayacak bir kampanya sunuyor. Pegasus Hava Yolları 19 Eylül’den itibaren 2013 Yaz Sezonu’nu açıyor.

 

19 Eylül – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında biletlerini alan Pegasus misafirleri, 31 Mart 2013 – 26 Ekim 2013 tarihleri arasında diledikleri destinasyona kaçırılmayacak fiyatlarla uçuyor.

 

19 Eylül’den itibaren satışa açılacak 2013 Yaz Sezonu kapsamında, yüzbinlerce koltuk Pegasus misafirleri için, yurt içi hatlarında 39.99 TL’den, Kıbrıs uçuşlarında 49.99 TL’den, yurt dışı hatlarda ise  49.99 €’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

 

Kampanyadan bilet alacak Pegasus misafirleri, 25 ülkede toplam 59 noktaya varan geniş Pegasus uçuş ağında diledikleri destinasyona 31 Mart 2013 – 26 Ekim 2013 tarihleri arasında uçabilecek.

 

Kontenjanla sınırlı olan ve 30 Eylül’e kadar devam edecek kampanya detaylarına ve biletlere www.flypgs.com internet sitesinden ulaşılabilir.

 

-*-

 

Pegasus Hava Yolları ile ilgili gelişmeleri dijital medyada;

 

Resmi İnternet Sitesi :www.flypgs.com

Pegasus Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/PegasusHavayollari?ref=ts

Pegasus Twitter : http://twitter.com/#!/ucurbenipegasus

 

adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

Pegasus Hava Yolları

Türkiye’nin en köklü özel  havayolu şirketi olarak 1990 yılında havacılık sektörüne giriş yapan PEGASUS, günümüzde Sabancı ailesi fertleri tarafından  kurulan ve havacılığın yanı sıra, sağlık ve gıda sektörlerinde de faaliyet gösteren ESAS Holding şirketlerinden biridir. Ali Sabancı’nın yönetim kurulu başkanlığını, Sertaç Haybat’ın da genel müdürlüğünü yürüttüğü Pegasus Hava Yolları, iç hat tarifeli uçuşlarına 1 Kasım 2005 tarihinde başladı. Havayolunda hayata geçirdiği “low cost modeli” uygulamalarla Türkiye’de bir ilke imza atan PEGASUS,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı ana üs olarak seçti ve Türk halkını ekonomik fiyatlar ve uçmanın kolay yolu ile tanıştırdı. Yurt dışında 37, yurt içinde 22 noktaya uçuşları olan Pegasus Hava Yolları, toplamda 25 ülkede toplam 59 noktaya uçuyor. Uçuş güvenliği ve teknoloji konularında gerçekleştirdiği “High Cost” yatırımlarla misafirlerine ekonomik, güvenli ve tam zamanında seyahat imkanı sunan PEGASUS, 22.3 milyon USD değerindeki son 2 teknolojik yatırımı ile dünya havacılık tarihinde de bir ilke imza attı. Türkiye’nin en yeni simülatörüne sahip uçuş eğitim merkezini kuran PEGASUS, satın aldığı simülatör ile dünyadaki 582 havayolu arasında simülatör sahibi olan yüzde 10 havayolu şirketi arasında yerini alırken, çift yönlü data aktarımını gerçekleştiren Wireless Groundlink End to End Network Solutions sistemini de filosuna entegre eden dünyadaki ilk havayolu şirketi oldu. Artan rekabet ortamında Türkiye’nin en yenilikçi ve en hızlı firmalarını bulma hedefiyle yolunda hızla ilerliyor. Pegasus Hava Yolları’nın da sahibi olan ESAS Holding, Nisan 2009’da Almanya’nın ikinci, Avrupa’nın beşinci büyük havayolu şirketi olan Air Berlin’in yüzde 16.48 hissesini satın alarak en büyük ikinci hissedarı oldu.

 

 

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]