Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Feryapı’dan Kartal’a “Mai” Projesi!

Yayınlanma:
ABONE OL

“Maı Resıdence” ile yine farkını gösterecek!

İstanbul Anadolu Yakası’ nın en hızlı gelişen bölgesi, Kartal’ da tam E-5 yolu üzerinde konumlanan“Mai Residence”,özel lokasyonu veayrıcalıkları ile sizlere yeni bir yaşam alanı sunuyor.

Gayrimenkul sektöründe merkezi lokasyonlarda büyük projelere imza atan FerYapı’ nın sürdürülebilir kalite anlayışı ile İstanbul Anadolu Yakası’ nda hayata geçireceğiyeni yatırımı Mai Residence, yine FerYapı farkını taşıyor. Anadolu Yakası’nın yükselen yıldızı Kartal bölgesinde, E-5 karayolu üstünde konumlandırılan Mai Resindence, TagoMimarlık tarafından tasarlanan özgün ve yüksek teknolojinin kullanıldığı modern mimarisiyle, lüksü ve konforu birarada sunarak şehrin içinde muhteşem Adalar ve deniz manzarası’ na karşı, keyifli ve huzurlu bir yaşam sunuyor.

 

Muhteşem manzara, merkezi konum…

FerYapı’nın Anadolu Yakası’nın gözde merkezi Kartal’ da inşa edilen Mai Residence, Sarı Residence ve Turuncu Residence olmak üzere 2 bloktan oluşmaktadır.

14 katlı Sarı Residence’ ı ister ev, ister ev-ofis olarak kullanabilirsiniz. Birleştirilebilir modüler yapısı sayesinde, siz sadece ihtiyaçlarınızı belirleyecek, sonrasında E-5 ticaret yolunun tam üstünde Sarı Residence’ da bereketli bir hayatın keyfini süreceksiniz. Her katta kat bahçeleri bulanan Sarı Residence’ ın çatı katında ise; adalar ve deniz manzarasına karşı çok amaçlı salon, VIP Lounge, toplantı salonu ve fitness salonu bulunuyor.

 

35 katlı bloğu Turuncu Residence’ da 1+1 dairelerden başlayan birleştirilebilir yapısıyla, sizlere sadece üst düzey konfor değil, aynı zamanda esneklik de sunuyor.Turuncu Residence, 20. katında sizlerin keyfinide en ince detayına kadar düşünüyor. Fitness salonu, çocuk oyun alanı, cafe lounge, bilardo ve hobi odaları deniz ve ada manzarası eşliğinde 20. katta sizleri bekliyor. Havuz, çok amaçlı spor sahası, mini müzik stüdyosu, sinema odası, masa tenisi, depo alanları ile Turuncu Residence’ da yeni yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

 

Mai Residence’ ın içerisinde yer alan Mai Çarşı cafe ve mağazalarıyla ihtiyaçlarınızı karşılarken, Back-up concierge, oda servisi, kuru temizleme ve housekeeping gibi gerçek residence hizmetleri sayesinde yüksek konforu hayallerinizle buluşturuyor.

 

Büyük kentsel dönüşüm hareketinin gerçekleştiği Anadolu Yakası’ nın yeni iş ve yaşam merkezi olan Kartal’ da, merkezi konumu ile de keyifli ve kolay bir yaşamı Mai Residence sizler için sunuyor.

Mai Residence, E-5 cepheli, direkt giriş, sahil yoluna 2-3 dk mesafede, Tem’e 7-8 dk, minibüs yoluna yakın, deniz ulaşımı (İDO iskelesine yakın), Sabiha Gökçen Havaalanı’ na 10  dakika, Kartal metro istasyonuna yürüme mesafesinde, dünyanın en büyük adalet saraylarından biri olan Kartal Adliyesi’ne 3 dakika, üstelik Marmaray Projesi ile 35 dk’ da Halkalı. Real, Carrefour Maltepe, Neo Pendik gibi alışveriş merkezlerine kolayca ulaşırken her yere yakınlığı ve ulaşım kolaylığı sayesinde Mai Residence’ da yaşadığınızda şehrin merkezinde yaşamanın keyfini süreceksiniz.

Hayatın tüm renkleri Mai Residence’ de buluşuyor.

Mai Residence, fonksiyon, güvenlik ve tasarımı birleştiren anlayışı ile yaşam kalitenizi arttırıyor. Siz de Mai Residence’ da ev sahibi olun, hayatınızı değiştirin!

 

 

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]