Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Umut Kuzey – Yaralı Gönül!

Yayınlanma:
ABONE OL

Umut Kuzey’i konuk olduğum son TV programında tanıdım. Benden önce o konuk olmuştu. Onun sohbetini ve şarkılarını dinledim.

Umut Kuzey, bence merdivenlere tırmanmaya başlamış, bayağı basamakları atlamış.

Sesi çok iyi, müzik bilgisi çok iyi, seçtiği şarkılar çok iyi.

Genç, yakışıklı ve fevkalade efendi biri.

Sanat hayatında efendi insanların hep kazandığını tesbit ettim.

Şımarık olanlar bir süre bir ateşin ilk andaki alevi gibi parlıyorlar sonra puf!

Umut Kuzey, uzun soluklu bir ses, uzun soluklu şarkılarla yüreklerimizi feth edecek biri.

Onu tanıyanların zaten gönlünde çoktan taht kurmuş.

Şansının bol olmasını, yolunun açık olmasını dilerim…

Umuz Kuzey’le ilgili anlatacaklarım elbetteki bununla kalmıyor. Onun çalışmalarıına bir göz atalım istiyorum…

 

Umut Kuzey’in dördüncü stüdyo albümü “SORMA” Arpej Yapım etiketiyle  müzikseverlerle buluşmaya hazır…

 

Umut Kuzey “SORMA” albümünde, eğlenceli yönünü ortaya çıkarmaya çalıştığını ve sevenlerinin konserlerinde coşku ile eşlik edecekleri  cover şarkılara özellikle yer verdiğini söyledi.

 

Albümde söz ve müziği kendisine ait:

“SORMA”,

 

Sözleri Umut Kuzey ve Ferda Orcun Aca’ya, müziği Ferda Orcun Aca’ya ait:

“VAY ANASINI”

 

İsimli iki yeni şarkı haricinde,

Suat Sayın’a ait Zeki Müren’in yıllar önce seslendirdiği:

“YARALI GÖNÜL”,

 

Erkin Koray’ın yorumuyla sevilen söz ve müziği Kemal İnece’nin

“YALNIZLAR RIHTIMI”,

 

Mavi ışıklar grubundan dinlediğimiz sözleri Atilla Akman, müziği Raymond Azoury-Alber Haddad’a ait

“İYİ DÜŞÜN TAŞIN”

 

İsimli şarkılar da yer aldı.

 

Albümde yer alan dört şarkının aranjörlüğünü Alen Konakoğlu, iki şarkının da aranjörlüğünü Arda Algül yaptı. Albümün mix Alen Konakoğlu mastering ise Michael Zimmerling imzasını taşıyor.

 

Dünyaca ünlü yönetmen:

QUENTİN TARANTİNO’nun;

“PULP FİCTİON” filmine esin kaynağı şarkı

“YARALI GÖNÜL”

 

Albümün çıkış şarkısı olarak belirlenen söz ve müziği Suat Sayın’a ait olan, Zeki Müren’in yıllar önce yorumladığı “YARALI GÖNÜL”ün, Umut Kuzey yorumu dinleyen herkesi şaşırtacak.

 

Şarkı Quentin Tarantino’nun 1994 yılında yönetmenliğini yaptığı “PULP FİCTİON” isimli filminde kullanılmış ve bütün dünyada büyük ses getirmişti.

 

Albümün çıkış şarkısı olarak seçilen söz ve müziği Suat Sayın’a ait olan “Yaralı Gönül”e çekilen klip, PROFABRİKA ekibi tarafından Gökhan Palas yönetmenliğinde Öykü Onur Tanyel Süpervizörlüğünde ve Eren Erdem kurumsal iletişimiyle gerçekleştirilmiştir.

 

Umut Kuzey’in stil danışmanlığı Deniz Ongan tarafından yapıldı.

Yaklaşık 70 kişilik bir cast ekibinin eşlik ettiği video klip, Garaj İstanbul’da iki gün süren çekimler sonunda tamamlandı.

 

Umut Kuzey’i çok daha iyi yerlerde göreceğiz…

Çalışkan ve oldukça disiplinli biri olarak bence bunu hak edecek…

 

Nazan Şara Şatana

author avatar
Nazan Şara Şatana
Ben gazeteciydim. Günaydın gazetesi, Ankara bürosunda Bekir Coşkun’un istihbarat şefi olarak görev yaptığı yıllarda; Meclis, Adliye, TRT ve magazin muhabiri olarak görev yaptım. Günaydın gazetesi haricinde, Merhaba, Haftanın Sesi gazetelerinde de yine muhabir olarak çalıştım. Gazetecilik yıllarım turizme geçerek sona erdi. Pamfilya Turizm acentesinden sonra, birçok beş yıldızlı tesislerde (Öger bünyesinde ve başka önemli tesislerde) üst düzey yöneticisi olarak görev yaptım. Halen Genel Müdür olarak görevimi sürdürmekteyim. Sekiz kitabım yayınlandı. Asar şamil Ve Rus terzi, Şarkın Modern Gelini Şehribahar, Zeus’un Aşkları, Otel I, Otel II, Hekim Ali Suavi Efendi, Havada Kekik Kokusu Vardı, Herkül 2006 da yayımlanan Asar Şamil Ve Rus Terzi, Havada Kekik Kokusu Vardı ve Şarkın Modern Gelini adlı kitaplarım T.B.M.M. Meclis Kütüphanesindeki yerini almıştır. Yeni yayınlanacak kitaplarım; Belkıs Akkale’nin hayatı roman tadında – Belkıs - Şimdi Yağmur Yağacak, Topkapı Şifresi, Taşlar, Mihrace, İstanbul – İstanbul. Ayrıca yayına hazır senaryolarm ve müzikallerim mevcuttur. Evlat TV filmim TGRT de yayınlandı. Birçok senaryom dizi olması için televizyon kanallarında beklemektedir. Bir senaryom ise dizi olarak yayınlanması için TRT1’de hazırlıklarda.

İlgili Haberler

Yazarlar
23 Nisan 2024
22 – 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 23 Nisan Ayın En Tehlikeli Günü! Dikkat!

23 Nisan Türkiye açısından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ama 2024’deki 23 Nisan Dünya açısından Büyük ve Yıkıcı Olaylara gebe olabilir. 23 Nisan haftanın ve ayın en olumsuz ve düşük katsayılı günü olup bugünde Güneş (-3), Ay (-4), Merkür (-2), Venüs (-3), Plüto (-2) son derece düşük katsayıda olacaktır. Hafta boyu ve bilhassa 23 Nisanda […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]