Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Özdeğer Erçinle röportaj!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kendinizi okul yıllarından başlayarak tanıtır mısınız?

9 Nisan 1984 İstanbul’da doğdum.İlkokulu Faik Reşit Unat İlköğretim Okulunda,Orta okulu annemin İngilizce öğretmenliği yaptığı Nevzad Ayasbeyoğlu İlköğretim okulunda,Lise eğitimimi de İntaş Lisesinde tamamladım.2002 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünü kazandım ve 2009’da mezun oldum.Şu anda da Yeditepe Üniversitesi Sosyal Birimler Enstitüsü Sanat Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans eğitimime devam etmekteyim.

Müziğe ne zaman ve nasıl başladınız?

Çocukluğumdan beri müzik benim olmazsa olmazımdı.İlkokul son sınıfta annemin müziğe olan yeteneğimi farketmesiyle gitar çalmaya başladım ve ilerki yıllarda şan ve solfej eğitimleriyle de kendimi geliştirdim.Okul hayatım boyunca da gitar,şan ve solfej eğitimim aralıksız devam etti.Ne zaman ki Üniversite eğitimimi tamamladım o zaman müziğe profesyonel olarak devam etmeye karar verdim.

Albüm yapma fikri nasıl oluştu?

Albüm yapmaya karar vermemdeki en büyük sebep müzikle uğraşırken Aşkın Tuna ve Feyyaz Kuruş’la tanışmam oldu. Ve o günden itibaren ‘’AŞK RÜZGARI’’ isimli albümümün ilk adımları atılmış oldu.

Aşk Rüzgarı isimli albümünüzde birbirinden güzel  8 şarkınız bulunmakta .Bu albümde kimlerle çalıştınız?

Bu benim  ilk albümüm. Çok büyük bir titizlikle ve Feyyaz Kuruş,Aşkın Tuna,Alper Arundar,Ayhan Günyıl,Özgür Yedievli,Burak Buluç gibi özel isimlerle çalışarak bu albümü tamamladım.

Albümünüzün adı neden ‘’AŞK RÜZGARI’’ ?

Özenle seçtiğim bütün şarkılarım buram buram aşk kokuyor.Aşk Rüzgarı isimli albümümü dinlediğinizde kimi zaman slow şarkılarımla geçmişte esen bir aşk rüzgarına kapılırken kimi zaman da hareketli, dinamik şarkılarla rüzgarı kuvvetli esen yeni bir aşk hikayesinin eğlenceli dakikalarını hissedeceksiniz.

Çıkış şarkınız ‘’CEKET’’ ile büyük bir beğeni toplamaya devam ediyorsunuz.Sizce ‘’Ceket’’parçasındaki duyguları herkes yaşıyor mu?

Sloganımızda da bahsettiğim gibi ‘’Her yeni Aşk Rüzgarı’nın başlangıcında mutlaka bir ceket hikayesi vardır.’’

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?Hayranlarınızın size ulaşabileceği adresler nelerdir?

Hayranlarım bana  www.ozdegerercin.com  www.facebook.com/ozdegerercin ve www.twitter.com/ozdegerercin  adreslerinden ulaşabilirler.Ve ayrıca şunu özellikle belirtmek istiyorum kardeşim Özberk Erçin’in yapmış olduğu www.ozdegerercin.com Altın Örümcek En İyi Ünlü Web Sitesi kategorisinde finale kalmıştır.Birinci halkın oylarıyla seçileceği için sevenlerimin 30 Mart’a kadar www.facebook.com/altinorumcek adresinden En İyi Ünlü Web Sitesi kategorisinde oy vermelerini özellikle rica ediyorum.Finale kalan ilk 4 arasında olmak bizim için çok güzel çünkü iki kardeş ortak yaptığımız ilk çalışmadan aldığımız ilk başarımız.

 

 

 

author avatar
Yıldırım Onur Erdiren
YILDIRIM ONUR ERDİREN Özgeçmişi; 1985 yılında İstanbul'da doğan Yıldırım Onur Erdiren, 2003 yılında Habire Yahşi Lisesi, 2008 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Santlar Fakültesi Grafik Tasarımı bölümünden mezun oldu. 2009 yılında başladığı Yüksek Lisans öğrenimine Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar bölümünü başarıyla bitir. 2010 yılında başladığı Doktora programına Yeditepe Üniversitesi Sanat Felsefesi bölümünde devam etmektedir. 2005 ve 2006 yılları arasında Ekol Reklam Ajansında tasarımcı olarak çalıştı. 2007 yılında Modacı Cemil İpekçi'nin ötölyesinde çalıştı. ŞileGündem Gazetesi ve YeniMaltepe Gazetesinde sanatla ilgili yazılar yazdı. Caddebostan Kültür Merkezi'nde karma sergi ve Yeditepe Üniversitesi sergi salonunda kişisel sergisini açtı. Genç Sanatçı katılmaya devam ettiği sanatsal etkinliklerle çalışmalarına devam etmektedir.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

EĞİTİMDE ÇÖZÜM!
Yazarlar
16 Nisan 2024
EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Geçen hafta eğitim sisteminin ezberci olduğunu söylemiş, neden ezberci olduğunu örnekler vererek anlatmıştım. İşin doğrusu eğitim sistemini anlatmaya da gerek yok. Eğitimin ne durumda olduğu ortada… Bilinmeyen bir mevzu değil… İyi de iyi bir eğitim nasıl olmalıdır? Öyle değil mi? Evet! Çözüm nedir? Ne yapılırsa kaliteli bir eğitim ortaya çıkar? İsterseniz size kısa ve net […]

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]