MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Yazarlar » Van’lı dostlarımızın acısını yürekten paylaşıyoruz!
Kenan GÜLERCİ

Van’lı dostlarımızın acısını yürekten paylaşıyoruz!



Eski adıyla Tuşba yeni adıyla Van ‘da 1994 – 1999 yılları arasında beş sene ticari faaliyet amacıyla bulundum.  Reklam ajansı hizmetleri veren firmamızın Van şubesinin faaliyetleri maksadıyla çok güzel dostluklarımız ve hatıralarımız oldu.

Van merkezde bulunun Maraş caddesinde beş katlı işhanında ofisimiz vardı. Haberleri dinlerken Vanlı esnaf arkadaşlarımıza ulaşmaya çalıştım hemen. Erciş’teki dostlarımızla temas kurdum. Yıllardır görüşmediğimiz için bir çok kişiye ulaşamadım.

Van, dostluklarımızın olduğu güzel bir ilimiz…

Lakin görüştüğüm kişilerin de ruh halinde depremin vermiş olduğu olumsuz havanın psikolojisi hemen yansıyordu. Allah yardımcıları olsun, çok sevdiğimiz dostlarımız çok büyük acılar yaşamaktadırlar. Van’lı dostlarımızın acılarını yürekten paylaşırken depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, geride kalan yakınlarına sabırlar dilerim.

Allah böyle acılar bir daha yaşatmasın.

 

Kenan Gülerci

📆 29 Ekim 2011 Cumartesi 17:21   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.