Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Spor

Sadettin Saran sonrası Aziz Yıldırım kolları sıvadı! Aziz Yıldırım dönüyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Şampiyonluk yolunda yoluna tam gaz devam eden Fenerbahçe’de Sadettin Saran sonrası Aziz yıldırım’dan başkanlık hamlesi geldi.

Ali koç bırakıyor!

Şampiyon olsa da olmasa da bırakacağı sinyallerini veren Ali Koç, resmen bırakıyor. Gerek Koç holdingde gerekse özel işleri nedeniyle Ali Koç sezon sonu başkanlığı bırakacak. Ancak Fenerbahçe’nin yeni başkanı için büyük sürprizler var!

Sadettin Saran 500 imza topladı!

Sadettin Saran 500 imza toplayarak adaylık için hiç bir engelin kalmadığı kamuoyuna sunulmuştu. Sürpriz yönetim kadrosuda şekillenirken Sadettin Saran cephesi kesin aday olduğunu duyurmuştu.

Kulislerde Bigchefs kurucusu Gamze Cizreli’nin de yönetim aday listesinde yer alacağı konuşulurken, Barış Göktürk, Erkan Güral, Hamdi Ulukaya, Nezih Barut gibi isimlerle görüştüğü öğrenildi.

Aziz Yıldırım sürprizi!

Fenerbahçe başkan adaylığı için sürpriz bir kulis bilgisi gazeteci Sercan Hamzaoğlu’ndan geldi. Aziz Yıldırım, Sadettin saran aday olur olmaz hemen başkanlığını açıklayacağını, Sadettin saran çıktığı gün Fenerbahçe’yi ona bırakmam dediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım eski ekibiyle dönüyor!

Fenerbahçe başkanlığını 20 yıl sürdüren Aziz Yıldırım net olarak başkanlığa dönüş mesajını verdi. Aziz Yıldırım eski ekibiyle Sadettin saran’a kulübü bırakmam dediği öğrenildi. Sürpriz kadro takviyeleriyle aday olması beklenen Aziz Yıldırım kadrosuyla ilgili de kulisler gelmeye başladı.

Fenerbahçe’nin en iyi döneminin en iyi yönetici olarak lanse edilen Hakan Bilal Kutlualp’in de ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Tüm taraftar Hakan Bilal Kutlualp’li Aziz Yıldırım’ı istediği biliniyor.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR Türkiye […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Ailesi İstanbul' terk etmişti... Galatasaraylı isim sezon sonu kararını verecek
Spor
07 Mart 2024
Ailesi İstanbul’u terk etmişti… Galatasaraylı isim sezon sonu kararını verecek

Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera için kritik zaman dilimine girildi. 37 yaşındaki kalecinin ailesi bir süre önce İstanbul’u terk etmişti. Galatasaray, Avrupa Kupaları’ndan elendi. Üstüne bir de Türkiye Ziraat Kupası’nda yarış dışı kaldı. Elde sadece Trendyol Süper Lig kaldı. Muslera da son haftalarda ligdeki performansını artırdı. Kritik kurtarışlara imza atarak takımını sırtladı. Gençlere taş […]

Spor
03 Şubat 2024
Fred ne zaman dönecek? Son dakika Fenerbahçe’den FRED açıklaması

FRED ne zaman dönecek? Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek Fred için son dakika açıklaması geldi. FRED ne zaman sahalara dönecek? Fred’in sakatlığı ne durumda. Son dakika FRED açıklaması! İLGİLİ HABER Galatasaray’da sürpriz transfer! Yarın sabah İstanbul’da olacak Fenerbahçe’de FRED ne zaman sahalara dönecek merak ediliyor. Galatasaray’ın puan kaybetmeden yoluna devam ettiği süreçte, Fred’den yoksun olarak […]