Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Kar yağışı başladı! Öğrencilere güzel haber 10 Ocak Okulların tatil olacağı iller!

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’de beklenen soğuk hava etkisi başladı. Meteoroloji genel müdürlüğü beklediği soğuk hava ve kar yağışı yurda giriş yaptı. Başta İsanbul olmak üzere bir çok şehirde kar yağışı başladı. Meteoroloji sabaha dikkat diyerek 10 Ocak çarşamba günü kar tatili olacak illerin sinyalini verdi.

Son yılların en yoğun kış ayı başlıyor!

Meteoroloji genel müdürlüğü, son yılların en yağışlı kış mevsimi olarak duyuru yaptı. Başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde yoğun kar yağışı bekliyor!

İstanbul’da kar yağışı başladı!

İstanbul hem Avrupa yakası hem Anadolu yakası kar yağışı başladı. Karla karışık yağmur tüm şehirde etkili oluyor. Gökyüzü kar bulutlarıyla kaplanmış durumda. Sıcaklık 1-2 derece daha düşük olsa güzel kar yağacak. İstanbul’da öğrenciler 10 Ocak çarşamba günü kar tatili bekliyor. İstanbul’da okullar tatil edilebilir. İstanbul’da karın en çok etkili olacağı ilçeler ise Silivri, Çatalca ve Hadımköy civarında yağacak.

Ankaralılar dikkat!

Ankara’da öğleden sonra yağmur başlayacak. Ancak gece saatlerinde karla karışık yağmurla yüksek yerlerde kara dönecek. 10 Ocak çarşamba sabahı Ankara merkezde kar yağışı görülecek. 1100 metrenin üzerinde rakımı olan yerler beyazlacak. Yarın sabah kar yağışı için 10 OCak 2024 çarşamba günü öğrenciler okullar tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor.

Tekirdağ’da ve Çorlu kar yağışı etkili oluyor!

En çok kar yağan iller arasında Tekirdağ etkili olacak. Tekirdağ tüm ilçelerinde kara teslim olmuş durumda. Tekirdağ’da 10 Ocak çarşamba günü okullar tatil edilebilir. Aynı şekilde Çorlu’da kar yağıyor. Çorlu 10 ocak çarşamba günü kar tatili gelebilir.

Çanakkale kara doyacak!

Çanakkale’de kar yağışı etkili oluyor. 10 Ocak çarşamba günü öğrenciler kar tatili haberi bekliyor. Çanakkale’de 10 Ocak çarşamba günü okullar tatil olabilir.

Anlık sıcaklık tablosu!

Yeni gelen soğuk hava etkisinde lodos ve poyraz etkili oluyor. İç anadolu bölgesi lodosla ısınırken, Marmara bölgesi poyrazla soğuyor.

Marmara bölgesi 10 derece birden soğudu. Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale kar yağışı etkili oluyor. Ancak İstanbul’da ilerleyen saatlerde karla karışık yağmur, akşam ise yoğun kar gelecek. İstanbul’da öğrenciler kar tatili haberi bekliyor.

10 Ocak çarşamba günü kar tatili beklenen iller!

Bursa

Bolu

Kastamonu

İstanbul

Eskişehir

Çanakkale

Kırklareli

Tekirdağ

Edirne

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
18 Mayıs 2024
Kadıköylü Yazar Özge Doğar’dan Yeni Kitap

Kadıköylü Yazar Özge Doğar’ın “Renkli Çiçeklerim Var” başlıklı yeni öykü kitabı, Ters Kule Yayınları etiketiyle çıktı. 13 öyküden oluşan kitapta Çiçekçi Kadın Pembe, kadınlığa, insanlığa, geleceğe dair öyküler anlatırken; umudun oltasına takılmamızı sağlıyor. Özge Doğar “Renkli Çiçeklerim Var” hakkında, “Toplumsal acıların, bireyi etkilememesi mümkün değil. Benim öykülerimde kadınlar eşitlikten ve özgürlükten yana bir dünya için […]

Genel
17 Mayıs 2024
İlayda Emir; Bu sezon erkek giyimi son derece şık olacak

2024 Takım Elbiselerine İlginç Tanıtım..   İlayda Emir markasının Son koleksiyonu için İstanbul’un muhteşem boğazında özel bir etkinlik gerçekleştirildi.. Deneyimli fotoğrafçılar Semih Palancı ve Reza Salgın’ın fotoğraflarını çektiği ve özel çekimlerde bulunduğu organizasyonu Bilal Baştemur otuzbeş başarılı modelle çekimleri marmaranın muhteşem mavisinde tekne turunda gerçekleştirdi. İLGİLİ HABER Başkan Yıldız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve […]

Basında Kadıköy
16 Mayıs 2024
FENERBAHÇE PARKI’NDAKİ FENER KÖŞKÜ HAMAMI İÇİN RESTORASYON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Kadıköy Belediyesi, Fenerbahçe Parkı’nda bulunan Osmanlı dönemine ait olduğu bilinen yaklaşık 600 yıllık Fener Köşkü Hamamı’nın restorasyonu için çalışmalara başladı. İstanbul 5 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından onaylanan proje kapsamında tarihi hamamın yenilenmesi ve yeniden turizme kazandırılması hedefleniyor. Kadıköy; Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerine ait birçok tarihi ve kültürel mirasa ev sahipliği […]

Eğlence
16 Mayıs 2024
Acâibü’l Temâşa oyunu Üsküdar Tekel Sahnesinde seyirci ile buluştu

Oğuz Utku Güneş’in yazıp yönettiği Acâibü’l Temâşa oyunu bu hafta 15 Mayıs’ta Üsküdar Tekel Sahnesinde seyirci ile buluştu. Acâibü’l Temâşa’da, Dekor Tasarımı Aytuğ Dereli’ye Kostüm Tasarımı Dilek Kaplan’a, Işık Tasarımı Ayşe Ayter’e, Müzik ve Koreografi Vehbi Can Uyaroğlu’na, Kukla Tasarım Cansu Akdeniz’e, Kaligrafi  Mehmet Kemal Şahinboy’a , Video Tasarım Murat Soner’e, oyunun Yönetmen Yardımcılıkları Zuhal […]