Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Spor

Beşiktaş’a sürpriz teknik direktör! Giovanni van Bronckhorst problem çıktı, masadan kalktı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Beşiktaş’a sürpriz teknik direktör geliyor. Siyah beyazlılar 3 iç saha maçında 1-3 skorla mağlup ayrılması, Sergen Yalçın’ın kaptırılması sonrası isyan ediyor. Beşiktaş teknik direktör için Giovanni van Bronckhorst’tan kötü haber geldi. Beşiktaş rotayı o isme çevirdi!

Giovanni van Bronckhorst pürüz!

Takımın başına gelmesi beklenen Giovanni van Bronckhorst’ta pürüz çıktı. Giovanni van Bronckhorst yardımcılarıyla ilgili problemler nedeniyle takımın başına geçemiyor. 3 tane yardımcısı olan teknik adam, Jean Paul Van Gastel’i ikna edemedi. Başkan Hasan Arat, Jean Paul Van Gastel yoksa bizde yokuz mesajını iletti. Hasan Arat kırmızı çizgim tüm ekibin burda olması restine karşılık Van Bronkshorst şu an için rafa kalktı.

Akınan kötü sonuçlar, aylardır teknik direktörsüz kalan Beşiktaş’ta sular durulmuyor. Beşiktaş son dakika sürpriz bir ismin kapısını çaldı!

Lucescu’nun kapısı bir kez daha çalındı!

Daha önce fikir almak için uğradıklarını açıklayan Beşiktaş kulübü sürpriz bir atak daha yaptı. Siyah beyazlı ekip Lucescu’nun kapısını bir kez daha çaldı. Bu sefer takımın başına geç görüşmesi sağlandı!

Lucescu son dakika Beşiktaş’a doğru!

Sezon ortasında takım almam, sezon sonu takımı yapmak isterim diyen Lucescu ikna edilmeye çalışıyor. 1.5 yıllık sözleşmeyle takımı yeniden ayağa kaldırması için Lucescu’ya tam yetki verilebileceğini aktaran Beşiktaş yönetimi hocayı ikna etmeye çalışıyor.

“Hayal kırıklığı olur”

Beşiktaş taraftarı Lucescu ile görülülmesini sabahın ilk saatleriyle öğrendi. 1.5 ay oldu, bu işin sonu 80 yaşındaki Lucescu ile biterse büyük hayal kırıklığı olur mesajları sosyal medyayı salladı.

Ancak Beşiktaş’ın teknik direktörü yüksek ihtimalle Lucescu oluyor!

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR Türkiye […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Ailesi İstanbul' terk etmişti... Galatasaraylı isim sezon sonu kararını verecek
Spor
07 Mart 2024
Ailesi İstanbul’u terk etmişti… Galatasaraylı isim sezon sonu kararını verecek

Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera için kritik zaman dilimine girildi. 37 yaşındaki kalecinin ailesi bir süre önce İstanbul’u terk etmişti. Galatasaray, Avrupa Kupaları’ndan elendi. Üstüne bir de Türkiye Ziraat Kupası’nda yarış dışı kaldı. Elde sadece Trendyol Süper Lig kaldı. Muslera da son haftalarda ligdeki performansını artırdı. Kritik kurtarışlara imza atarak takımını sırtladı. Gençlere taş […]

Spor
03 Şubat 2024
Fred ne zaman dönecek? Son dakika Fenerbahçe’den FRED açıklaması

FRED ne zaman dönecek? Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek Fred için son dakika açıklaması geldi. FRED ne zaman sahalara dönecek? Fred’in sakatlığı ne durumda. Son dakika FRED açıklaması! İLGİLİ HABER Galatasaray’da sürpriz transfer! Yarın sabah İstanbul’da olacak Fenerbahçe’de FRED ne zaman sahalara dönecek merak ediliyor. Galatasaray’ın puan kaybetmeden yoluna devam ettiği süreçte, Fred’den yoksun olarak […]