Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Vatan Partisi, ABD destekli PKK terörüne meydan okuyoruz

Yayınlanma:
ABONE OL

Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı, Batman’da  verdiğimiz şehitler için terörü protesto etti. Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanı Osman Erbil, terörün sonlanması için 3 maddelik bir öneride bulundu.

 

Hepimiz Mehmetçiğiz!
Vatanseverlere düşen görev sokağa çıkarak ses vermek, terörü hep birlikte lanetlemektir.

 

Erbil, PKK’nın bitirilmesi için terör bataklığını kurutulması gerektiğini şu sözlerle ifade etti: “Suriye’nin kuzeyinde 2. Bataklık kuruldu. Kim kurdu? ABD. Silahı kim veriyor? ABD.

Bombayı kim veriyor? ABD. Hem de göstere göstere. ABD’yi bölgede caydırmadan, PKK’dan kurtulmak da söz konusu değil. Ne yapıp edip ABD’yi bölgeden göndermemiz gerekiyor.

O zaman yapılacaklar belli. ABD kime düşmanlık ediyor? Türkiye’ye, Suriye’ye, İran’a, Irak’a ve Rusya’ya… Bu 5 ülke güçlerini tam olarak birleştirirse ABD’yi kovarız, PKK’yı ezeriz. Suriye ile aramızı düzeltmenin tam zamandır. Türk ordusu için de, Suriye ordusu için de PKK güvenlik tehditidir, bu iki ordu işbirliği yaparsa ABD ve PKK kaçacak delik arar. Bölgeye huzur gelir.”

 

İNCİRLİK’İ KAPATALIM

Erbil, ikinci olarak İncirlik’in kapatılmasını istedi: “Vatan Partisi ısrarla İncirlik’i ABD’ye kapatalım diyor. ABD bize düşmanlık yaparken, bizim topraklarımızda ne işi var? Bu askeri üssün halen ABD’ye kullandırılması ciddi bir çelişki değil midir? Derhal İncirlik Üssü’nden ABD’yi çıkarmak gereklidir. Hem bu kozumuzu ABD’ye karşı şimdi kullanmayacağız da ne zaman kullanacağız?”

 

HDP KAPATILMALIDIR

Terörü bitirmenin yollarından birinin HDP’nin kapatılması olduğunu belirten Erbil, şöyle konuşru: “PKK’nın insan kaynağı bulduğu, beslendiği yerlerden biri HDP’dir. Çünkü HDP, PKK’nın emrinde, onun siyasal uzantısıdır. Meclis’te PKK’nın siyaset yapmasına izin vererek yanlış yapıyoruz. PKK’nın partisi HDP derhal kapatılmalıdır. HDP asla Kürt vatandaşlarımızı temsil edemez? Neden? Çünkü askerimizi şehit etmekte, bölücülükte Kürdümüzün bir menfaati yoktur. Hele hele Amerikancılıkta hiç yoktur. PKK da HDP de ABD’nin askeri olmuş, ne ilgisi var benim Kürt kardeşimle. Türküyle Kürdüyle hepimiz Türk milletiyiz.”

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]