MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Genel, Manşet, Politika » Polis Akademisi’nin raporuna göre “FETÖ ile mücadele için UZMAN ŞART”

Polis Akademisi’nin raporuna göre “FETÖ ile mücadele için UZMAN ŞART”



15 Temmuz 2016’da gerçek yüzünü ortaya koyan FETÖ ile mücadele için Polis Akademisi Başkanlığı’nca önemli bir rapor hazırlandı. Bin bir maske ile kendilerini gizlemeye çalışan FETÖ’ye mensup kişilerin boş durmadıkları, her geçen gün onlarca kişinin gözaltına alınmasıyla gün yüzüne çıkıyor.

“Yeni Nesil Terör, FETÖ’nün Analizi” başlığıyla hazırlanan raporda, bu örgütle mücadeleyi koordine edecek bir merkezin kurulması ve bilgilerin bu merkezde toplanması önerilerek, bu mücadele için uzman kadroların yetiştirilmesi gerektiği belirtiliyor. Ayrıca dernek ve vakıfların sıkı denetimlerden geçirilmesinin önemi vurgulanıyor.

Bu konuda Diyanet İşleri’ne de görev yükleniyor. Diyanet İşleri’nin yapacağı çalışmalarda FETÖ ve DEAŞ gibi yapıların dini sahaya sızmalarının engellenmesi ve dini değerlerin her iki yapı tarafından çarpıtılmasının önlenmesi gerektiği öneriliyor.

Uzun yıllardır devlet içinde örgütlenen FETÖ’nün yerine,15 Temmuz darbe girişiminden sonra yapılan uygulamalarla boşalan kadrolara, başka grupların yerleşmesine göz yumulmaması gerektiğine ve bu  konunun hassasiyetine  dikkat çekiliyor.
📆 27 Kasım 2017 Pazartesi 11:40   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR