Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Glory15’de ‘Türk’ün Gücünü’ Görecekler

Yayınlanma:
ABONE OL

Kick Boks Dünya Şampiyonası Glory World Series’i Glory15 İstanbul’da Türkiye’yi temsil edecek olan ‘Türk’ün Gücü’ lakaplı Kick Boksçu Gökhan Saki, Hollanda’da hazırlıklarını sürdürüyor.
Kick Boks Dünya Şampiyonası kapsamında, 12 Nisan Cumartesi günü İstanbul Ülker Sports Arena’da düzenlenecek olan Glory15’de, Türkiye adına ringe çıkacak olan dünyaca ünlü dövüşçü Gökhan Saki, taktiğinin asla pes etmemek olduğunu söyledi.

“TÜRKİYE’DE ÇIKTIĞIM MAÇLAR BENİ ÇOK MOTİVE EDİYOR”
Mart ayı içerisinde Türkiye’ye geleceğini belirten Saki, “Çok zor bir turnuva olacak ancak ben de onlar için çok zor bir rakibim. Üstelik benimle ilgili bilmedikleri çok önemli bir şey daha var. Yıllarca dünyanın her yerinde çok mücadele ettim, çok galibiyetler kazandım. Ama hiçbir maç, Türkiye’de çıktığım maçlar kadar beni motive etmiyor, heyecanlandırmıyor. Kendi evimde çok farklı oluyorum. Türk milletinden, beni yürekten destekleyenlerden aldığım sevgi ve inançla gücüm çok daha artıyor” dedi.

 

 

 

glory15

“BU YIL DA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU’NA FAVORİ GÖSTERİLİYORUM”
Saki, Kick boks otoriteleri tarafından bu yıl da Dünya Şampiyonluğu’na favori gösterildiğini hatırlatarak, “Kick boksun devlerinin, en yetenekli dövüşçülerin müthiş mücadelelerinin yaşanacağı gecenin Biletix’ten satışa çıkan biletlerine yüksek bir talep olduğu, özellikle bana karşı büyük bir ilgi olduğu bilgisi geldi. Çok mutlu oldum. Beni seven, destekleyen takipçilerime teşekkür ederim. Kick boks otoriteleri tarafından bu yıl da Dünya Şampiyonluğu’na favori gösteriliyorum ama asıl bana ülkemdeki sevenlerimin ilgisi ve sevgisi büyük bir güç, moral veriyor” diye konuştu.

SÜPER DÖVÜŞÇÜLER DEV MÜCADELELER
Glory15 İstanbul’un bu seneki en büyük sürprizi, Dünya Hafif Ağırsiklet Şampiyonluk Turnuvası’na da ev sahipliği yapacak olması. Türkiye’nin uluslararası kick boks gururu Gökhan Saki’nin Avusturyalı Nathan Corbett; Surinamlı Tyrone Spong’un ise Brezilyalı Saulo Cavalari ile karşı karşıya geleceği yarı final maçlarından sonra birincilik için final maçı 12 Nisan’da yapılacak.
Glory 15 İstanbul organizasyonu, 3 maçlık turnuvanın dışında da önemli maçlara ev sahipliği yapacak. Ağırsiklette Errol Zimmerman ile Ben Edwards’ın kıyasıya mücadele edeceği Glory15’te, hafif siklette ise Robin vas Roosmalen ile Marat Grigorian karşı karşıya gelecek. Gecenin süper dövüşleri ise Amerikalı Brian Collette ile Mourad Bouzidi ve Brezilyalı Jhonata Diniz ile Mısırlı Hesdy Gerges arasında yapılacak.
İSTANBUL (İHA) –

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]