Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ünlü Sanatçılar Umre’ye Gitti

Yayınlanma:
ABONE OL


Sanatçı Burcu Güneş, Umre Öncesi Tesettüre Girdi

Sanatçılar Gülben Ergen, Burcu Güneş ve Bedia Akartürk’ün de aralarında bulunduğu ünlü isimler umre ibadeti için kutsal topraklara gitti. Umre öncesinde tesettüre giren Burcu Güneş, “Allah haccı da nasip etsin” dedi.
Ünlü isimlerden Gülben Ergen, Burcu Güneş, İntizar ve türkücü Bedia Akartürk ile kızı Nihan Seller Akartürk ve Medyum Memiş’ olarak bilinen Mehmet Memiş kutsal topraklara gitmek için öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı’na geldi. Bilet işlemlerini yaptıran ünlü isimler, tek tek pasaport kontrolünden geçerek, uçağa gitti.
İslam dininin özel ve anlamlı bir din olduğunu iki üç yıldır derinlikli bir şekilde araştırdığını söyleyen Sanatçı Burcu Güneş, “Allah haccı da nasip etsin. Çok güzel bir duygu” dedi.
Tesettüre girdiği görülen Güneş, “Allah nasip ederse bugün Mekke’de olacağız. Oradaki ibadetler bir hafta kadar sürecek. Allah Hac’cı da nasip etsin inşallah. Güzel bir duygu. Çok heyecanlıyım. İki üç yıldır daha da derinlikli bir şekilde İslam dininin ne kadar özel ve anlamlı bir din olduğunun araştırmalarını yapıyordum. Ama bazı şeylerin tam içeriğini anlamak biraz zaman istiyor. Bundan sonra da artık bunun da vakti geldi herhalde, bir davet geldiğini düşünüyorum. Çünkü çok üst üste buna benzer hisler yaşamaya başladım. Çocukluğumdan beri dine çok merakım vardı. Allah konusu geçtiği zaman dikkatle dinlerdim, anlamaya çalışırdım. İnsanlar hep yaşlanınca hacca gidelim derler. Ben ne kadar genç yaşta gidilirse o kadar maneviyatın iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Özümüzün ruh olduğunu çok iyi kavramış durumdayım. Bu beden gelip geçici, ruhsal anlamdaki, manevi anlamdaki boyutta da çalışmalarıma devam ediyorum. Bunun için de bu günkü en anlamlı ilk ziyaretimi yapacağım İnşallah” şeklinde konuştu.
Umre vazifesinin, bütün insanlığın gitmesi ve yaşaması gereken bir hal olduğunu söyleyen Sanatçı İntizar ise “Geçen sene hac yapmıştım. İlk gördüğümde, oraya ilk gittiğimde ‘Rabbim her sene bana buraya gelmeyi nasip et ve hakikatiyle bunu değerlendirmeyi ve yaşamayı nasip et’ diye dua etmiştim. Çok şükür bu sene de gitmek nasip oldu. Allah bütün gençlerimize gençken gitmeyi nasip etsin. Oradaki muazzam, mükemmel birlikteliğin tek bir şuur halinde cem etmesine bizi de dahil etsin” ifadelerini kullandı.
Kutsal topraklara gitmek için kızı Nihan Seller ile birlikte Atatürk Havalimanı’na gelen Bedia Akartürk, “Sizin için de dua edeceğim” dedi. Şarkıcı Gülben Ergen ise sorularını cevapsız bıraktığı basın mensuplarına teşekkür edip tokalaştı.İSTANBUL (İHA)

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]