Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

UNO İstanbul Sailing Cup 2012 Rüzgar Gibi Geçti!

Yayınlanma:
ABONE OL

Marmara Yelken Kulübü ve UNO’nun düzenlediği, Marmara Denizi’nin en kapsamlı yarışlarından biri olan ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen UNO İstanbul Sailing Cup, 8 – 9 Eylül tarihlerinde Marinturk İstanbul City Port ev sahipliğinde gerçekleşti.

 

8 Eylül Cumartesi günü Pendik – Sedef Adası rotasında, 9 Eylül Pazar günü ise Pendik önünde rüzgar altı ve rüzgar üstü rotalarda şamandıra yarışlarıyla  devam eden UNO İstanbul Sailing Cup 2012’de; IRC 3 sınıfında Efes- Alize, IRC 4 sınıfında Mikro Yazılım- Cenoa yarışları birincilikle tamamladı. Uno İstanbul Sailing Cup’a ilk kez bu yıl katılan Sportboats mücadeleleri izlenmeye değerdi; Sportboats SMS 1 sınıfında Wraceboat, Sportboats SMS 2 sınıfında ise FB2 Ford Otosan birinci oldu.

 

İki gün boyunca 11 teknenin mücadelesine sahne olan UNO İstanbul Sailing Cup’ta yarışın en önemli özelliği bu yıl da değişmedi; yarışlar boyunca tüm tekneler yine bir noktadan hareket etti ve aynı iskelede bağlandı.

 

 

UNO İstanbul Sailing Cup 2012, 9 Eylül Pazar akşamüzeri yarışların ardından gerçekleştirilen coşkulu ödül töreni ile sona erdi.

 

 

Tüm dereceler:

 

IRC3:

Birinci: Efes Alize

İkinci: Samsara

 

 

IRC4:

Birinci: Mikro Yazılım- Cenoa

İkinci: Tüpraş Blue Moon

Üçüncü: XL

 

Sportboats SMS 1:

Birinci: Wraceboat

İkinci: Adios Yapı Kredi

Üçüncü: Ruffles

 

Sportboats SMS 2:

Birinci: FB2 Ford Otosan

İkinci: Guarana

Üçüncü: Laser SB3

 

Yarışı değerlendiren UNO Pazarlama Müdürü Didem Aydın; ekonomik olduğu kadar sosyal anlamda da topluma fayda sağlamaya gayret ettiklerini, 2005’ten bu yana yelken sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için destek verdiklerini söyledi.  Aydın: “UNO İstanbul Sailing Cup gelenekselleşen ve yelken camiası tarafından her yıl beklenen bir etkinliğimiz. Yelken sporunu desteklediğimiz başka projelerimiz de var. UNO olarak bu yıl Bodrum Bitez’de bulunan Era Yelken Kulübü’ne sponsor olduk ve çocuklar için yaz okulları düzenledik. Haziran ayında İstanbul’da yapılan Extreme Sailing Series’de SAP Extreme Sailing takımına sponsor olduk. Ekim 2011’de İstanbul’da gerçekleştirilen ve dünyanın en iyi yatçılarının yarıştığı “UNO Farr 40 Europeans” tamamen Uno sponsorluğunda düzenlendi ve yarışa ismimizi verdik.

Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, hak ettiği ilgiyi göremeyen yelken sporunun, daha yaygın hale gelmesi için bu alandaki desteğimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

 

UNO İstanbul Sailing Cup hakkında:

 

İlki 12 tekne ile 2009’da düzenlenen UNO İstanbul Sailing Cup, her yıl artan katılımcı tekne sayısı ile Marmara Denizi’nin en kapsamlı yarışlarından biri oldu. Tüm teknelerin tek bir pontondan hareket ettiği ve yarışlar süresince aynı pontonda bağlı kaldığı ilk yarış olan UNO İstanbul Saling Cup, bu konuda tek olma özelliğini hala koruyor. Yarışlara 2011’de 4 farklı IRC sınıfından 17 tekne katılmış; IRC 1 sınıfındaki klasmanda Goblin 3, IRC 2 sınıfında Outlaw, IRC 3 sınıfında Turkcell – Alize, IRC 4 sınıfında ise Efes Sailing- Zig Zag birinci olmuştu.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]