
Mehmet Akif Ersoy dosyasıyla başlayan uyuşturucu soruşturmasında gözler yeni bir iddiaya çevrildi. Gazeteci Cem Küçük, Sadettin Saran’dan sonra kamuoyunu sarsacak “bir büyük ismin” daha dosyada yer aldığını öne sürdü.
Türkiye’de ünlü isimlerin de dahil olduğu uyuşturucu soruşturması genişleyerek devam ederken, gazeteci Cem Küçük’ten dikkat çeken açıklamalar geldi. Soruşturma kapsamında daha önce Mehmet Akif Ersoy dosyasıyla gündeme gelen süreçte, iş insanı ve Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’ın ifadeye çağrılması kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.
TGRT ekranlarında yayımlanan Medya Kritik programında konuşan Cem Küçük, operasyonun henüz tamamlanmamış olduğunu düşündüğünü ifade etti. Küçük, edindiği duyumlara göre Sadettin Saran’dan sonra dosyada yer alan bir başka ismin daha bulunduğunu ileri sürerek, soruşturmanın yeni bir aşamaya geçebileceğini söyledi.
Küçük, söz konusu ismin kimliğiyle ilgili net bilgi paylaşmazken, dikkat çekici bir ayrıntının altını çizdi. İddia edilen kişinin ne gazeteci ne de iş insanı olduğunu, ancak kamuoyunda tanınan ve “sıradan” olarak nitelendirilemeyecek kadar önemli biri olduğunu ifade etti.
Program sırasında ismi gündeme gelen Candaş Tolga Işık hakkında da konuşan Cem Küçük, bu ismin soruşturmayla ilişkilendirilmediğini vurguladı. Küçük, Işık’ı yalnızca babasının sağlık durumuyla ilgili insani bir nedenle sorduğunu, adli bir bağlamda dile getirmediğini belirtti.
Uyuşturucu soruşturmasına dair yeni iddialar kamuoyunda merak uyandırırken, yetkili makamlardan gelecek resmi açıklamalar yakından takip ediliyor.
Kaynak: Haber Merkezi