MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Spor » HEDEFİM ŞAMPİYONLUK

HEDEFİM ŞAMPİYONLUK



21-27 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan IFMA Uluslararası MuayThai Açık Kupası için hazırlanan genç eldiven Fatih Kapan hedefinin şampiyonluk olduğunu, başka bir düşüncesinin olmadığını belirtti.

Genç eldiven bu zamana kadar elde ettiği uluslararası başarılarla yetinmediğini, daha fazlasını istediğini “Derece istemiyorum, şampiyon olmak istiyorum. Aldığım dereceler beni tatmin etmiyor, şampiyon olsam da daha fazlasını istiyorum” bu yaptığı açıklamalarla belirtti.

📆 13 Eylül 2023 Çarşamba 12:35   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.