MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum, Yaşam » İstanbul’da Midesinde Uyuşturucu Kapsülleri Taşırken Patlayan Yolcu Hayatını Kaybetti

İstanbul’da Midesinde Uyuşturucu Kapsülleri Taşırken Patlayan Yolcu Hayatını Kaybetti



Kıbrıs’tan sınır dışı edilen Kongolu yolcu transit olarak geldiği İstanbul Havalimanı’nda midesindeki uyuşturucu kapsüllerinin patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Midesinde uyuşturucu kapsülleri patlayan yolcu hayatını kaybetti – Tıkla İzle

Edinilen bilgilere göre Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden sınır dışı edilen P.M.V. isimli şahıs, Demokratik Kongo Cumhuriyeti Kinsaşa’ya geri gönderilmek üzere İstanbul Havalimanına getirildi. Şahıs geri gönderme işlemleri devam ettiği sırada transit alanda rahatsızlandı.

Havalimanı sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilen şahsın yapılan tetkiklerinin ardından bağırsaklarında uyuşturucu madde olduğu tespit edildi. P.M.V. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

P.M.V.’nin geri gönderme merkezine gelişi, fenalaşıp hastaneye götürülmesi havalimanı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

📆 18 Kasım 2021 Perşembe 12:17   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.