Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal M1 AVM’ de heyecanlı aktiviteler var

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal M1 Merkez AVM: 23.10.2010 tarihinde gerçekleştirilen Kartal Yıldızını Arıyor isimli güzellik yarışması sonucu Kartal Yıldızını seçmiştir.

 

Bu ikili Kartal M1 AVM’yi hareketlendirdi.

Kartal M1 AVM yönetiminde yapılan yönetici değişikliği neticesinde göreve başlar başlamaz farklı bir heyecan kazandıran AVM Müdürü Selçuk KOÇAK ve işletme müdürü M. Burak Makaracı, tarafından organize edilen farklı aktivitelerle müşteri portföyünü artırma gayretindeler. Geçtiğimiz günlerde ünlü Kübalı dans topluluğu “ Kings Of Salsa” gurubunun dans gösterisiyle keyifli dakikalar yaşattılar.

 

Yine profesyonel bir organizasyon “ Kartal Yıldızını Arıyor”

Giyim mağazaları bölümünde gerçekleşen güzellik yarışmasına ilgi oldukça yüksek oldu. Yarışmayı izlemek için toplanan izleyiciler hem 2010 – 2011 kreasyonlarını mankenler üzerinde görme fırsatı buldu, hem de program içerisinde yer alan eğlenceli gösterilerle eğlendiler. Ayrıca yarışmaya jüri olarak katılan ünlülerle müşterileri buluşturdu.

 

Kartal sempati güzeli: Özüm KAYAM seçilmiş olup sempati güzelimize ödülünü Kartal M1 AVM müdür Selçuk KOÇAK vermiştir.

Kartal 3 ncü güzeli                 Sevgi KUTUCU

Kartal 2 nci güzeli                  Julide KÜMÜŞ

Kartal yıldızı:                          Hande ERÇEL Seçilmiştir.

 

Juri üyeleri Moda tasarımcısı  Günsel ÜLKÜ, Modacı Perihan AKI, Vip Meral  ÇALIŞICI, , Gazeteci Köşe yazarı Aykut IŞIKLAR, Şarkıcı Ebru DESTAN, Sunucu Ece PİRİM, Raffi ARTIK ve Metro Asset Managemant Başkanı Horst Schneider tarafında oluşturulan jüri birbirinden güzel adaylar arasından Kartal yıldızını seçmişlerdir.

 

Ayrıca “ Yetenek Sizsiniz” programında yarışmacı olarak katılıp derece alan bir çok yetenekler müthiş gösteriler yaptılar.

 

Kartal M1 AVM müdür Selçuk KOÇAK, yaptığı açıklamada “10 yıl etkinlikleri çerçevesinde başlayan aktiviteler ise devam etmektedir. Her hafta sonu Kartal AVM her iki bölümde bulunan mağazalardan toplamda 40 TL alışveriş yapan ziyaretçilerimiz 12.00- 16.00 saatleri arasında sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacaklardır” dedi.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]