Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yaşam

06 – 12 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum: 06, 07 Mayıs Dikkat, 12 Mayıs Ay Süper!

Yayınlanma:
ABONE OL

06, 07 Mayıs Haftanın ve Ayın en düşük katsayılı günü olup bu günde Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava şartları ve kazaları çoğalabilir. Hafta boyu ve bilhassa 06, 07 Mayısda Aslan ve Kova burcu evlerimize dikkat etmemiz gerekebilir. 06, 07 Mayısda Aslan ve Kova burçları Ay Transitinden çift yönlü olumsuz etki alabilir. 06, 07 Mayısda Aslan ve Kova burçlarının Natal Marsı Başak, Balık olanlara Ay Transiti kapsamında dikkat etmeleri gerekebilir. Ay Transiti düşük katsayıda güvenlik problemlerini ve verimsizliği sembolize eder. Örneğin 06, 07 Mayısda Natal Güneşi Kova Marsı Aslan olan Zelenski’nin kendi güvenliğine çok dikkat etmesi gerekebilir.

#image_title

İşte Hafta boyu en çok konuşulacak transitler:

 

06, 07, 09 Mayıs Plüto (+3),

12 Mayıs Ay (+6)

 

Transitleri en çok konuşulacak transitlerdir.

 

Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar

06, 07, 09 Mayıs Plütona Dikkat!

(Astroloji haftalık yorum)

 

06, 07 ve 09 Mayısda Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları Plütona dikkat etmeli. Plüton +3 katsayısında olsa da Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalara olumsuz etkiler verebilir. Natal Marsı Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Oğlak, Balık olanlar ise Plütondan son derece olumlu etkiler alabilir. Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye Tr Plütondan askeri açıdan olumlu etki alırken ülke içinde bir takım huzur kaçırıcı olaylar olabilir. 06, 07, 09 Mayısda NATO, Suriye ve Türkiye arasında askeri bir işbirliği ve/veya bir operasyon olabilir. Bir olasılık da Natal Marsı Koç olan Filistin ile Natal Marsı Terazi olan Türkiye arasındaki bir işbirliğidir. Bu durum Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail’in işine gelmeyebilir.

 

Her ne kadar ülkelerin Natal Güneş ve Marsları önemli olsa da o ülkeleri yöneten kişilerin Natal Güneş ve Marsları daha da önemlidir. Çünkü bir ülke canlı olmadığından kendi Natal Marsını kendi başına kullanamaz. Bir ülkenin Natal Marsı ancak o ülkeyi yöneten kişi ve kişilerce iyi/kötü kullanılır. İsrail örneğine bakacak olursak Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail’in Netanyahu’dan (Natal Güneş Terazi Mars Aslan) Güneş Transiti bazında olumsuz (kare etki) etki aldığı görülmektedir. Belki İsrail’in başkanının Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olsaydı İsrail daha olumlu etkiler alabilirdi.

 

06, 07 ve 09 Mayısda İsrail Plütondan son derece olumsuz etkiler alırken Terazi burcu Netanyahu da Tr Merkürden (-1) son derece olumsuz etkiler alabilir. 08, 09, 11, 12 Mayısda Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar Tr Merkürden olumsuz etkiler alabilir. Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar ise Tr Merkürden çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Bilhassa 09 Mayısda Terazi burcu Netanyahu’nun Merküryen kişilerden ve Merkürden olumlu etki alan (Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar) kişilerden yanıltıcı etkiler alabilir. Örneğin 09 Mayısda Netanyahu’yu Natal Marsı Yay olan Putin veya Erdoğan, Natal Marsı Balık olan Blinken gibi kişiler yanıltabilir ve hata yaptırabilir. Netanyahu’nun yapacağı olası hata Boğa burcu olan İsrail’i de olumsuz etkileyebilir. Özetle Boğa burcu İsrail’in Terazi burcu Netanyahu’yu değiştirmesi ve yerine daha uyumlu bir başkan seçmesi İsrail için daha iyi olabilir.

 

12 Mayıs Ay (+6) Süper!

 

12 Mayıs Pazar günü Ay Transiti +6 katsayısında olup Natal Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. Natal Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye, Suriye, Natal Marsı Balık olan İran, Natal Marsı Koç olan Irak, Filistin gibi ülkeler kendi verim ve güvenliklerini arttırabilirler. 12 Mayıs Pazar olduğundan Ay Transitinin etkileri 13 Mayıs Pazartesiye yansıyabilir. Bir olasılık 12 Mayısda İran, Irak, Suriye, Filistin gibi ülkelerin Türkiye ile ortaklaşa bir verim ve güvenlik anlaşması yapması olasıdır. Kişisel olarak 12 Mayısda Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda verim ve güvenliğiniz artabilir.

 

08 Mayıs Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, yangın ve patlamalar, şiddet ve terör olayları olasıdır.

 

08 Mayıs zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

 

06, 07 Mayıs olumsuz hava şartları ve kazaları olabilir.

 

Ons Altın 06, 07 Mayısda düşebilir ama 10 Mayısda Ons Altın yükselebilir.

 

Ons Gümüş 06, 07 Mayısda düşebilir ama 12 Mayısda Ons Gümüş yükselebilir. Bu yükseiş 13 Mayıs Pazartesiye yansıyabilir.

 

Petrol 12 Mayısda yükselebilir. Bu yükseiş 13 Mayıs Pazartesiye yansıyabilir.

 

10 Mayısda Dolar TL karşısında yükselebilir.

 

Bitcoin 12 Mayısda yükselebilir. Bu yükseiş 13 Mayıs Pazartesiye yansıyabilir.

 

08 Mayısda Euro Dolar karşısında yükselebilir.

 

10 ve 12 Mayısda Bist100 yükselebilir. Bu yükseliş 12 Mayıs Pazartesiye yansıyabilir.

 

Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir!

 

06 Mayıs Haftası boyunca Aslan, Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Yengeç, Oğlak burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.

 

Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır. Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.

 

Yükselen Koç ———————————————–

(Hafta boyu 5.ev ve 11.ev Dikkat, 12 Mayıs 4.ev Ay Süper)

 

Yükselen Boğa ———————————————–

(Hafta boyu 4.ev ve 10.ev Dikkat, 12 Mayıs 3.ev Ay Süper)

 

Yükselen İkizler ———————————————–

(Hafta boyu 3.ev ve 9.ev Dikkat, 12 Mayıs 2.ev Ay Süper)

 

Yükselen Yengeç ———————————————–

(Hafta boyu 2.ev ve 8.ev Dikkat, 12 Mayıs 1.ev Ay Süper)

 

Yükselen Aslan ———————————————–

(Hafta boyu 1.ev ve 7.ev Dikkat, 12 Mayıs 12.ev Ay Süper)

 

Yükselen Başak ———————————————–

(Hafta boyu 12.ev ve 6.ev Dikkat, 12 Mayıs 11.ev Ay Süper)

 

Yükselen Terazi ———————————————–

(Hafta boyu 11.ev ve 5.ev Dikkat, 12 Mayıs 10.ev Ay Süper)

 

Yükselen Akrep ———————————————–

(Hafta boyu 10.ev ve 4.ev Dikkat, 12 Mayıs 9.ev Ay Süper)

 

Yükselen Yay ———————————————–

(Hafta boyu 9.ev ve 3.ev Dikkat, 12 Mayıs 8.ev Ay Süper)

 

Yükselen Oğlak ———————————————–

(Hafta boyu 8.ev ve 2.ev Dikkat, 12 Mayıs 7.ev Ay Süper)

 

Yükselen Kova ———————————————–

(Hafta boyu 7.ev ve 1.ev Dikkat, 12 Mayıs 6.ev Ay Süper)

 

Yükselen Balık ———————————————–

(Hafta boyu 6.ev ve 12.ev Dikkat, 12 Mayıs 5.ev Ay Süper)

İlgili Haberler

ÖĞRETMENE ŞİDDET!
Yazarlar
15 Mayıs 2024
ÖĞRETMENE ŞİDDET!

Öğretmen her türlü aşağılanmanın, horlanmanın, ötekileştirmenin, basitleştirmenin, sıradanlaştırmanın en büyük mağduru… Yıllardır da bu hep böyle… Kimsenin de buna dur dediği yok. Hani bir şeyi toplumun nezdinde değersizleştirirsin de o şeyin toplumda değeri kalmaz ya! Öğretmenlik de aynen öyle… Değersizleşti. Dolayısı ile değersizleşen öğretmenlik her türlü şiddete maruz kaldı. Bırakın öğretmenin her türlü şiddete maruz […]

Basında Kadıköy
13 Mayıs 2024
Sadettin Saran fırsatı kaçırıyor

Malumunuz Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, tekrar başkanlık için adaylığını açıkladı. 4 Haziran 2018 tarihinden bu yana başkan olan Ali Koç döneminde elle tutulur bir başarı yok. Aziz Yıldırım da bunu gözeterek başkanlığa aday oldu. İLGİLİ HABER Kadıköylü Yazar Özge Doğar’dan Yeni Kitap Tekrar kazanır mı? Bilemem ama Fenerbahçe’nin artık başka yüzlere ihtiyacı var. Evet, Aziz başkan Fenerbahçe’nin bir […]

Yazarlar
12 Mayıs 2024
13 – 19 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum: 18 Mayıs Ay ve Plüto Süper!

19 Mayısda Boğanın son derecelerindeki Güneş ve Jüpiter en çok Başak, Balık, Aslan ve Kova burçlarını rahatsız edebilir. Hafta boyu ve bilhassa 19 Mayısda Aslan burcu evimize denk gelen konulara dikkat etmeliyiz. Örneğin Aslan burcu evimiz 1.ev ise hafta boyu ve bilhassa 19 Mayısda 1.evi sembolize eden fiziksel sağlığımıza, yapacağımız yeni başlangıçlara dikkat etmemiz gerekebilir. […]

MÜLAKAT!
Toplum
07 Mayıs 2024
MÜLAKAT!

Bir devlet dairesine girmek için KPSS yetmiyormuş gibi bir de mülakat getirdiler; üniversite mezunu gençlerimizi hayatlarından bezdirdiler. Bırakın hayatlarından bezdirmeyi, KPSS ve mülakat illetinden bezip kendi canına kıyan bir sürü gencimiz oldu. İnanın şu yazıyı yazarken, mülakat mağduru gençlerimiz aklıma geldi, tüylerim diken diken oldu, içim ürperdi. Epey bir mülakata girmiş birisi olarak şunu açık […]