Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

29 – 05 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum: 05 Mayıs Ayın ve Haftanın olumsuz günlerinden!

Yayınlanma:
ABONE OL

05 Mayıs ayın ve haftanın en düşük katsayılı günlerindendir. 01, 03 ve 05 Mayısda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir. 23 Nisanda -2 seviyelerine kadar düşen Akrep burcunun yöneticisi Plüton 05 Mayısda +4 katsayısında kadar çıkacaktır. Ancak Plütonun katsayı yükseltmesi Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarına vereceği olumsuz etkinin önüne geçmemektedir. 05 Mayısda Akrep burçlarının içsel enerjileri yükselse de dışardan gelebilecek Plütonik etkilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir.

#image_title

Özellikle 05 Mayısda Natal Marsı Koç, Terazi olanlar Plütondan olumlu etkiler alırken Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları Plütondan olumsuz etkiler almaya devam edebilirler. Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye ise Plütondan askeri açıdan olumlu etkiler alırken ülke içinde bazı huzur kaçırıcı olaylar olabilir. Örneğin 05 Mayısda Kova burcu Yunanistan ile Akrep burcu Türkiye arasında Plütonik çatışmalar yaşanabilir. Ancak Koç burcu NATO ile Natal Marsı Terazi Türkiye’nin birlikte ortak Plütonik çalışmaları da olabilir.

 

İşte Hafta boyu en çok konuşulacak transitler:

 

29 Nisan Venüs (-2),

30 Nisan Mars ve Neptün (+5),

04 Mayıs Ay (+5),

05 Mayıs Plüto (+4)

 

Transitleri en çok konuşulacak transitlerdir.

 

29 Nisan Venüs (-2) Dikkat!

(Astroloji haftalık yorum)

 

23 Nisanda -3 katsayısında olan Venüs 29 Nisanda -2 katsayısıyla yeni haftaya başlayacaktır. Ancak Venüs 30 Nisanda Koç burcundan Boğa burcuna geçerek katsayısını yükseltecektir. Venüsün katsayısını yükseltmesi Boğa ve Terazi burçlarına içsel bir huzur getirebilir. Natal Marsı Boğa, Terazi olanlara ise paylaşımcı ve uyumlu olmayı öğretebilir.

 

Hafta boyu ve bilhassa 29 Nisanda Natal Güneşi Aslan, Kova olanlar Tr (Transit) Venüs hangi evlerindeyse o konularda son derece olumsuz etkiler alabilirler. 29 Nisanda Venüs para evlerine (2.ev, 8.ev) geliyorsa para konularına dikkat etmeleri gerekebilir. 29 Nisanda Venüs sağlık (1.ev, 6.ev) evlerine geliyorsa sağlıkla ilgili konulara çok para gidebilir yada sağlık konularında bazı ihmaller olabilir.

 

29 Nisanda Natal Güneşi Kova Marsı Aslan Zelenski Venüs hangi evindeyse o konularda çok para harcayabilir yada maddi bir kayıp yaşayabilir. Terazi burcu Rusya başkanı Putin ise (Yükselen Başak) 9.ev ve 8.ev Tr Venüs yüzünden uluslar arası hukuk ve casusluk konularında huzuru kaçabilir. Ama Putin’İn Natal Marsı Yay olduğundan bu konuların üstesinden gelebilir.

 

Putin gibi Terazi burcu olan Netanyahu da 29 Nisanda Tr Venüsden olumsuz etkiler alabilir. Netanyahu’Nun yükselen burcunu bilemediğimiz için genel olarak Venüsden olumsuz etkiler alabileceğini söyleyebiliriz. 29 Nisanda Netanyahu’nun canını bir takım Venüsyen (sosyal ve siyasi konular) konular sıkabilir.

 

30 Nisan Mars ve Neptün (+5) Süper!

 

30 Nisanda Mars ve Neptün Balık burcunda ve +5 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı Balık olan İran ve Natal Marsı Yengeç olan İbrahim Reisi Neptün ve Marsdan son derece olumlu etkiler alabilir. Neptün ve Mars yüksek katsayıda olması büyük devlet kurum ve kuruluşlarının, küresel devletlerin, vakıfların, yardım kuruluşlarının bir işbirliği ve atılım içinde olmasına işaret etmektedir. 30 Nisanda Natal Marsı Yay olan Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İran ile bir işbirliği içinde olması olasıdır. Bu Putin’in Türkiye’ye bir ziyareti olabilir yada bir telefon görüşmesi olabilir.

 

Kişisel olarak 30 Nisanda Tr Mars ve Neptünden olumlu etki alanlar Balık burcu hangi evlerine denk geliyorsa o konularda bir atılım ve dayanışma içine girebilirler.Devlet kurumlarında bir işleri varsa o işleriyle ilgili olumlu fırsatlar gelişebilir. Örneğin Natal Marsı İkizler olup Yükselen Aslan (8.ev Balık) olan bir kişi 30 Nisanda devlet kuruluşlarından alacağı bir para varsa alabilir.

 

04 Mayıs Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak Dikkat!

 

04 Mayıs Cumartesi günü Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Ay Transitine dikkat etmeli. Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olanlar ise 04 Mayısda Tr Aydan son derece olumlu etkiler alabilirler. Özellikle Natal Marsı İkizler ve Yay olanlar Tr Aydan çeşitli fırsatlar elde edebilirler.

 

04 Mayısda Terazi burcu Suriye ve/veya Yengeç burcu Irak’da güvenlik ihlalleri ve saldırılar olabilir. Bu durum Natal Marsı Yay olan Putin ile Erdoğan’ın işine yarayabilir. 04 Mayısda Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya arasında da bir güvenlik ihlali olabilir. Koç burcu NATO’nun içinde de Tr Ay yüzünden güvenlik ihlalleri olabilir. Bu durum Natal Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putin’in işine yarayabilir.

 

Kişisel olarak Natal Marsınız İkizler ve Yükselen Aslan ise 04 Mayısda Tr Ay 8.evinizde olup 8.evi sembolize eden ortak paralar konularında verim ve güvenlik verebilir. Bir yerden alacağınız ortak bir para varsa alabilirsiniz.

 

01, 03, 05 Mayısda Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, olumsuz hava şartları ve kazaları, yangın ve patlamalar, şiddet ve terör olayları artabilir. 21 Nisandan beri Dünyanın büyük bir kısmı olumsuz etki almaya devam ediyor.

01, 03, 05 Mayıs zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

 

05 Mayıs olumsuz hava şartları ve kazaları olası.

 

Ons Altın 30 Nisanda yükselse de 03 ve 05 Mayısda düşebilir. 05 Mayıs Pazar olduğundan 06 Mayısa yansıyabilir.

 

Ons Gümüş 30 Nisanda yükselebilir.

 

Petrol 30 Nisanda diğer günlere göre yükselebilir.

 

DolarTL 30 Nisanda yükselebilir.

 

Bitcoin 30 Nisanda diğer günlere göre yükselebilir.

 

Bist100 01 Mayısda diğer günlere göre yükselse de 03 Mayısda son derece düşebilir.

 

Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir!

 

29 Nisan Haftası boyunca Aslan, Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Oğlak burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.

 

Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır. Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.

 

Yükselen Koç ————————————————————————-

(29 Nisan 1.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 12.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 12.ev Ay Süper)

 

Yükselen Boğa ————————————————————————-

(29 Nisan 12.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 11.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 11.ev Ay Süper)

 

Yükselen İkizler ————————————————————————-

(29 Nisan 11.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 10.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 10.ev Ay Süper)

 

Yükselen Yengeç ————————————————————————-

(29 Nisan 10.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 9.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 9.ev Ay Süper)

 

Yükselen Aslan ————————————————————————-

(29 Nisan 9.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 8.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 8.ev Ay Süper)

 

Yükselen Başak ————————————————————————-

(29 Nisan 8.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 7.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 7.ev Ay Süper)

 

Yükselen Terazi ————————————————————————-

(29 Nisan 7.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 6.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 6.ev Ay Süper)

 

Yükselen Akrep ————————————————————————-

(29 Nisan 6.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 5.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 5.ev Ay Süper)

 

Yükselen Yay ————————————————————————-

(29 Nisan 5.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 4.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 4.ev Ay Süper)

 

Yükselen Oğlak ————————————————————————-

(29 Nisan 4.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 3.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 3.ev Ay Süper)

 

Yükselen Kova ————————————————————————-

(29 Nisan 3.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 2.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 2.ev Ay Süper)

 

Yükselen Balık ————————————————————————-

(29 Nisan 2.ev Venüs Dikkat, 30 Nisan 1.ev Mars, Neptün, 04 Mayıs 1.ev Ay Süper)

 

author avatar
Gaye HARAÇÇI
2011 Yılından beri Astrolojiyle profesyonel anlamda ilgileniyorum. Aslen Bilgisayar Programcısıyım. Gezegenlerin Katsayıları ile ilgili bir program yazdım. Eski Mısır'da kullanılan Horary Astrolojisiyle Batı Astrolojisini yazdığım bilgisayar programı ile derledim. 2015 Yılında yazdığım "Temmuz 2019 Kaostan da Öte" yazımla 4 yıl önceden Dünyanın bir Kaos yaşayacağını tahmin etmiştik. "Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta" yazımız ile Dünyanın 2019'dan başlayarak 2024 yılına kadar 5 yıllığına bir savaş içinde olabileceğini yazmıştık.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
15 Mayıs 2024
Akasya’dan 19 Mayıs’ta gençlere armağan: “Drone Soccer”

Bu yıl 10’uncu yılını kutlayan Akasya, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda futbol tutkunlarına ve teknoloji meraklılarına eğlenceli bir deneyim sunacak. Geleneksel futbol heyecanının modern teknolojiyle birleştiği ve ziyaretçilerin ücretsiz deneyimleyebileceği Drone Soccer Akasya’da. Açıldığı 2014 yılından bu yana alışveriş, eğlence ve sanatın buluşma noktası olan Akasya, 10’uncu yılına özel gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli etkinliklere yenisini […]

Belediye
15 Mayıs 2024
Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler Güven Spor Kulübü’nü ziyaret etti

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Güven Spor Kulübü’nü ziyaret etti ve kulüp başkanı Hakan Kalaycı ile bir araya geldi. Ziyarette futbol ve sporun gelişimi üzerine yapılan sohbette, Başkan Göksu, kulübe başarılar diledi. Esenler Güven Spor Kulübü Başkanı Hakan Kalaycı, Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya spor ve sporcuya verdiği desteğin önemini vurgulayarak teşekkürlerini iletti. Kalaycı, […]

Atatürk
15 Mayıs 2024
ATATÜRK’ÜN MİRASI BÜYÜKDERE FİDANLIĞI BAHÇIVANLIK OKULU 27 YIL SONRA İLK MEZUNLARINI VERDİ

İBB’nin atıl durumdan, hak ettiği yeni görünümüne kavuşturduğu Atatürk’ün mirası Büyükdere Atatürk Fidanlığı ve Bahçıvanlık Okulu 27 yıl sonra ilk mezunlarını verdi. Tarihi mezuniyet töreninde 37 kursiyer sertifikalarını aldı. Yeni dönem kayıtları Eylül ayında başlayacak.  Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1928 yılında kurulan, 1997’ye kadar faaliyetlerini sürdüren ancak o tarihten bu yana da kaderine terk edilen […]

Acıbadem
15 Mayıs 2024
Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallerinde İBB İmar Planları onay aşamasında

Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri’nin tamamı ve Rasimpaşa Mahallesi’nin çok küçük bir kısmını kapsayan alana ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca 30.11.2022 tarihinde onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 03.03.2023 – 03.04.2023 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca askıya çıkarılmış olup askı süresinde İBB’ye çok sayıda itiraz iletilmiştir.   1/1000 ölçekli planların hazırlanmasına temel olan 1/5000 ölçekli plana yapılan itirazların değerlendirme süreci devam […]