Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

SGK, SSK, Bağ-kur ve EYT’lilere müjde! 8000 TL ödenecek

Yayınlanma:
ABONE OL

Banka, mobilden veya şubelere başvuru yaparak işlem sağlayan müşterilerine kısa sürede şartsız şurtsuz 8000 TL ödüyor.

Bankaların çeşitli promosyon kampanyalarına ilgi büyük. Ancak tek başına ne kadar yeterli diye soracak olursanız, başarısız olabiliyorlar. Özellikle de bir süredir promosyon miktarını artırmayan bankalar için durum bu şekilde. Kuveyt Türk, yeni emekliler için özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, maaşlarını Kuveyt Türk’e taşıyan emekliler, katılım finans prensiplerine uygun şekilde, 8 bin TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabilecekler.

Özellikle Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) dahil olmak üzere tüm emekliler bu kampanyadan yararlanabilirken, Kuveyt Türk’ün ortak ATM’lerinden ayda iki kez ücretsiz para çekme imkanı da sunuluyor.

Promosyon ödemesinin miktarı, emeklinin maaşına göre değişiklik gösterecek. 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında bir emekli maaşı alanlar için 7.200 TL, 10 bin TL ve üzeri maaş alanlar için ise 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Hali hazırda emekli maaşı en düşük 10 bin TL’ye çıktığı için sabit olarak 8 bin TL ödeme yapılacağı netleşti. Bu ödeme planı, emeklilerin maaş aralıklarına göre değil artık standart promosyon üzerinden hareket imkanı sunuyor.

Promosyonlar Zamlanacak mı?

Promosyon ödemelerine yeni zam geleceği yönünde iddialar mevcut. Bankaların, SGK’nın aracılığı ile promosyon miktarlarını artırma yönünde önemli bir adım atacağı belirtiliyor. Geçtiğimiz iki yıl içerisinde maaşlar zamlandı ancak promosyonlar sabit kaldı. Hal böyle olunca düşük promosyon ödemeleri vatandaşın gözünden kaçmadı. Şimdi ise emeklilere bir sürpriz daha yapılarak promosyonun artırılması yönünde ifadelere yer veriliyor.

Kuveyt Türk Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

Emekliler, promosyon tercihinde eğer Kuveyt Türk’ün yanında yer alır ise maaş hesabını taşıma işlemini nasıl yapacak? Bunun birkaç yolu bulunuyor. Ancak en pratiği şüphesiz e-Devlet hesabı üzerinden olacaktır. Emekliler, bu avantajlardan yararlanmak için maaşlarını e-Devlet üzerinden veya doğrudan Kuveyt Türk şubeleri aracılığıyla bankaya taşıyabilirler. 2024 yılı itibarıyla, en düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye yükseltilmesiyle birlikte, Kuveyt Türk’ün bu kampanyası, emeklilere mali destek sağlamada önemli bir rol oynuyor.

Bu kampanya, emeklilere yönelik maddi desteklerin yanı sıra, katılım finans prensiplerine uygun bir şekilde tasarlanmış olmasıyla da dikkat çekiyor. Emeklilerin, finansal ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak bu tür kampanyalar, onların hayat kalitelerini artırmaya yönelik önemli adımlardan biri olarak görülüyor.

İlgili Haberler

Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL'ye satılacak...
Ekonomi
08 Mart 2024
Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL’ye satılacak…

Mart ayında fiyatlar yükseldi. Şubat ayındaki kampanyalar mumla aranmaya başlandı. Ancak Renault’dan sevindiren haber geldi. Herkes fiyatları yükseltirken Renault yeni elektrikli Clio modelinde fiyatları düşürdü Şubat ayında başlayan otomobil çılgınlığının Mart ayında da devam etmesi bekleniyordu. Ancak markalar yeni aya yeni zamlarla birlikte girdi. Haliyle otomobil almak yine hayal oldu. Böyle düşünenler için en çok […]

En ucuz otomobiller belli oldu; Bu listeye bakmadan araba almayın
Ekonomi
08 Mart 2024
En ucuz otomobiller belli oldu; Bu listeye bakmadan araba almayın

Şubat ayında otomobil satışları yüzde 40 oranında arttı. Geçtiğimiz ay otomotiv şirketlerinin başlattığı kampanyaları kaçıranlar gözünü Mart ayına dikti. Hem kampanyalar hem de Mart ayındaki en ucuz otomobil modelleri belli oldu. İşte KİA’dan Hyundai’e, Volkswagen’den Togg’a kadar en ucuz otomobil listesi haberimizde… Devletin otomobil piyasasına yaptığı sıkılaştırma politikalarından sonra satışlar patladı. Firmalar fiyatları düşürdü. Bahçeşehir […]

Ekonomi
28 Şubat 2024
SGK girişi olanlar dikkat! Emekli maaşları değişti!

Emekli maaşları değişti! Emekli maaş hesaplarında son dakika değişiklik. Ne kadar emekli maaşı alırım? E-devlet üzerinden emekli maaşları son dakika değişikliğe gidildi. Emekli maaşları ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı hesapları nasıl değişti. Ne kadar emekli maaşı alırım, ne kadar emekli maaşı alıyorum sorusu artık e-devlet üzerinden yapılıyor. Sigorta girişi olanların bu sistem üzerinden […]

Ekonomi
18 Şubat 2024
Ziraat Hesabınıza 7600 TL Yatmış Olabilir! SMS Atarak Kontrol Edin!

Ziraat Bankası hesabınıza her ay ödenen devlet yardım parası yattı mı kontrol edebilirsiniz. Eğer bu destek parasını almıyorsanız başvuru nasıl yapılır yazımızda yer veriyoruz. Devlet destekleri hız kesmeden devam ediyor. Ziraat Bankası aracılığıyla yapılan ödemeye ilişkin nasıl başvuru yapabileceğiniz ve ödeme hesabınıza yatmış mı sorgulayabileceğinize dair bilgi vereceğiz. Evde bakım maaşı, yaşlı, engelli veya bakıma […]