สล็อต

betflix

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Ziraat Bankası Müşterilerine 1.000 TL Para İadesi Verecek!

Yayınlanma:
ABONE OL

En çok işlem gerçekleştirilen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası müşterilerine para iadesi vereceğini duyurdu. Ziraat bankası hesabı olan tüm banklara sahiplerinin başvurması halinde ödemeden faydalanabileceği bildirildi.

Ziraat bankası müşterilerinin yararlanabileceği para iadesi kampanyası 1 Aralık tarihi itibarıyla başladı. Ülkemizin en çok işlem yapılan bankalarından Ziraat Bankası müşterilerine 31 Aralık tarihine kadar bu kampanyadan yararlanabileceklerini duyurdu. Ziraat Bankası 1.000 TL para iadesi nasıl alınır? Başvuru şartlarına ve detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşterilerine 1.000 TL Nakit Vermeye Başladı!

Ziraat Bankasında kartı bulunan tüm vatandaşların başvurabileceği 1.000 TL para iadesi kampanyası 1 Aralık tarihi itibarıyla başladı. Müşterilere yönelik gerçekleştirilen duyuruda 31 Aralık tarihine kadar ve başvuru koşullarını sağlayan müşterilere 1.000 TL’ye kadar para iadesi yapılacağı belirtildi.

Vestel mağaza ya da internet adresi üzerinden Ziraat Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile tek seferde gerçekleştirilecek 10 bin TL ve üzeri peşin veya taksitli harcamalarınıza 1.000 TL bankkart lira para iadesi verilmektedir.

Kampanya 13 Kasım – 31 Aralık Tarihine Kadar Geçerli! Bu Tarihi Kaçırmayın

Ziraat Bankası 1.000 TL para iade kampanyası 13 Kasım 2023 ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya için başvuruda bulunmak için Bankkart mobil uygulamasını kullanabilir ya da SMS yoluyla da katılımınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Kısa mesaj başvuru yöntemini tercih etmeniz durumunda Ziraat Bankasına kayıtlı cep telefonunuz üzerinden VESTEL yazarak 4757’ye iletmeniz gerekmektedir. Bu kampanyadan yararlanmak için yapacağınız harcamayı POS cihazları üzerinden yapmalısınız.

Belirttiğimiz kampanya şartını sağlayan ve belirtilen tarih aralığında başvuruda bulunan müşterilere maksimum 1.000 TL para iadesi anında yapılacaktır. Bir müşteri kampanya süresince bu kampanyadan yalnızca 1 kez faydalanma hakkını elinde bulunduracaktır. Katılımlar 31 Aralık tarihinde son bulacak ve aktarılan 1.000 TL para iadenizi bir sonraki alışverişlerinizde nakit olarak kullanabileceksiniz.

İlgili Haberler

Ekonomi
13 Ekim 2024
KENTSEL ISI ADASINI YÖNETMEK: YAŞANABİLİR ŞEHİRLER İÇİN YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

2005 yılından beri sürdürülebilir şehirler yaratmak için çalışmalar yürüten WRI Türkiye, 12. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu’nu 10 Ekim 2024 tarihinde çevrim içi olarak düzenledi. Kentsel Isı Adasını Yönetmek: Yaşanabilir Şehirler İçin Yenilikçi Çözümler temasıyla gerçekleştirilen sempozyum, kentsel ısı adalarının nedenleri, etkileri ve bu soruna yönelik yenilikçi çözümler üzerine odaklandı. Kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından birçok uzmanın bir […]

Ekonomi
28 Eylül 2024
Tükoder Genel Başkanı Koçal, Kredi kartı borçları dondurularak faizsiz 60 ay yapılandırılmalı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bireysel kredi kartlarına ilişkin birtakım düzenlemeler yaptı. TÜKODER – Tüketiciyi Koruma Derneği Genel Başkanı Aziz Koçal konuyla alakalı yaptığı açıklamasında; “Yapılan düzenleme ile Kredi kartı ve ihtiyaç kredileri borçları olan vatandaşlarımıza 60 aya kadar yapılandırma getirilerek borçlu vatandaşlarımıza müjde olarak sunulmuştur. İLGİLİ HABER TÜKODER’den İBB’ye […]

Ekonomi
03 Eylül 2024
YATAK SANAYİSİ İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA] ile Birleşik Fuar Yapım A.Ş (BİFAŞ) tarafından düzenlenen IBIA Expo – Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı, 25-28 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde 300’ün üzerinde firma ve üreticinin katılımıyla sektör profesyonellerine kapılarını açacak. Türkiye’nin yatak kompanentleri ve teknolojileri konusunda tek fuarı olan IBIA Expo, sektör profesyonellerini bir araya getiren […]

Belediye
25 Ağustos 2024
İDO Sonbahar – Kış Tarifesini Satışa Sundu!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Marmara Denizi’ndeki yolculuk keyfini devam ettiriyor. 9 Eylül 2024-31 Aralık 2024 tarihlerini kapsayan Sonbahar-Kış tarifesini satışa açan IDO, köprülere gelen zamlara rağmen uyguladığı ulaşılabilir fiyat politikasıyla deniz yolculuğuna olan ilgiyi artırmayı hedefliyor. İDO‘ nun bu yenilikçi tarifesi, Marmara Denizi’nin dört bir yanına konforlu, ekonomik ve keyifli seyahatler sunuyor. Filosunda bulunan farklı […]