Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

08 – 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye’nin Zor Seçimi, 13, 14 Mayıs Jüpiter, Uranüs Dikkat!

Yayınlanma:
ABONE OL
08 – 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye’nin Zor Seçimi, 13, 14 Mayıs Jüpiter, Uranüs Dikkat!

10 Mayıs -8 katsayısıyla haftanın En Yoğun günüdür. Bu günde olumsuz hava koşulları ve kazaları artabilir. 10 Mayısda Tr Güneş, Ay, Merkür, Mars, Jüpiter, Uranüs -1 katsayısında olup hangi evlerimizdeyse o konularda dikkatli olmak gerekebilir. 12 Mayısda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, şiddet ve terör olayları olabilir. 12 Mayısda (+/-3 gün) bilhassa Türkiye’nin Doğusu depremlere dikkat etmelidir.

13 Mayısda Tr AY +5, Tr Uranüs -2 Katsayısında!

13 Mayısda Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar Tr Aydan son derece olumlu etkiler alırken Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Uranüse dikkat etmelidir. Uranüs gerilim ve huzursuzlukları, asi ve aykırı kişileri sembolize etmektedir. 13 Mayısda özellikle Natal Güneşi Yengeç Marsı Balık olan kişilerin Uranüsyen (Natal Güneş ve/veya Marsı Kova) kişilere, asi ve aykırı insanlara dikkat etmesi gerekebilir.

13 Mayısda ABD Başkanı Akrep burcu Biden’ın da Uranüsyen kişi ve gruplara dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin Natal Marsı Kova olan Elon Musk hem Tr Uranüsden olumsuz etki alırken hem de ABD Başkanı Biden’a olumsuz etki verebilir. Biden 13 Mayısda bir takım asi ve aykırı kişilerin yada Elon Musk’In protestolarıyla karşılaşabilir.

13 Mayısda Elon Musk bir takım Uranüsyen teknik konularda problemler yaşayabilir. 13 Mayısda Boğa burcu İsrail’in içinde protestolar artabilir. Asi ve aykırı kişiler İsrail’de terör eylemleri yapabilir.

13 Mayısda Tr Uranüsden ötürü elektronik aletlerde bir takım teknik aksaklıklar olabilir. Internet arızaları, uçak ve füze kazaları olabilir.

13 Mayısda Natal Marsı Yay olan kişiler örneğin Putin Tr Ay’dan olumlu etkiler alıp verim ve güvenliklerini arttırabilirler.

10, 12, 13, 14 Mayısda Tr Mars bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrepleri çift yönde olumsuz etkileyebilir. Örneğin Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye Tr Marsdan 10, 12, 13, 14 Mayısda olumsuz etkiler alacağından şiddet ve terör olaylarına dikkat etmelidir. Natal Güneşi Boğa Marsı Koç olan bir siyasetçinin de Tr Mars hangi evindeyse o konularda dikkatli olması gerekebilir.

14 Mayıs Jüpiter -2 Katsayısında!

14 Mayısda hukuk ve yasaları sembolize eden Jüpiterin düşük katsayıda olması hukuki konularda ihmalkarlıklara işaret etmektedir. 14 Mayısda Tr Jüpiterden Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burçları olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bir takım fırsatlar elde edebilirler.

14 Mayısda -2 katsayısındaki Tr Jüpiter bir takım dindar ama fanatik kişileri sembolize etmektedir. Bu kişilerin eylemleri terör boyutuna varabilir. 14 Mayısda Natal Güneşi Yengeç Marsı Kova olan Elon Musk Jüpiteri sembolize eden bir takım hukuki konulardan olumsuz etkiler alabilir.

13, 14 Mayıs Güneş Natal Marsı Koç ve Teraziden Yana!

13, 14 Mayısda Tr Güneş, Natal Güneş ve Marsı Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık** olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Koç, Terazi olanlara ise çeşitli fırsatlar sunması olasıdır.

13, 14 Mayısda Natal Marsı Koç veya Terazi olan parti ve siyatçiler ünlenebilir. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden 1 gün sonrası yani 15 Mayısda Natal Marsı Koç olan bir siyasetçi Tr Plütondan alacağı olumlu etki ile ünlenmenin yanı sıra güçlenebilir.

12 Mayıs Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, olumsuz hava koşulları ve kazaları görülebilir. 12 Mayısda Türkiye’nin Doğusunun olumsuz etki aldığı görülmektedir.

12 Mayıs zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

10, 12 Mayıs olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir.

11, 12 Mayıs Ons Altın diğer günlere göre düşebilir.

09, 10 Mayıs Ons Gümüş diğer günlere göre düşebilir.

13 Mayıs Brent Petrol diğer günlere göre yükselebilir.

13, 14 Mayıs Dolar TL karşısında diğer günlere göre yükselebilir.

10 Mayıs Bitcoin diğer günlere göre düşebilir.

13 Mayıs Dolar Euro karşısında da yükselebilir.

10 Mayıs Bist100 diğer günlere göre son derece düşebilir.

Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir!

08 Mayıs Haftası boyunca Koç, Yengeç burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken İkizler, Yay burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.

Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır. Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.

Yükselen Koç ————————————–

(14 Mayıs 1.ev Jüpiter, 13 Mayıs 2.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Boğa  ————————————–

(14 Mayıs 12.ev Jüpiter, 13 Mayıs 1.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen İkizler ————————————–

(14 Mayıs 11.ev Jüpiter, 13 Mayıs 12.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Yengeç  ————————————–

(14 Mayıs 10.ev Jüpiter, 13 Mayıs 11.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Aslan  ————————————–

(14 Mayıs 9.ev Jüpiter, 13 Mayıs 10.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Başak  ————————————–

(14 Mayıs 8.ev Jüpiter, 13 Mayıs 9.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Terazi ————————————–

(14 Mayıs 7.ev Jüpiter, 13 Mayıs 8.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Akrep ————————————–

(14 Mayıs 6.ev Jüpiter, 13 Mayıs 7.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Yay  ————————————–

(14 Mayıs 5.ev Jüpiter, 13 Mayıs 6.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Oğlak  ————————————–

(14 Mayıs 4.ev Jüpiter, 13 Mayıs 5.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Kova ————————————–

(14 Mayıs 3.ev Jüpiter, 13 Mayıs 4.ev Uranüs Dikkat)

Yükselen Balık ————————————–

(14 Mayıs 2.ev Jüpiter, 13 Mayıs 3.ev Uranüs Dikkat)

author avatar
Gaye HARAÇÇI
2011 Yılından beri Astrolojiyle profesyonel anlamda ilgileniyorum. Aslen Bilgisayar Programcısıyım. Gezegenlerin Katsayıları ile ilgili bir program yazdım. Eski Mısır'da kullanılan Horary Astrolojisiyle Batı Astrolojisini yazdığım bilgisayar programı ile derledim. 2015 Yılında yazdığım "Temmuz 2019 Kaostan da Öte" yazımla 4 yıl önceden Dünyanın bir Kaos yaşayacağını tahmin etmiştik. "Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta" yazımız ile Dünyanın 2019'dan başlayarak 2024 yılına kadar 5 yıllığına bir savaş içinde olabileceğini yazmıştık.

İlgili Haberler

Yazarlar
23 Nisan 2024
22 – 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 23 Nisan Ayın En Tehlikeli Günü! Dikkat!

23 Nisan Türkiye açısından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ama 2024’deki 23 Nisan Dünya açısından Büyük ve Yıkıcı Olaylara gebe olabilir. 23 Nisan haftanın ve ayın en olumsuz ve düşük katsayılı günü olup bugünde Güneş (-3), Ay (-4), Merkür (-2), Venüs (-3), Plüto (-2) son derece düşük katsayıda olacaktır. Hafta boyu ve bilhassa 23 Nisanda […]

EĞİTİMDE ÇÖZÜM!
Yazarlar
16 Nisan 2024
EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Geçen hafta eğitim sisteminin ezberci olduğunu söylemiş, neden ezberci olduğunu örnekler vererek anlatmıştım. İşin doğrusu eğitim sistemini anlatmaya da gerek yok. Eğitimin ne durumda olduğu ortada… Bilinmeyen bir mevzu değil… İyi de iyi bir eğitim nasıl olmalıdır? Öyle değil mi? Evet! Çözüm nedir? Ne yapılırsa kaliteli bir eğitim ortaya çıkar? İsterseniz size kısa ve net […]

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]