Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İstanbul Catering

Yayınlanma:
ABONE OL
<strong>İstanbul Catering</strong>

İstanbul catering firmaları sayesinde toplu organizasyonlarınız için yemek hizmeti sağlanır. Şirket yemekleri fabrika yemekleri iş yeri yemekleri düzenli olarak organizasyon catering firmaları tarafından sağlanması mümkündür. Ayrıca organizasyon catering şirketlerinden düğünler mevlitler sünnet düğünleri ölüm mevlitleri gibi pek çok farklı organizasyonunuz için de hizmet talebinde bulunmanız mümkündür.

 Farklı işletmeler catering firmaları ile anlaşma yaparak toplu yemek hizmeti alır. Özellikle çalışan sayısının fazla olduğu kurumlarda organizasyon catering şirketleri ile yapılan anlaşma sayesinde toplu yemek hizmeti alınması mümkündür. Catering hizmetlerinin farklı çeşitleri vardır.

Ülkemizde ise en fazla talep gören catering hizmeti endüstriyel catering olarak karşımıza çıkıyor. Bu hizmet türünde yiyecek içecek ve salata ve tatlı çeşitleri vardır. Endüstriyel catering hizmetinden sonra en fazla talep gören bir diğer hizmet ise ofise teslim catering olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte açık büfe catering hizmeti de yoğun ilgi gören hizmet türlerinden biri. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.  

Organizasyon Catering Hangi Alanlarda Tercih Edilir? 

Organizasyon catering hizmetinin tek bir alan ile sınırlandırmak doğru olmaz. Çünkü bu hizmet birçok farklı alanda tercih ediliyor. Organizasyon catering hizmetini profesyonel hayatta ve günlük hayatta Tercih edebilirsiniz. Fabrikalarda şantiyelerde hastanelerde okullarda ve otellerde catering şirketleri tarafından sunulan yemek hizmetlerinden faydalanmak mümkün. Organizasyon catering hizmetinin tercih edildiği bir diğer alan ise düğün organizasyonları olarak karşımıza çıkıyor.

Düğün organizasyonlarınızda davetli sayınızı organizasyon catering şirketlerine bildirmeniz halinde istediğiniz menü istediğiniz sayıda düğün davetlilerinize ulaştırılır ve ikram edilir. Organizasyon catering şirketlerinin sunmuş olduğu bu yemek hizmetini düğün salonlarına kır düğünlerini talep edebileceğiniz gibi aynı zamanda evinizdeki kalabalık misafirleriniz için de talep etmeniz mümkündür. 

Organizasyon Catering Fiyatları Ne Kadardır? 

Organizasyon catering hizmetinden iş yemekleri için düğün yemekleri veya davetler için faydalanmanız mümkündür. Son yılların en çok öne çıkan hizmetleri arasında yer alan ve giderek yaygınlaşan organizasyon catering hizmetlerine pek çok alanda ihtiyaç duyuluyor. Özellikle büyük şehirlerde pek çok kişinin işini kolaylaştıran bu hizmetler sayesinde toplu yemek organizasyonları kolay bir şekilde düzenlenebiliyor. Gün geçtikçe daha fazla kişinin tercih etmiş olduğu organizasyon catering hizmetini talep etmek oldukça kolay.

Öncelikle bu hizmeti veren bir catering firması ile görüşme sağlayarak kaç kişilik yemek istediğinizi bildirmeniz ve buna göre hizmet almanız gereklidir. Elbette hizmet alacak olduğunuz firmanın kalitede iş yapan ve güvenilir bir firma olmasına özen göstermeniz son derece önemlidir.

Organizasyon catering şirketlerinden toplu yemek hizmeti almak isteyen kişilerin en çok merak etmiş oldukları ve araştırdıkları konulardan biri de bu hizmetin fiyatlarıdır. Organizasyon catering fiyatları davetli sayısına ve yemek çeşidine bağlı olarak farklılık gösterir. Bu konuda daha detaylı bilgi için Shine Food sitesi ile iletişim kurarak görüşme sağlayabilirsiniz. 

Catering hizmeti alabilmek için Buraya Tıklayınız.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]