Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

En İyi Ücretsiz SEO Araçları

Yayınlanma:
ABONE OL

SEO araçları; web sitelerinin hızı,mobil uyumluluğu, içerik özgünlüğü ve yapısal veriler gibi pek çok konu başlığı üzerinden, arama motorlarına olan uygunluğunu test edip, raporlayabilir. Bu araçlar ile eksiklerinizi görebilir ve site kalitenizi arttırabilirsiniz. Raporlama hizmetleri sayesinde site verilerinizin optimizasyon çalışmalarında yeterliliğini net olarak inceleyebilir; hatalarınızda uzman desteği alarak ön plana çıkabilirsiniz.

Sitenizi kontrol etmek için kullanabileceğiniz sayısız SEO analiz aracı olduğunun altını çizmekte fayda var. Bunlardan bazıları Google tarafından sunulan hizmetlerken bazıları ise Dopinger gibi deneyimli ajansların kullanıcılarına sunduğu ücretsiz araçlardır.

SEO Analizi için Kullanabileceğiniz Ücretsiz Araçlar

“SEO analizi nedir?” sorusu web sitelerinin, arama motorlarının sonuç sayfalarında daha iyi sıralamalar elde etmesiyle ilişkili bir konudur. Nitekim daha görünür olmak, site içerisinde yapılmış olan çalışmaların kurallara uygun hale getirilmesiyle gerçekleşebilmektedir. Kuralları uygularken belirli verilerin işlenmesi aşamasında eksik kalınabilir.

Web sitenizdeki sorunları görüp minimize etmenizi sağlayacak birkaç araç önerimiz var:

  • Dopinger SEO Analiz Aracı: “Dopinger.com” içerisinde sunulan hizmetlerle analiz konusunda kısa sürede sonuç alınmaktadır. Siteye ilişkin tüm ayrıntıların kolaylıkla kontrol edilebileceği araç, ihtiyaç olan çözüm yollarının tamamını sunmasıyla ön plana çıkmaktadır.
  • Search Console: Google tarafından verilen hizmetle, kullanıcılar web sitelerinin organik performansını inceleyebilirler.
  • Analytics: Kullanıcıların site içindeki davranışları incelenebilir.
  • Keyword Planner: Anahtar kelime önerisi ve bütçe tahmini konusunda destek olmaktadır.
  • Pagespeed Insight: Genel anlamda siteler için mobil ve masaüstünde performans değerlendirmesi yapmaktadır.
  • Trends: Kullanıcılar tarafından Google üzerinden yapılan aramaları aktarılmaktadır. Bu sayede popüler ve aranma hacmi yüksek anahtar kelimeler belirlenebilir.

Sitenizi ücretsiz SEO araçlarıyla daha etkili bir şekilde optimize edebilirsiniz. Ancak bunun için profesyonel bir bakış açısına ihtiyacınız varsa Dopinger’in deneyimli ekibi sizlere destek sağlayacaktır. SEO analiz aracını kullandıktan sonra site üzerinden iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

SEO Analizi Nasıl Yapılır?

Analiz işlemlerini gerçekleştirecek tarafların bu konuda gerekli yetkinliğe sahip olması gerekmektedir. Gözden kaçırılacak uyumluluk kuralları, arama sonuçlarında aşağı sıralara inmenize sebep olabilir. Görünürlüğü ücretli reklam tıklamaları yolu ile değil, organik bir şekilde arttırabilmeniz çok önemlidir. Bu noktada rakiplerinizi analiz edip sitenizin problemlerini açığa çıkararak optimize edebileceğiniz bir çalışmaya ihtiyacınız vardır.

Analiz işlemleri gerçekleştirilirken danışman hizmeti almak, site verimliliğini arttırarak daha başarılı çalışmalar gerçekleştirmenize olanak sağlayacaktır. Dopinger bu konuda uzmanlaşmış analistleri sayesinde doğru sonuçlara ulaşarak danışmanlık hizmeti alan kişileri yönlendirmektedir.

SEO araçları konusunda uzman bir ekip tüm site verilerini incelemekte, hataları belirleyerek raporlarını size sunmaktadır. Raporlamalar yanlış verileri tespit etmenizi, hangi noktalarda eksikliklerinizin olduğunu anlamınızı ve hangi yönde bir çalışma gerçekleştirmeniz gerektiğini sizlere göstermektedir.

Analiz Çalışmalarında Kullanılan Araçlar Nelerdir?

2023 SEO araçları en güncel detayları, en yeni uygulama aşamalarını göstermektedir. Bu konu incelendiğinde SEO analiz süreçlerinin uzun vadeli olması gerektiği anlaşılmaktadır. Zamana yaymak ve genel kontrolleri düzenli olarak gerçekleştirmek çok daha doğru bir yöntem olmaktadır. Nitekim kısa sürelerde yapılan düzenleme ve denetlemeler belli bir süre sonra yeterliliğini kaybedecektir.

Her gün milyonlarca verinin paylaşıldığı internet adresleri arama sonuçlarına sürekli olarak eklenmekte ve bu durumda geride kalmanıza sebep olmaktadır. Uzun süreler emek verilen ve özel tasarımları kullandığınız web sitelerinizin hak ettiği konumda olabilmeleri için uygulanacak incelemelerde kullanılan araçlar:

  • SEO analiz aracı
  • Site analiz aracı
  • Rakip analiz aracı
  • Site hız testi
  • Sıra takip aracı
  • Sıra bulucu
  • Özgünlük testi
  • Yapısal veri testi
  • Mobil uyumluluk testidir.

Söz konusu araçlar sayesinde üst düzey performansa sahip ve optimizasyonlarla tam uyumlu bir web sitesine sahip olabilirsiniz.

SEO Araçlarını Kullanarak Kazanabileceğiniz Avantajlar

SEO araçlarının etkin kullanılması sayesinde web sitenizin verimliliğini arttırmanız mümkündür. Rakip analiz aracı ve sıra bulucu araçlar ile rakipleriniz arasındaki konumunuzu görebilirsiniz. SEO araçları kullanılarak gerçekleştirilen test sonuçlarına göre izleyeceğiniz yolu belirleyebileceksiniz.

Dopinger ile birlikte analiz araçlarının verimli olarak kullanılması dijital pazarlama faaliyetlerinizde sizi hedeflediğiniz başarılara ulaştıracaktır. SEO araçları ile:

  • İyileşme yapılması gereken alanların düzenlenmesiyle kullanıcı deneyimi iyileştirilir.
  • Pazarlama adına kullanılacak bütçeler daha iyi yönetilir.
  • Rekabet içerisinde olunan rakiplere göre iyi ve eksik yanlar görülür.
  • Potansiyel müşteri kazandıracak anahtar kelimelere hedeflemeler yapılır.
  • Başarılı sıralamalar elde edilir.
  • Görünürlüğü artan web sitelerinin organik ziyaretçi sayısı artar.

Bugün siz de sitenizin güncel sorunlarını tespit etmek için Dopinger SEO Analiz Aracı’nı tercih edin!

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]